Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Van egy két éves 7-es tabom... nem egy nagy mizu, ráadásul nem is tudom tölteni se....
rk2808sdk
2 6 25 krnel
rk1.3.3 eng root 20100829
ezeket tudom leírni meg azt hogy a töltőt nem adnám mert mással töltöm....
De ha valakit érdekelne valami jelképes összegért + posta akkor odaadnám... Már ha van itt olyan aki szeret mókolni, kütyüzni ilyesmi..... nem dobnám ki...
Van még egy flytouch 6om is ami 10es.... annak meg összetört az üvegelőlapja....
néztem 34dollár lenne, vettem 180ért de nem ér annyit én is tudom..... de mondjuk ha valaki 34dollárért vesz egy üveget meg egy töltőt 8ért akkor mondjuk költ rá 50 dollárt én meg kérek érte 50et... akkor az 100ban volt... annyit megér... meg az élmény....
mielőtt valaki kérdezné.... nem nekem való az ilyen kütyü szerelgetés......
ha ezt itt nem szabad akkor bocsi és kidobom mert az biztos hogy annyit nekem nem ér hogy még hirdetgessem is.... kettőt odaadom 75dollár + postáért vagy személyesen át tudom adni szentednre esetleg budapest északbuda....szerk ígérem többször nem mondom.
ja egyébként rá is fizetek ha valaki egy jó 10es tabot adna cserébe!!! persze árakkal én is képben vagyok...... ami érdekel 10es(9,7-10,1-10,2) ips dual procis 1Gb/minimum 8Gb, 400as mail nagy aksi 5000+, kékfog és erős wifi, természetesen simán lehet kinai is, de jó legyen és új!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- EA Sports WRC '23
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
néztem 34dollár lenne, vettem 180ért de nem ér annyit én is tudom..... de mondjuk ha valaki 34dollárért vesz egy üveget meg egy töltőt 8ért akkor mondjuk költ rá 50 dollárt én meg kérek érte 50et... akkor az 100ban volt... annyit megér... meg az élmény....
mielőtt valaki kérdezné.... nem nekem való az ilyen kütyü szerelgetés......
Dr.NX