- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon #1427 üzenetére
Van egy ilyen nem használt 19" monitorom, ha esetleg érdekel, crt, hogy cipekedhess is
De annyira már nem voltam kibékülve a képével sem, ezért cseréltem egy 22" 1680-as felbontásra (meg lcd). Többen mondták, hogy ennyi pénzért van már fHD, de direkt nem akarta akkorát, mert ezen szerintem sokkal kényelmesebb olvasni, szóval megértem a problémád
Amiért nekem jó lenne egy ilyen cucc, hogy ne kelljen a notit cipelnem magammal, hanem csak ilyen kis deszkát, és valahol leülve olvashassak róla, első körben (+mail, net, naptár, képek, stb). Karnyújtásnyi távolságból pedig szerintem megfelelő lenne, tehát azért mások a távolgások, mint egy asztali monitornál, vagy akár notinál.
De igazából a legjobb lenne egy napig kipróbálni mindkét méretben egy ilyen gépet, sokat segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest