- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilvitab
újonc
Sziasztok! Androidos tabletet szeretnék venni, lehetőleg 50ezer forintig (avagy 60-ig, edigital gyakran akcióz és részletre is lehet). Pc helyett használnám itthon Facebook, mail, böngészés, gyerekmesék Youtube-ról. Ha lehetne minimum 5 mp kamerája, az jó lenne, de erről le tudok mondani. Eddig Lenovot, Asust és egy Huaweit néztem, de csak totál laikus, "jól néz ki" véleményeket találtam róluk. Köszönöm, ha ajánlotok nekem valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX