-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
apion73
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Három napja a Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4 16GB tabletem kiírta, hogy teljesen fel van töltve, de 10 perc múlva újra 20 % alá ment a töltöttség. Másik töltővel is próbálkoztam, ugyanez a helyzet. Gondoltam mivel sokat van használva és lassan 3 éves (okt.) lesz a készülék akku probléma lehet.
Bevittem egy Samsung szervízbe és most hívtak, hogy alaplaphibás a tablet, 40 ezer Ft a javítás, de 7-10 nap mivel külföldről kellene berendelni az alkatrészt.
Mi jövő csütörtökön elutazunk és feltétlen kell, hogy egy tablet legyen nálunk. Kénytelen vagyok venni egy újat, de nem tudom, hogy mit érdemes és nincs időm most arra, hogy alaposan átolvassak mindent, pedig minden műszaki eszköznél megtettem eddig. Az előzőhöz hasonló tudású jó lenne, de offline navigációra is kellene. A T320 annak idején 77ezer Ft volt Németországból hozatva. Többet most sem szeretnék költeni rá, de szerdán a kezembe kellene lennie.Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest