- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
frantak
újonc
válasz
cidalain #71896 üzenetére
Szerintem a probléma az erősebb mágnessel szinte direktben érintkező testfelületekkel lehet, nyilván nem távolsági hatása lesz, Lehet erőltetett okoskodásnak tűnik, de ez kb. olyan mintha egy statikus mágneses térrel az érintett terület szöveteit, véráramát kezelnéd. Én nem pihentetném a kezem mágnesen, ha lehet és kész.
Egyébként nem hobbim egy ilyen barom téma, de kinéztem egy tabletet és a MediaMarktban rájöttem, hogy kb. egy mágnestepsi az egész.Na a végére kis konkrétum azért (csak egy helyen néztem, és csak két gázos típus volt) : iPad bal gerincén tenyérnyi mágneshalom, ami durvább az a mostani "középsős" Samsung T580/585 típus 7-8 mágnes szétszórva, mindegyik megtarthat pár dekás fémlemezt kb. (neten van is kép hűtőn lógva), meg asszem még az új Google Pixel C is amúgy...
Lehet kellett volna egy külön topikot nyitnom erről, amolyan jó zártosztályi klubhangulatút. -
frantak
újonc
válasz
cidalain #71892 üzenetére
Vannak tabletek, amik félig lelógva megtapadnak egy hűtőajtón. Annyira (még) nem értek hozzá, de várhatóan egy ilyen évi 1000 óra közvetlen kézben tartása felér egy (kétes hírű) mágnesterápiával. Talán indokolatlanul is mellőzött ennyire ez a kérdés. (Wifi/BT/mobilnet akár ki is kapcsolható.)
Esetleg, ha van itt mai modern mágneses dokkolós tulaj, kérném ossza meg tapasztalatát. -
frantak
újonc
A mágneses rögzítésű billentyűzetek esetén a tabletben is van mágnes vagy csak a dokkban? (pl Teclast Tbook 12 vagy Chuwi HI12-nél) Tehát mennyire lesz mágneses tér áztatta az ember keze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest