Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Azon filózok hogy lecserélem a tabletem egy olyanra amibe lehet rakni sim kártyát.
Kérdéseim:
-Milyen mali 400 as VGAs tabletet tudtok ami olcsó?
-Milyet tudtok ami már legalább kétmagos proci van benne 1GB rammal?Igazából a jelenlegi tabletem sebességre kiszolgál ami egy Allwinner A13 1 magos procis 1.2GHz es tablet 512MB rammal, mali 400 al. Jelenleg játékra és filmezésre használom. Mindkettőhöz elég. Viszont netezni kicsit lassan lehet(wifin). Kicsit lassú a böngésző, bár lehet hogy egy normális böngészővel már felgyorsulna. Eddig nem izgatott mondjuk.
Előfizetéses netet nem akarnék rá, viszont van egy DJuicés feltöltőkártyás mobilnetem. Ezt tudná kezelni az a tablet amibe lehet sim kártyát rakni?
Esetleg érdemes lehet csak egy olyan USBs modemet venni amit felismer a jelenlegi tabletem?(jelenlegim sajnos nem ismeri fel. teljesen kiakad tőle a tablet)Esetleg lehetséges valami driverféleség hogy felismerje a Android 4.0.3 az én ZTE MF110 stickem?
Köszi a segítséget.
Üdv Ityam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest