Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz #70516736 #60797 üzenetére

    Nincs feltétlen szükség egy külön, egy másik SIM kártyára a használatához, lehet regisztrálni a telefonban lévő SIM kártyához tartozó telefonszámmal is.
    Másik kérdésedre a válasz az, hogy igen, léteznek ilyen modellek is. Azt kell most már csak eldöntened, hogy melyik megoldás mellett tennéd le inkább a voksodat.

    (#60799) tzsolesz

    Az is fog maradni a befutó. Amúgy sincs túl nagy választék 3G-s 10,1 hüvelykes modellből, főleg nem max. 52 ezer forintért.

    (#60800) Zotya984

    Recovery módban elindítod (hangerő fel + bekapcsológomb kombinációval), azon belül pedig csinálsz egy törlést, visszaállítást (wipe data/factory reset). Ha nem tudnál kézzel belépni megpróbálhatod ezzel a programmal is: [link]

    (#60801) Shadowduet

    Mekkora kijelzőt szeretne az ismerősöd és maximum mennyit szánna rá?

    (#60802) skroy

    Ha jól értem, akkor akár van, akár nincs benne SD kártya ugyanezt produkálja? Tehát nem tölti be rendszert, hanem folyamatosan a recovery-be bootol? Maga az üzenet SD kártya hibára utal, ilyenkor ajánlott újraformázni (FAT32), de ettől még el kéne indulni a rendszernek, szóval itt mással lesz a gond.
    Az egyik lehetőség az lenne (a rendszer újrarakása), amihez a szükséges dolgok nem állnak rendelkezésre, a másik pedig a szerviz.

Új hozzászólás Aktív témák