- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57709 üzenetére
nem beleugatni akarok, félreértés ne essék, de én is úgy indultam neki, hogy max. 30k...aztán beláttam, hogy ami "mindent tud és mindent visz", ennyiért nincsen.
Aztán kitoltam 50k-ra az értékhatárt és nagyon megtetszett az Alcor O819M (8 mag, 2gb memória, mali450 700mhz-en, stb, stb). Már majdnem meg is vettem amikor bejelentkeztem a T-mobile oldalára, hogy megnézzem hol tart az egyenlegem, aztán láttam, hogy ők is árulnak tabot és a hűségem is le volt járva, így lett a Tab S 10.5 LTE (160k, természetesen részletre, egy összegben nem is tudtam volna és nem is adtam volna ennyit egy tabért)
Szal indultam 30k, aztán már 50k és végül lett 160k LOLL.
Na szóval a lényeg nem az, hogy Te is vegyél 160-ért tabot, de ha jót akarsz akkor még gyűjtögess a 25k mellé egy kis pénzt és vegyél egy jobb tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest