- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMG3
tag
válasz
Dalzarus #63944 üzenetére
Sziasztok!
Nagybátyámék szeretnének valami 10 inch körüli tabletet venni de csak olyan 30 ezer ft körüli összeget tudnának rá szánni. Gondolom ezért csodákat nem lehet várni de még is. Netezgetnének rajta otthon meg ilyen bugyuta játékokkal játszanának mint farm heroes saga stb.... Esetleg 40-45 ezerig el lehet menni. MIkettudnátok ajánlani?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Dalzarus #63858 üzenetére
Csatolható fizikai billentyűzetes nem lesz. Ha csak nincs külön feltüntetve, akkor egyik jelenleg forgalomban lévő ASUS Transformer Pad mellé sem jár billentyűzet.
Amik szóba jöhetnek: ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, ASUS Transformer Pad TF303CL, ASUS ZenPad S 8.0 Z580CA, Huawei MediaPad M2 8.0(#63859) Wucky
Szerviz.
-
No.01
addikt
válasz
Dalzarus #51277 üzenetére
Na ez nekem pont jol jott
a melegedes talan annyira nem zavarna, mint a tapigombokkal valo vacakolas.
Ezt sajna mar azelott sejtettem, h irtad volna, de ugye igy kenyelmesebben lehet 1 kezzel hasznalni es allitott modban meg nem zavaro. Bar ha valoban lehagytak volna oket az lett volna a legjobb.Neked fekete vagy feher van? A feherek kicsit kenyesnek es divat szinnek tartom viszont a feketevel meg az a abajom, h a portol kezdve minden meglatszik rajta...
Szatura
A RAM kerdes jo, az engem is erdekelne!Folmerult benne megegy kerdes ami lehet kicsit OFF
V.hol olvastam, h van lehetoseg 2 felhasznaloi fiokkal hasznalni. Van olyat aki ezt ki is hasznalja? ha igen akkor mikent mukodik? Jo lenne ha a Google szepen szinkronizalna a konyvjelzoimet es tarsai viszint a levelezesnel nemtudom mikent mukodne reven 2 gmail fiok es kulonbozo account mikent lenne megkulonboztetve. Gondolok itt arra, h a parom FB-ik jonnek az ertesitesek. Nekem nincs FB-om, de sok levelet kapok. Namarmost ha a tablet pihen a kanapen akkor van arra mod, h kulon beallitgassunk mindent ugy ahogy szeretnek? ezt a funkciot nemigen tudom elkepzelni mikent is mukodik a mindennapi eletben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest