- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
válasz
tjb007
üzenetére
Igen eljöttem a boltból rég, mire írtatok.
Az Asus-t hoztam el, szimpátia alapján. Az aksi idő becsapós volt, mert Wh-ban volt megadva az Asus-nal, míg a Lenovónál mAh-ban. A kijelzőjét láttam, hogy jobb a Lenovonak, de nem ez döntött. Az Asus-hoz tudtam venni tokot billentyűzettel (3eFt-ért), a Lenovohoz nem találtam semmit sem. Az Asus-t 64GB-ig lehet bővíteni. Kb ez az, ami miatt az Asus-t hoztam el.
Jaaah, processzor. Engem az intel logo megvett, ami az Asus dobozán van. OK, hogy 2 magos, de valahogy meggyőzőbb volt, mint az MTK és egy 4 jegyű szám. Telefonnál már szívtam MediaTek processzorral, emiatt húztam a szám.
Elvileg van 3 napom visszavinni, ez csak hibára vonatkozik, vagy ugyan olyan "elállási" dolog, mint a webshopoknál.
Közben észrevettem, hogy ilyenetek is van, így kitöltöttem:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7-10" 8" a favorit
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Ha használt, akkor legyen rá garancia.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Ez mind1, megbízható bolt legyen.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Torrentezni, Youtube-ra videókat feltölteni, emellett suliba vinni, és ott a Word alkalmazást használva jegyzetelni.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
30eFt. Nyílván 32-35 még beleférhet, ha valóban olyan opciókat nyújt a versenytársaival szemben, amiven BestBuy a kategóriában.■ Operációsrendszer (Nem értem ez miért nem szerepelt a leírásban ^^)
Előny a Windows operációs rendszer, de nem feltétel.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX