Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
csibe1 #33422 üzenetére
Na jó pár szó így hirtelen a GoClever R83.2-ről:
A kijelző valóban IPS, ennek minden előnyével, a háttérvilágítás lehetne erősebb, messze van egy Samsung Galaxy Tab-tól, de a kategóriatársak között, főleg a TN paneles társakhoz képest nem rossz ez a fényerő sem. A fekete nem az igazi, a kontraszt mégis egész jó, alapvetően nagyon kellemes panel.
A wifire nem tudom ki panaszkodott, nálam -1 csík 5m távolságban 1 fallal elválasztva, ráadásul a tabletek réme, az SSID rejtés, és MAC szűrés is aktív a rúteren. Eddig alvás után is gyorsan visszatalált a Wifi-re.
A hátlap ezüstös alamónium, én nem vagyok fém fetisiszta, de van akinek biztos, hogy pozitívum, mindenesetre látványra elég minőségi. "Megtekergetve" a házat már kevésbé, minden elem, akár elöl akár hátul, elég vékony anyagból készült, de szerencsére nem recseg-ropog, csak érezni, hogy ha akarnám rendesen meg tudnám csavarni...
A hangerő igen combos a 3,5mm-es kimeneten, én csak az alsó tartományban használtam eddig, mert 50% felett konkrétan letépte a fejem, ez mindenképp jó hír az utazóknak. A hangminőség eddig tiszta, DnB fogyasztóként nekem a basszus kicsit kevés, de valószínűleg csak a szét EQ-zott többi eszközömhöz képest
(valahol olvastam, hogy néha zajos lesz a kimenet, ilyet még nem tapasztaltam, sem mp3, sem YT esetén)
Fagyásról eddig nem tudok beszámolni, ahogy játékokról sem (ez nem is tartozik nálam a fő profilba), majd még írok róla, hogy a későbbiekben hogyan viselkedik, most még nagyon friss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest