Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Mike88
üzenetére
Az ilyen kategóriájú tabletekre értettem, nem konkrétan arra, azért kérdeztem meg, hogy van-e már használható ilyen árban (pl 25k használtan)
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- ASUS routerek
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
Dr.NX