- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo androidos tabletet és rögtön lenne is egy olyan kérdésem, hogy:
Facebook-hoz ti a Play áruházból letölthető Facebook klienst használjátok?
Én azzal próbáltam először, de olyan gondom van vele, hogy nagyon aprók a betűk. Nem lehet valahol nagyobbra állítani? Mert ugye a nagyítás nem működik benne.
A böngészős mobil változat szintén ilyen. Ahol tudok nagyítani, az az asztali kinézetes, böngészőben, de azt lassan és rosszul tördeli, így elég használhatatlan.Illetve nagyon zavaró, hogy videólejátszás közben az állapotsáv alul megmarad. Próbáltam VLC, MX Player, Rockplayer-t, de egyiknél se tűnik el, csak a gyárinál, azzal viszont az a gond, hogy nem tudok feliratos videókat nézni sajnos.
Tudom, hogy van lehetőség rootolt gépnél egy különálló app-pal eltüntetni, de nekem nincs root-olva sajnos.
Van valami megoldás erre?Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest