- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
fateless #35467 üzenetére
Igen, így van, ki mire használja. Nekem tablet csak arra kell, hogy ne a gép elé üljek le ha valamit meg akarok nézni, hanem ágyban használjam a tabot, ahhoz pedig van wifi. Net max a telefonomon, de most a cégesen van, ezért nem fizetnék elő még egy netre hogy a tab-on legyen ha esetleg magammal viszem, akkor meg lehet osztani telefonról ha nagyon muszáj. Nekem meg fontosabb hogy gyors legyen, gördülékeny, szép kijelző és sokáig bírja az akksi.
Sajnos még az RK3188-at is kicsit lassúnak találom, mondjuk ez az első tab a kezemben, megrögzözz PC párti vagyok, még a laptopokért sem rajongok mert mindet lassúnak találom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest