- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskesadam
csendes tag
Sziasztok,
nyáron már egyszer nekifutottam a kölöknek tabot venni, de végül a megvalósítás elmaradt - most újabb kör következne.
Elolvastam az összefoglalót, meg is néztem pár gép specifikációját, de picit elvesztem. Leírom, mire gondoltam, és az egyéb szempontok alapján esetleg igazítsatok lukra
Szóval a keret 60-70e Ft, az ötévesemnek keresek egy tabot, ami
- videotelefonálásra akadásmentesen használható
- minimum 8 colos, de nem baj, ha nagyobb, és előny a 16:10-es (esetleg 4:3-as) képarány
- bolondbiztos oprendszerű (anya és a nevelőapa még nálam is jóval kevésbé ért az informatikához)
- ezen kívül még böngészésre, youtube, esetleg logikaibb jellegű játékokra használná.
- előny, ha LTE chip is van benne, de Wifi is elég.Szívem szerint vennék egy iPad minit, mert nem értek az androidhoz, de a keretbe nem fér bele, szóval ezt inkább kihívásnak fogom fel, itt a lehetőség beletanulni a droidba
(esetleg ha valaki tud használt almás dolgok lelőhelyét, azt is szívesen veszem)
Köszönöm a segítséget, mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest