Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AirBundy1

tag

Sziasztok!

A szüleimet szeretném meglepni egy 7 colos tablettel, a kiválasztásban kérném a segítségeteket. Nemrég hazavittem nekik egy kölcsön 1. generációs, 7 colos Samsung Galaxy Tab-et. Meglepő sikere lett, így most kapnak egy sajátot. Maradnék a 7-es méret és az android mellett. Fontos szempont az ár, mindenképp 40e alatt kell maradnia, 30-hoz közel még jobb :) Hosszas olvasgatás után 3 teljesen eltérő darab maradt versenyben:
    1. Márciusban érkező ConCorde Tab Speed. Tetszik a felbontás, az izmos proci és az 1GB ram. Viszont még nincs tapasztalat, gondolom az első használók között azért bele lehet futni meglepetésekbe.
    2. Jó állapotú 1. vagy 2. generációs Amazon Kindle Fire (nem HD). Tudom, itt eléggé korlátoz az Amazon felülete, de gondoltam kap valami rootolt, sokak által kedvelt romot, és akkor már korlátlanul használható. Persze ennél bukok minden garis lehetőséget, mert jellemzően amerikai importosokat kapni.
    3. Ainol Novo Venus kínából rendelve. Gari itt is macerás, pláne hogy átcsúszik e a vámon, de erre is igaz, hogy izmos proci és az 1GB ram.

Mi a véleményetek? Más ötleteket is szívesen veszek.

Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák