Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arti1

aktív tag

Sziasztok,
    eddig egy PRESTIGIO MultiPad Ranger 8.0 4G tabletet használtam, az igényeimet teljesen (najó, nagyrészt) lefedte.
    Most, hogy nincs, valami kellene helyette.
    Szemezgetek a dual-boot-os tabletekkel, az sem lenne gond, ha két oprendszer lenne rajt.
    A 8" teljesen jó méret volt, annyi volt a gondom a Prestigio-val, hogy nem találtam rá tokot (kínában sem) ami nem pull tab hanem nyitható, hátsó támasszal lett volna, és nem gumiszalagokkal rögzítős sarkú megoldás, mert az nem tetszett egyáltalán és csak nagyon kifeszítve tartotta volna meg a tabletet. Bluetooth-os billenytűvel egybeépített tokot meg egyáltalán nem találtam rá, ezért valami értelmes méretezésű tabletet szeretnék helyette.
    Főleg internetre lenne használva, játékra nem kell, esetleg egy-két film (TV-re csatolva akár, hdmi out).
    Nem tudom a 10"-os tableteket mennyire kényelmes a 8"-osokhoz képest kézben tartani fotelben vagy ágyon, eddig a 8" elég volt.

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8"
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? lehet új is, használt is
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Rendeltem már kínából, nem gond
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, fórumok, zene, esetleg film (szeretnék rá OTG-t, hdmi-t) ha dual boot-os, office is kellene (Word, Excel), játékra nem szeretném használni, meg fényképezni sem szeretnék vele
    ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? kb. 50 eFt vagy ennek megfelelő deviza :) (ÁFÁ-val, vámmal együtt, ha ez már ÁFA-köteles, ha megfogják)

Ja és most rendeltem egy 64GB-os MicroSD kártyát, jó lenne, ha támogatná :) de ez nem szempont, van 32-es is valahol a fiókban :)

Főleg WIFI-t használnék (főleg otthon), nem szükséges a 3G/4G, max. megosztom a telefonom 4G-jét WIFIre és kész, ha nem találok WIFI-t valahol.

Tervezek hozzá bluetooth-os billenytűs tokot, ezért ne legyen olyan deformált formájú, mint a Prestigio :)

Nem kell a legújabb technika, nem vagyok pixelhasogató, de azért menjen rendesen :) sajnos nem vagyok képben a legújabb fejlesztésű procikkal, meg az ilyen részletekkel, ezért is remélem, hogy tudtok ajánlani valami jó ár-érték arányú gépet.

Köszönöm előre is az ötleket!

Új hozzászólás Aktív témák