- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalzarus
tag
Heyho. Harmadik napja nyùzok egy galaxy tab pro 8.4-et. Mindazoknak akik szemeznek a konkrèt tìpussal, ìme a szemèlyes tapasztalataim:
Pro: Gyönyörű a kèpe. De tènyleg. Egy ipad mini van mèg a hàztartàsban,ahhoz tudtam hasonlìtani, ès azt kell mondjam, hogy HD film alatt, èrezhetően szebb a Tab pro kèpe. A tablet maga gyors, kicsit sem laggol. A multiscreen egy kicsit lassìt a reakciòidejèn, de csak alig èszlelhetően. Nagyon kènyelmes a hasznàlata, pont jòl van mèretezve. Fektetett àllapotban tudok rajta ìrni ùgy, hogy kèzben van.A benne lèvő 8 megapixeles kamera kimomdottan szèp kèpeket csinàl. Kicsit zajosak, dehàt ez tablet ès nem fènykèpezőgèp :-) plusz vaku is van rajta. Az anyaghasznàlatot is nagyon dìjaztam. Bőrhatàsù műanyag van a hàtuljàn amitől nagyon kènyelmes lesz a fogàsa. Nagy pozitìvum volt szàmomra, hogy mennyi minden, milyen szèleskörűen testreszabhatò rajta. Plusz tele van aprò kis funciòkkal amitől kènyelmesebb ès szòrakoztatòbb a hasznàlata.Az üzemìdőt a kettő közè teszem, mert elèg szubjektìv ki mit tart ideàlisnak. Masszìv hasznàlat mellett, közepes fènyerőn (böngèszès, jàtèk, net, filmeźès etc.), kb 12 òràt bìr.
Kontra: Melegszik. A bal szèlèn közèptàjèkon nem tudom mi van benne, de erőteljesen melegszik. Normàl hasznàlat alatt is. Kicist adtam a rendszernek, multiscreenen futtattam filmet + youtubot, meg böngèsztem + a hàttèrben torrentet futattam. Akkor màr zavaròan felmelegedett. A màsik nagynegatìvum, a gyorsgombok az oldalàn. A közèpső fizikai gomb tökèletes helyen van, de az alatta ès fölötte lèvő tapigombok elèg rosszul vannak elhelyezve. Főleg jàtèk ès ìràs közben nagyon könnyen ràjuk nyùl az ember. Ez azèrtis zavarò, mert az egyik tapigombot simàn kihagyhattàk volna, mert a funkciòja teljesen felesleges ès indokolatlan. Ha pedig nem lenne ott akkor a fent emlìtett problèma sem àllna fenn. Összvissz ezt a kèt negatìvumot tudom felhozni.
Szerintem egy nagyon jòkis tablet. Hètköznapi hasznàlatra tökèletes vàlasztàs, főleg, ha a filmnèzès is szempont. Ha bàrkinek bàrmi kèrdèse van ròla, megpròbàlok vàlaszolni rà, legjobb tudàsom szerint :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest