Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajcsko
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje fejlesztgetek androidra és az emulátor eddig elég volt "tabletnek", de most egy wifi direct alapú alkalmazás fejlesztésébe fogtam és eljött az ideje egy második androidos készülék beszerzésének a telefon mellé. Még egy telefonnak semmi értelme és így legalább élőben is tudom tesztelni az alkalmazásokat a tableten. Viszont a pénzt feleslegesen én sem szeretem kidobni az ablakon és bár eléggé átnyálaztam a kínálatot egy kis segítséget kérnék, hogy a lehetőségekhez mérten jól válasszak:- méret: 7-8'
- elsősorban a garancia híve vagyok, hacsak nem legendásan megbízható eszközt veszek
- felhasználás módja: fejlesztés androidra, net, film
- keret: 30-40k (kivéve mondjuk ha találok valahol egy igazán jó áru nexus 7-et)Igazából, ha még lenne azon a bizonyos helyen refurbished Nexus 7 azt venném mert van gari de így kicsit elbizonytalanodtam.
Jelenleg két gép között vacilálok:
- Intel alapú Memopad HD 7 ME176CX 8gb - 39k tokkal
pro: 2 év gari, jó üzemidő. kontra: nincs otg és nem tudom kártyára lehet-e telepiteni + a lollipop is egy nagy kérdőjel jelenleg- Nexus 7 2012: mivel a refurbished ahol néztem mindenhol elfogyott így maradnak a használtak. Most pl 34ért találtam egy 32gigásat és 30ért egy 8asat
pro: pure android, nfc és folyamatos frissítések ami a fejlesztés szempontjából elég jó
kontra: fogalmam sincs a korosodással milyen betegségre hajlamosak és olvastam az APX problémáról is, nincs garancia és mivel nem új az akku sem biztos hogy annyira fitt már- WayteQ xTAB-8Q 8gb: 38 tokkal
pro: 8", gari
kontra: szintén nem tudok az sd kártyára telepítés elérhetőségérőlGondolkoztam az 15k-s tesco gépen is minimál befektetésként, de ahogy olvasom annyi baja van mélyen a lelkében, hogy arról letettem.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX