- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
tjb007 #36057 üzenetére
Értem. Szóval ezek a 2100MHz-es WCDMA-s dolgok mennek itthon.
Mondjuk az más kérdés, hogy a 10"-os tabletek, a hamarosan megjelenő Wayteq-hez képest nem sokkal olcsóbbak. 5000Ft körüli összeget nem ér az egész hercehurca.
Más, ha jól emlékszem múlt kedden volt arról szó, hogy "egy héten belül" megjelenik az új wayteq? Infot tud már valaki róla? Remélem a héten pl. edigitalban meg tudom venni, jó lesz az.
Keresztapper: Szerintem ezek közül választani már senki nem tud helyetted. Én is hasonló cipőben járok, 10" plusz 3G, a kínából rendelést kizártam. Én megvárom a Wayteq-et, szerintem nekem az lesz a befutó. Mindent tud amit úgy gondoltam, hogy jó lenne, és még olcsóbb is mint a másik kettő. Hogy aztán mi baja lesz idővel, ki tudja, azért van rá gari, hogy majd megjavítsák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest