- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Vindex #92922 üzenetére
Ha nem kell CoreELEC akkor tökmindegy, hogy milyen SOC. Ha kell akkor csak Amlogic jöhet szóba. Mondjuk arra készülni kell, hogy ezeken ilyen tákolt Android van, nulla optimalizálással, az S905W2 SOC még mellette lassú is. Amúgy van jópár Allwinner-re is LibreELEC, az nem tudom milyen. S905-ös időkben jó rendszer volt.
Amlogic-ból ezeket lehet venni bátran CE alá: [link]
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Vindex #91785 üzenetére
Mivel gondolm winfows is benne van a pakliban ezert kell a win gepen csinalni egy vendeg fiokot es annak az adatait beirni a megadott ip cim utan 1x kell megadni en a fajlkezeloben szomtam megcsinalni hozza adni az első elerest es maris megy mindenhol. Reboot ajanlot a beirasok utan.
Ez az egesz a win biztonsagi sara. Szvsz.
Pl a zidoo-nal is megcsinalta a NAS-n levő 2.HDD-nel. Tehat nem CE vagy KODI specifikació. -
blakey
titán
válasz
Vindex #78521 üzenetére
Akkor miért csodálkozol azon, hogy lekapcsol? A CEC bizonyos esetekben jó és sokaknak tetszik de van olyan helyzet amikor csak bosszúságot okoz, én a bosszantó hibá miatt nem használom, cserébe minden úgy működik ahogy szeretném és igen, hallgatok zenét Kodival, nem kapcsolom be a TV-t, yatse-t vagy böngészőt használok az irányításhoz.
-
Beni2360
félisten
válasz
Vindex #72652 üzenetére
Amúgy ez kell az autostart.sh-ba bemásolni:
#!/bin/sh
(
touch /dev/.update_disabled
) &
Ez a négy sor nálad csak 3 van a touch elé nem kell a "(" hanem a 2. sorba és nem SSH-n hanem hálózaton a gépedről a Cinfigfiles mappában találod az autostar.sh fáljt megnyitod (társítottam a jegyzettömböt) és bemásolod mint a képen is látszik. mentés és reboot. -
Beni2360
félisten
válasz
Vindex #71990 üzenetére
Pedig ott van: sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb
-
nfsu17
veterán
válasz
Vindex #71990 üzenetére
kizárt dolog, hogy nincs
ezt vésted ki a kártyára?
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases/download/9.2.2/CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.2-Generic.img.gz -
csubyy
tag
válasz
Vindex #70350 üzenetére
Ez is azt mutatja, hogy a tudást, illetve annak a hiányát meg kell fizetni. Azt viszont borítékolom, hogy az ezen a fórumon aktív "kollégák" ennek a lejátszónak is megtalálnák a szűk keresztmetszetét és ez így van jól. Ez visz előre mindent. Tökéletesség nincs, de törekedni kell azt elérni. :-)
-
blakey
titán
válasz
Vindex #70363 üzenetére
Ritka szerencsés lehetsz, minap panaszkodott valaki, hogy elege van belőle. Én 1 évvel ezelőtt teszteltem, nem bírta azt a terhelést amit a többi igen és az akkori aktuális LE-vel vagy CE-vel. Én kizárólag normálisan támogatott boxokat használok, tehát hozzá vagyok szokva a jól működő rendszerhez, na az Eminent 7680-as nem az volt. Ha nálad jól működik akkor tartsd meg, de nem biztos, hogy ha még egyet vennél akkor ugyanolyan jó lesz. Inkább újabb SoC-ot válassz, ha már veszel.
-
blakey
titán
válasz
Vindex #70350 üzenetére
Akkor nem tudod, hogy milyen egy jó box CoreELEC-el. Elképzelhető, hogy neked szerencséd volt azzal a boxszal, de az konkrétan a hulladék kategória egy "tákolt" LE-vel. Leteszteltem, mert kiváncsi voltam, hogy ilyen, 5 perc használat után a 4K-s anyagnál elhasalt, 85°C-ra melegedett és minden szaggatott.
A CE kiírása 1 perc, behelyezed a kártyát és használod, minden tökéletesen működik, nem úgy, mint az Eminenten, megfelelő boxot kell választani és akkor nem ér csalódás.(#70349) Soul Gem
A CE oldal tegnap nem működött megfelelően, az egész világon hasonló volt a szitu, nem a te rendszereden volt a hiba. Tessék letölteni és tárolni a megfelelő img-ket és akkor nem ér meglepetés. Most, ma működik minden, mindent tudz telepíteni, stb. -
Vtmk
tag
válasz
Vindex #70266 üzenetére
Megy mind a 2 a coreelec libreelecről koppint. Ez látszik a source ban. A coreelec után alexelec tovább koppint. A 9.2.2 libreelec fenn van de source formában nincs. Tehát a build ugrik. Coreelec 9.2.2 van de build nem negy. Alexelec van de az alap amit ő buildelt nem is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged