-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Jól hangzik, de nekem fontos, hogy amíg megvan, addig legyen mindig szoftveres frissítés hozzá. Nexus esetében ez adott, még egy 2 éves vasat is támogatnak (lásd: Nexus S). Meg az Apple esetében sem jelent ez gondot. A többi gyártó meg eléggé leszarja, akkor adja ki amikor kedve tartja, nem érzik azt, hogy sietni kéne vele.
Persze ettől függetlenül megnézem személyesen is, jól megszaglászom, de azért az zavar, hogy béna iPad koppintás az egész design. Ha ilyen kinézetet akarok, akkor megveszem az eredetit... nem értem miért jó ez. Szegény ember vízzel főz, oké, de hát akkor is lehetne egy értelmes, épkézláb formatervet összehozni.
Szerk: Megnéztem kicsit jobban. Ez annyira fájdalmasan ügyefogyott iPad koppintás, hogy a kijelző felbontását és méretét is 1:1-ben onnan vették. Mint a Wayteq az X-Tab100s esetén. Az nem tetszett, szerintem ez sem fog, de azért kap egy személyesen megnyomkodós esélyt.
100k a keretem, ennyi pénzből már inkább iPad 2 ha akarok egy alacsony PPI-s táblagépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest