- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57709 üzenetére
nem beleugatni akarok, félreértés ne essék, de én is úgy indultam neki, hogy max. 30k...aztán beláttam, hogy ami "mindent tud és mindent visz", ennyiért nincsen.
Aztán kitoltam 50k-ra az értékhatárt és nagyon megtetszett az Alcor O819M (8 mag, 2gb memória, mali450 700mhz-en, stb, stb). Már majdnem meg is vettem amikor bejelentkeztem a T-mobile oldalára, hogy megnézzem hol tart az egyenlegem, aztán láttam, hogy ők is árulnak tabot és a hűségem is le volt járva, így lett a Tab S 10.5 LTE (160k, természetesen részletre, egy összegben nem is tudtam volna és nem is adtam volna ennyit egy tabért)
Szal indultam 30k, aztán már 50k és végül lett 160k LOLL.
Na szóval a lényeg nem az, hogy Te is vegyél 160-ért tabot, de ha jót akarsz akkor még gyűjtögess a 25k mellé egy kis pénzt és vegyél egy jobb tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Gmail
- Horgász topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- További aktív témák...
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest