- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apion73
csendes tag
válasz
cidalain #73107 üzenetére
Sajnos ezt én sem értem, ezért egyből akku problémára gyanakodtam. A T-320-nak egyébként semmi baja sem volt eddig, pedig sokat használtuk, ezért is lepődtem meg, hogy egyből kuka.
Ennyiért nem javíttatom meg, mert majdnem újat kapok.
Szimpatikusnak tűnik a Huawei MediaPad T3 és árban is kedvező. Most éppen van vmi 10% kedvezmény az egyik cégnél. Látom kétféle méretben is van ill. 4G-vel. Döntenem kellene gyorsan vmit. -
apion73
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Három napja a Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4 16GB tabletem kiírta, hogy teljesen fel van töltve, de 10 perc múlva újra 20 % alá ment a töltöttség. Másik töltővel is próbálkoztam, ugyanez a helyzet. Gondoltam mivel sokat van használva és lassan 3 éves (okt.) lesz a készülék akku probléma lehet.
Bevittem egy Samsung szervízbe és most hívtak, hogy alaplaphibás a tablet, 40 ezer Ft a javítás, de 7-10 nap mivel külföldről kellene berendelni az alkatrészt.
Mi jövő csütörtökön elutazunk és feltétlen kell, hogy egy tablet legyen nálunk. Kénytelen vagyok venni egy újat, de nem tudom, hogy mit érdemes és nincs időm most arra, hogy alaposan átolvassak mindent, pedig minden műszaki eszköznél megtettem eddig. Az előzőhöz hasonló tudású jó lenne, de offline navigációra is kellene. A T320 annak idején 77ezer Ft volt Németországból hozatva. Többet most sem szeretnék költeni rá, de szerdán a kezembe kellene lennie.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
apion73
csendes tag
Németországból szeretnék rendelnék egy Samsung Galaxy TabPro 8,4-et. A kinti cég 2év EU garanciát ad a gépre. Biztos, hogy nem kaphatok gagyi cuccot?
-
apion73
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni életem első tablet vásárlása előtt. Két jelöltre sikerült leszűkítenem a kört, az egyik az LG G Pad 8,3, a másik a Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4. Árban és méretben ezek megfelelnének, de nem tudok dönteni, mivel mindkét márkából vannak egyéb termékeink, amelyekkel maximálisan meg vagyunk elégedve.
Hol érdemes megvásárolni e két termék vmelyikét, hogy árban és garanciában is viszonylag jól járjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest