- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brada:D
tag
Mission: Impossible
Sziasztok egy elég nehéz küldetéshez szeretnék segítséget kérni
A küldetés teljesítéséhez szükséges:
■ Minimum 8 hüvelykes ha nagyobb az se baj
■Használtat szeretnék vásárolni
■Lehetőleg a hardveraprón(ha találok)
■20-25k a keretA lényeg az hogy a rendszer jól fusson ne fagyon vagy lagoljon egyébként csak itthoni böngészésre és filmezésre lenne használva.
-
tag
Hello
Ismét én a Z3 compact tablettel(Bocsi de a Z3-as topick most eléggé inaktív szóval gondoltam teszek egy kísérletet arra hogy itt fogalmazom meg a problémámat, )
Pár napja írtam a ide hogy 2 bizonyos játék laggol rajta azóta leszedtem számtalan játékot és mindegyik laggol. A következő okok miatt nem értek:
-Elvileg felső kategóriás tabletröl beszélünk.
-Elvileg játékra is kiválónak kéne lennie.
-A teszteken jól szuperál(3Dmark-The Gamers,Geekbench3,Quadrant Standard) ott jó fps számot produkál
-játék közben vártnál jobban melegszik2.problémám pedig a szivárványosodást
Ezt leginkább fehér háttérnél látható de ahogy olvasgattam ez lehet hogy típus hiba és hogy más készülékeknél is ugyan ez a hiba.Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném eléggé elrontotta a kedvemet nem ezt vártam egy ilyen tabtől
(Esetleg a Android 5.0, megoldás lehet az első problémámra?) -
tag
Jó estét
Abban szeretnék segítséget kérni hogy tegnap vettem egy Z3 compact tabletet és az Asphalt 8 laggol rajta aminek elvileg nem kéne és akkor is ha very low ra veszem le a grafikát+ a Minion Rush is aminek szint úgy nem kéne hisz az sokkal gyengébb telefonon is akadás nélkül fut.
Remélem tudtok segíteni hisz pont azért vettem egy jónak mondott tabletet hogy ilyenekkel ne legyen probléma -
tag
Hello
Szerintetek melyik tabletet vegyem:
-Sony Z3 Tablet Compact
-Samsung Galaxy Tab S 8.4
Nem tudom eldönteni én igazából a Sony fele hajlanék,de érdele,hogy ti mit gondoltok.
-
tag
Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik tabletel járnék jobban?
-Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
-Samsung Galaxy Tab S 10.5Amire kellene/főbb szempontok:
+filmnézés
+internetezés(gyakran)
+naponta gépelnék rajta(iskolába használnám)
+át tekinthető adatelrendezés
+sokáig bírja töltés nélkül átlag felhasználás közben leginkább
+Ár/érték arány(maximum 130-150k)
+hosszú távra tervezek tehát örülnék ha egy év után nem halna be a rendszer és nem fagyna vagy lassulna be a hardver tehát gyors legyenNagyából ezek lenének fontosak,de ha ezen kívül van olyan ami szerintetek jobb lenne akkor azt is megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest