- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
phoenix1989 #76624 üzenetére
Köszönöm
9.7-10.1 átmérőre volt a szűrés az árukeresőben M5 meg 10.8. (nem is gondoltam hogy nagyobb méretkategóriában van termék elfogadható áron.)
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
A közeljövőben a szüleimnek (60+) kellene venni valamilyen tabletet a két otthoni 1000 éves laptopot leváltandó.
ebben kérném a segítséget.
Átnéztem az összefoglalót ami részben választ kaptam a fő kérdésemre azaz érdemes felső/csúcs kategóriában gondolkodni ha hosszabb távú termék támogatást (ill lassúbb avulást) szeretnénk. (és a szüleim is úgy vannak hogy többet is kifizetnek csak működjön ... )Nekünk nincs még hosszú távú tapasztalat. Feleségemnek van egy Ipad mini kb 2 éve (minden szuper vele) én meg egy monstrum Dell M4800 az az ölemben is elvagyok pár éve és még elég lesz pár évig...
szóval ha veszünk egy jelenlegi felső/csúcskategóriás készüléket odaadjuk szüleinknek akik jobbára böngészésre, videó hívásra (gyerekek unokák)+képnézegetés/készítés, esetleg játék (apukám
által) használnák, hány év míg nagy valószínűséggel nem fognak gondok a jelentkezni? fontos lenne a stabil működés mivel nem tudok bármikor a segítségükre lenni (Bp vs Vidék)
Nem vagyok elfogult se IOS se Android felé, a kis ok a,miért Android felé hajlok :anyukám nemrég kapta meg első Samsung okostelefonját amit már jól kezel (úgy ahogy) és nem akarnám egy totál más IOS el bezavarni szegényt.
a családban több IOS es termék van és a feleségem Ipad je is stabilan teszi dolgát remélem egy felsőbb kategóriás android is tudja ugyanezt (?)
felső kategórián felül
a SIM foglalat nem fontos de a normális (min 5 megapxel) es előlapi kamera (videóhívásokhoz), és ~10" kép átmérő igen .
Így hirtelen ezt a 3 márkát (4 típust) néztem ki árukeresőn. 100+ Ft környéke nagyon max 150 e Ft
Huawei MediaPad M2 10.0 4G 64GB
ASUS ZenPad 3S 10 Z500M-1H026A
ASUS ZenPad 3S 10 Z500KL-1A023A
Samsung T820 Galaxy Tab S3 9.7 32GBcsak nagyjából futottam át teszteket persze Samu nagyon szuper, de amennyivel drágább annyival jobb stabilabb is hosszabb távon (terméktámogatás stb)? Asus tesztben valahol olvastam hogy nem stabil akadozik, de másnál pl semmi gond nem volt ...
mennek még lefele árak a nyáron? meddig érdemes várni?
köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest