-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
válasz
cidalain #70941 üzenetére
Bocs, tisztára hülye vagyok, rosszul írtam. A PC nem látja a tabletet.
A belerakott SD kártya tartalmát akartam megnézni, de mint írtam a tablet ikonjára kattintva semmi.
Összekapcsoláskor most egy ablakban a következő kínálta magát letölteni, USB\VID_1F3A&PID_1007&REV_0233&MI_01 rákattintottam de letöltési lehetőséget nem találtam, - ez valami driver lehet?Közben lekérdeztem a Google fiókomat jó az e-mailcím és jó a jelszó is.
Azért gondoltam a mechanikusan indított reset-re, mert lehet hogy a szervizben valamit nem jól állítottak be. A javítási lapon ezt írták:
"Alaplapi táp vezérlő javítás,Flash csere beállítás"
El nem tudom képzelni, hogy ezek a javítások hogyan akadályozhatják meg a google fiókba való belépést. Amikor leadtam javítani ilyen hibája nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest