Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
frantak
újonc
válasz
cidalain
üzenetére
Szerintem a probléma az erősebb mágnessel szinte direktben érintkező testfelületekkel lehet, nyilván nem távolsági hatása lesz, Lehet erőltetett okoskodásnak tűnik, de ez kb. olyan mintha egy statikus mágneses térrel az érintett terület szöveteit, véráramát kezelnéd. Én nem pihentetném a kezem mágnesen, ha lehet és kész.
Egyébként nem hobbim egy ilyen barom téma, de kinéztem egy tabletet és a MediaMarktban rájöttem, hogy kb. egy mágnestepsi az egész.
Na a végére kis konkrétum azért (csak egy helyen néztem, és csak két gázos típus volt) : iPad bal gerincén tenyérnyi mágneshalom, ami durvább az a mostani "középsős" Samsung T580/585 típus 7-8 mágnes szétszórva, mindegyik megtarthat pár dekás fémlemezt kb. (neten van is kép hűtőn lógva), meg asszem még az új Google Pixel C is amúgy...
Lehet kellett volna egy külön topikot nyitnom erről, amolyan jó zártosztályi klubhangulatút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Na a végére kis konkrétum azért (csak egy helyen néztem, és csak két gázos típus volt) : iPad bal gerincén tenyérnyi mágneshalom, ami durvább az a mostani "középsős" Samsung T580/585 típus 7-8 mágnes szétszórva, mindegyik megtarthat pár dekás fémlemezt kb. (neten van is kép hűtőn lógva), meg asszem még az új Google Pixel C is amúgy...
Dr.NX