Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsip
tag
válasz
z0d1AK #36931 üzenetére
Szerintem egyedi probléma lehetett a gyenge akksi. Teszteket és tapasztalatokat olvasva sem találtam ilyen jellegű panaszokat. Átlagos-jó akkumulátor időt emlegetnek.
(#36936) Keresztapper
Olvastam olyanoktól, akik használták mindkettőt, hogy a Sonynak kicsit jobb a képe. Mélyebb fekete és kontrasztosabb színek. Talán hangzásra is jobb kicsit, meg vízálló a felülete, amennyiben ez szempont.
Mint mondtam itt szerintem már nem nagyon lehet mellényúlni, amennyiben kell a dokkolhatóság egyértelműen az Asus a jobb választás. Igaz a Sonyhoz is lehet kapni ilyen gyári tokot, de az ára 150$, ami brutálisan sok és egyértelműen gyengébb eresztés, mint a TF300 dokkolója, ami extra üzemidőt is tartogat.
Nekem külsőre az Xperia viszi a prímet, ez szubjektív, de szerintem a legszebb táblagép a piacon. Dokkolóra egyelőre nem tudom, hogy szükségem van-e.
Amin elcsodálkoztam, hogy itthon gyakorlatilag dupla áron mennek ezek a gépek. Átszámolva én 67 ezer forintért jutok majd hozzá -akármelyiket választom-.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo Tab 7 Essential
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest