- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Fotók, videók mobillal
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebelinside
tag
Sziasztok!
Október végén-november elején USA-ba utazom, és egy tablettel gazdagabban tervezek hazajönni
A tabletet félig-meddig egy laptop kiváltására használnám: tudom, hogy vannak olyan funkciók, amik tableten nem fognak menni rendesen (pl. excel makrók írása és futtatása, torrent stb.), de ilyen célokra jelenlegi laptopom elég lesz, ha nagyon szükséges azt meg tudom oldani azon. Olyan eszközt szeretnék, amit sokkal könnyebb hordani, de mégis élvezetes rajta böngészni, filmet, sorozatot nézni, néha játszani, ha úgy adódik excel és word fájlokat szerkeszteni, így 10.1-es androidos tabletekben gondolkozom, és olyat keresek, aminél legalább 2-3 évig nem fogom azt érezni, hogy le kell cserélnem. 3G-re nincs szükségem, telefonomról bármikor meg tudom osztani a netet, ha nagyon szükséges, egyébként ahol használnám, ott van WiFi.
Jelenleg 3 jelötem van: a befutónak az alábbi tűnik: ASUS TF701T Elsősorban a hosszú üzemidő és a dokkoló miatt tűnik ez a legjobb választásnak, a legnagyobb probléma, hogy addig nem biztos, hogy megjelenik
Egy másik esélyes: Toshiba Excite Pro
és a harmadik versenyző: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition Itt az S Pen-es funkciók nagyon jól használhatónak tűnnek, de én nem hiszem, hogy használnám a tollat, és az ára is borsosabb lesz a többihez képest, és a középső home gomb is elég idétlenül néz ki, és funkciójában sem a legjobb.
Ti mit gondoltok, melyik lenne a legjobb választás? Esetleg tudnátok másik tabletet ajánlani, ami ezekkel felveszi a versenyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Battlefield 6
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest