- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Tavaly én akartam tabot, (lett egy Nexus 9
) Most azért jöttem kérdezni mert barátom szeretne egy tabot 30-40 , de max 50-ért (csak új jöhet szóba) és ő igazából semmi komoly , YouTube , és Hearstone szeretné rajta használni. Jó lenne ha minél masszívabb , és azért legalább 1-2 évig tudná használni ezekre .
Méret kb 7 col , egy HD kijelző sem lenne rossz.
-
Micsurin
nagyúr
-
-
Micsurin
nagyúr
Bocs off: XXLgsm megbízható? Mert ott 107 a nexus9. És akkor onnan venném de nem ismerem a boltot
-
Micsurin
nagyúr
Látszik , hogy nem olvastok útána.... A droid L okozta de már pathcelték és nincsenek hibák...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tjb007 #57842 üzenetére
Apple soha , az biztos... érdekes ismerősőm ilyenre nem panaszkodott pedigképes 2-3 órát játszani egy húzzamban
máshol sem írnak ilyet ez az elején volt , de javították a szoftver nem ? ....
szrk.: amúgy meg akkor azt mondód 90-100 közt droidos tabletet játékra el is felejthetem , ugye ?
-
Micsurin
nagyúr
32 bites tab meddig lenne elég? Most, hogy jönnek a 64-es Snapdragonok?
Mert Samsung tab S 8.4 rendeltem es csak kíváncsi lennek
-
Micsurin
nagyúr
a bolt megbízható ? (meg néztem , a samsung oldala is írja csak szolgáltatotól kapok 2 év garit minten más esetben 1év teljes + 1 év szoftver , a bolt megbízható ? Ha idegen nyelvű a tab akkor át tudom álítani magyara ?
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok! Újra én vagyok, ugye a G pad 8.3 mondtátok, de azt 73k-ért tudnám venni 2 év garanciával, VISZONT Samsung Galaxy Tab 8.4 vehetnék 84-ért (igaz, 1 év garanciával) ha jól tudon a Samsung Little-Big magos?! (Cortex A9 4x1,9Ghz., Cortex A7 4x1,xGhz) emelett szólna az Amoled, a 1600x2500, és a 3gb ram meg a??? Proci??? , De ellene: Eddig samsungokal mindig befürödtem, és csak 1 év a garancia a tabra
Szóval kérem szíves segítségeteke újra t
Köszi szépen!
Szrk.: továbbra is Játék és Full HD film nézzésre kell egy tab ami minden nap nyüstőlve lenne ezért fontos a megbízhatóság!
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Most egy xperia sp-m van, nem épp játékra való a drága, de amúgy szeretem
Gondoltam veszek egy tabletet csak játékra és filmre, 7 maximum 8 colos legyen, FHD, kb 60.000-70.000ft a keret, eddig nézztem: ASUS MeMo pad 7 572c és Lg G pad 8.3Melyik lenne jobb választás? Esetleg ebben az ár szegmensben van jobb választás?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ui: 40k antutu pontja van a memo padnak, emiatt kicsit tetszetős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged