- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #18585 üzenetére
Kipróbáltam. Beelink mx64 s905 fhd plazma.
Samsung demo csak karikazik de nem indul.
Taiwan demo többször megtorpant de nem tudom hogy ez a timelapse miatt van-e, mert a hang folyamatos.
Chime, tökéletes rezzenéstelen, fhd-vel is jobbnak tűnő felbontású.
Pana foci is jónak tűnik, az elején az animációval volt egy megtorpanás, de az szvsz cahelesi gond lehetett. -
Joshi
titán
válasz
blakey #18549 üzenetére
Írod hogy a beállítás is számíthat, de hiszen hozzá se nyúlok a beállításokhoz, gyakorlatilag ahogy felkerül az LE verzió úgy vannak a beállítások. Még a wifit se használom mert kábelen van a routerre kötve a Minix. Egyedül a hardveres gyorsítások vannak Mindig-en mert az egyik alapértelmezetten nem azon van. Viszont leírhatnád a beállításaidat hogy tényleg ugyan azon legyen nekem is és neked is. Azt szoktad írni hogy a Minix gyártásánál nem használnak más alkatrészeket, akkor viszont mindkettőnknek szaggatnia kellene a videóknak. A 8.0.1g-én iszonyatosan szaggatnak, szóval nem micro laggról van szó. Nálam a 8.0.1a-nál már jónak mondható habár szerintem ott se az igazi ha mondjuk a Q5 Prohoz hasonlítom.
(#18562) junkpod nem kell 4K tévé hogy ne szaggasson a videó, anélkül is meg lehet nézni. Nálam most a monitorhoz van kötve a Minix de ott is ugyan úgy viselkedik a hardveres gyorsítás amilyen LE verzió éppen fent van.
-
redzsi
senior tag
válasz
blakey #18551 üzenetére
Az jutott még eszembe hogy időközben egy wifi-s nyomtató került az otthoni hálózatba. És a nyomtatót látta egyedül. Majd miután kikapcsoltam persze semmit nem észlelt. Pedig mutatja hogy a wifi be van kapcsolva, csak épp semmit nem fog. Lehet a nyomtató kapta meg az ip-címet? Sajnos nem igazán értek ehhez.
Nem 100%, de úgy tudom az ipv6-ra váltás már megtörtént addigra.
Azért köszönöm! -
Technoman
őstag
válasz
blakey #18543 üzenetére
blakey, félre ne értsd, hogy -hétvégi unalmamban- kötekedni akarnék (sokat segítettél eddig is nekem) de, az általad leírtak alapján nem érzed úgy, hogy ez a 8g nem annyira frankó ezekkel az anyagokkal?
Gyakorlatilag, nálad is mindegyikkel van valami gixe.
Chimei: végénél nálam is kimerevedett a kis csaj (8.g), a 7.0.3.0.12j-nél viszont nem
Beauty Taiwan uaz a hiba, mint nálam (igaz, az óriáskereket nem írtad, nálam az nagyon duuurván röcög), a 7-esnél minden csodaszép!
Pana - Barca szintén hasonló 2 röci az elején, de nálam a pályán is csinál, a 7-esnél csak egy döci van az elején
Tudom, ne ez a 4 test sample alapján ítéljünk meg egy verziót, nekem csak -még mindig- az jön le, hogy mennyire stabil, az utcsó 7-es változat. -
Joshi
titán
válasz
blakey #18543 üzenetére
A (#18539)-as hszben már írtam hogy a TS kiterjesztést nem kezeli, M2TS-re átnevezve már hibátlanul viszi.
Nagyon furcsa hogy ugyan az a lejátszónk és neked nem szaggat a 8.0.1g nálam meg igen.
A 8.0.1a viszont nálam is elfogadható szóval egyelőre az marad.
Először feltettem a dtb-t de akkor is szaggatott a 8.0.1g-n. Légyszi linkeld be azt a dtb fájlt amit te használsz. Köszi.
-
Technoman
őstag
válasz
blakey #18527 üzenetére
O.K. fejtsük meg, mert engem is érdekelne. Még egy adat,a dologhoz: 8GB-os Sandisk UHS-1 kártyát használok 48/mbps-es sebességgel
Egyébként, amit ma "reggel" Joshi kolléga belinkelt (#18521) az nekem sem hálón, sem a vinyóra téve nem indul el. Pörög a kis körbe nyíl, de nem csinál semmit, viszont nem fagyasztotta le a rendszert. Csak 7-esem próbáltam ki, mert most nincs türelmem dugdosni... mmint a kártyákatSajna, akkor lőve van nálam -egyenlőre- a nagyobb változatokra való lépés, mert hogy még egyszer nem fogok hetekig .nfo-t szerkesztgetni ill. thumbnails-eket állítgatni, az már bizti.
-
Joshi
titán
válasz
blakey #18513 üzenetére
Biztos hogy nem a MicroSD kártya a ludas, már csak azért se mert UHS-I minősítésű. Viszont ha tényleg így van, akkor jó lenne beírni az összefoglalóba, hogy az LE-hez minimum 90MB/s-es Ultra kártya kell ha minden zökkenőmentes legyen.
A beállítások még csak nem is hasonlítanak, olyan mintha hiányos lenne az LE Kodi.
-
Joshi
titán
válasz
blakey #18511 üzenetére
Természetesen a hardveres gyorsítás mindegyiknél mindigre van állítva, viszont kötve hiszem hogy a microsd-ről futna rosszul az LE, hiszen akkor már általánosan problémák lennének nem csak ezzel a 4 videóval. De ahogy írtam a gyári sima lejátszó se viszi rendesen, csak az XBMC Kodi játssza le rendesen őket, kivéve a Samus videót mert azzal az sem tud mit kezdeni.
(#18510) Joshi
A Minix XBMC beállításait nézd meg, hogy mire vannak állítva és azerint állítsd be a videó részt.
Mindjárt megnézem. -
Technoman
őstag
válasz
blakey #18504 üzenetére
Az ügy sokkal prózaibb - s nem is biztos, hogy itt valaki hozzá tud szólni- Hiába mentettem le a videótárat és raktam rá a másik, "kísérleti" 8.g-s kártyára, a médiatárban előzőleg átírt dolgok nem úgy jelennek meg, mint a "fő" 7.0.3.012j-s kártyámnál (itt pld az utólagosan hozzáadott borítókra gondolok)
Az úgy még megoldás alatt van, viszont nem nagyon sietem el az átállást. A napokban megszereztem egy ázsiai filmet, ahol időnként nagyon belaggolt a film. Áttettem a 8.f/g-s kártyára, de ott is laggolt (a másik lehetőség, hogy a film volt sz@rul kódolva)Joshi: lejött a Panás focis videó. Tökéletese, akadály nélkül viszi. Igaz, hogy a klipp első 2 mp-ben (ahol a pajzs ki/befordul) ot van két micro lag, de ezt betudom a kezdésnek.
Hang, mindhárom sample-nél van, nincs elnémulás, pedig még ezen a Yamahán hallgattam anno, a 2 Unlimitedet
(bár az is igaz, hogy mindegyiket sztereónak írta, a aMinix menüje)(#18505) Megnézem a 2. számú kártyámmal a golgot, addig is? "véjting"
-
Joshi
titán
válasz
blakey #18502 üzenetére
+syler123
+TechnomanAkkor ez nem jó hír már mint nekem, most kimásoltam egy pendrivera és onnan is szaggatnak a linkelt filmek. A Samsungosat el sem indítja. Esetleg valami beállítás gondom lehet? Mit nézzek meg hogy kiderítsem mi a gond?
Jelenleg Minix Neo U1-en a LibreElec 8.0.1g van fent illetve csak a service.transmission-8.1.8.zip van telepítve kiegészítőként. Gyakorlatilag szűz a rendszer.ui.: a LibreElec egy 8GB-os Class10-es Kingston MicroSD-én van, nem hinném hogy ezzel lenne a gond.
-
Johnny198612
tag
válasz
blakey #18483 üzenetére
En nem azt mondtam, h torvenysertoen hasznalnam az eszkozt. Hanem hogy nem talaltam meg a cikket hirtelen, es ha megtalalnam se latok moge, hogy ez mit jelentene.
Azert kerdezem, Ti, mint KODI hasznalok utananeztetek-e jobban, tudtok-e errol?Ha peldaul ez monitorozasrol szol, akkor van bizonyos privacy. Vagy vedelmet akarnak bevezetni a rendszerben? pl. a jovobeni hivatalos KODI verziokban kotelezoen le lennenek tiltva az addonok, vagy bizonyos fajlformatumot nem engedne a lejatszo? Ilyenekrol tudtok-e valamit?
-
Kapanyél
őstag
válasz
blakey #18462 üzenetére
Egy Galaxy S8-on és a dokkolóján erősen elgondolkodtam a napokban. Van vezetékes LAN meg HDMI rajta, csak iR és Toslink nincs. Ellenben alapból használható 7-es Android és igen jó szoftveres támogatottság van.
Kicsit drága.
Csak van olyan teló még, aminek ilyesmi dokkolója van, és persze árban szerencsésebb.
Álmodozás off. -
-
Joshi
titán
válasz
blakey #18426 üzenetére
Igazság szerint arra lennék kíváncsi, hogy Kodi és úgy általában médialejátszásban melyik a megbízható verzió. Tesóméknak lesz de nekik eleve T-home IPTV-jük van beltéri box-al szóval ilyen és hasonló tudás nem szükséges. A torrent rendben működik, viszont írtátok hogy az NTFS fájlrendszer problémás lehet, mert kiakaszthatja a procit. Ez mennyire áll fent a legújabb fw-nél? Ez is azért lenne fontos, mert akkor megformáznám Ext-re a külső vinyót. Habár akkor meg nem látja a Windows, szóval mégis jobb lenne az NTFS. Nagyjából ilyesmi érdekelne. Bocs ha hosszúra sikerült.
(#18425) kicsi007 Ok, de én nem akarok tesztelni csak egy stabil verziót.
-
kicsi007
tag
válasz
blakey #18343 üzenetére
Igen, automatára volt állítva, kikapcsoltam. Ez első ki-be kapcsolásnál nem jelentkezik,de utána ismét előjön...
Nem tudom,hogy mi a hiba,de tudok ezzel élni..(#18344) zsupyro
Az összes NEXBOX-ot első inditásnál frissitettem OTA-n. (1 db. 2/16, 3 db. 2/8). Mondjuk ami a linkelt fórumon van, azt már nekem sem ajánlotta OTA-n..
Te tudod,hogy mennyire szükségszerű a csere, de előtte szerintem érdemes lenne rávarázsolnod az LE-t SD-n, s kapnál egy dualboot-os gépet. Veszíteni nem fogsz a dologgal!
Viszont ha jön a visszafoghatatlan érzés a cserére,vásárlásra s mindenképp haladni akarsz a technikai fejlődéssel, ami valljuk be muszáj (sajnos a feleségem nem mindig így gondolja)akkor ne fogd vissza magad!!
-
trance89
őstag
válasz
blakey #18202 üzenetére
mindenkinek más az ízlése, egy 43"-os tv-n nem kis szemmunka 2,5-3 méterről olvasni a szöveget a kép aljáról és még odafigyelni a képi mozgásokra is, más a helyzet ha nagyobb távolságból nézed a tv-t, nálam és az egész családban is már évek óta a 900-as feliratmagasság a legideálisabb
a freki beállításokkal tisztában vagyok de mivel a 1,5 terányi videóanyagaim 99,9%-a 23,976fps ezért nincs nagyon mivel szórakoznom -
darvinya
titán
válasz
blakey #18199 üzenetére
1. Nem ismerem
2. Nincs rendszer amin ilyen hangot feldolgozza (Tv Samsung B530 van csak)
3. Nem vettem észre akadást, lassúlást, hangcsúszást
4. Igen pontosan
5. Eddig órát láttam
6. Tv nem jól bánik ezzel, emiatt nem is használom
7. Eddigi mkv, avi, mp4-et vitte, de van még pár formátum amin tesztelhetem, csak idő kérdése
8. Mint írtam
9. Nem vettem észre után futást gyors jeleneteknél
10. Itt azért sötét dolgok mosodnakDe nemsokára lesz időm, és akkor nekiállok nagyobb tesztre.
Box T95N Mini M8S Pro 2/8Gb Android 6.0 -
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #18083 üzenetére
Annyira nem nagy probléma ez, ráér, van helyette más lehetőségem is. Csak az piszkálja a csőrömet, hogy itt miért nem indul el akkor az élő adás, a rádió és téka megy.
Esetleg valaki kipróbálhatná még ezt az addont, hogy mi a helyzet, és hogy csak itt van e nálam vmiféle mágikus hatás. -
varmi2
nagyúr
válasz
blakey #17916 üzenetére
Akkor lenne még egy kérdésem. Sajnos a monitoromon nincs hdmi, csak dvi és dp port. Hogy viselkednek ezek a hdmi dvi átalakítóval. Illetve még a hangról lenne egy pár kérdés, esetleg ajánlást is elfogadok. Mivel nekem nem elég a pc alaplapi hangkártyája, ezért jelenleg egy pcie megoldás adja ahangot. Ez nem használható ezekkel az androidos boxokkal tudom. Tehát ha veszek egy jobb usb hangkarit, az fog működni? Vagy van opticai kimenetes verzió? Mert akkor elég egy opticai dac is. Csak is sztereoban gondolkodom.
-
gg72
veterán
válasz
blakey #17896 üzenetére
MiniMXIII --- Yamaha RX-V3900 receiver --- Panasonic 50GT60 plazma, kábelek: Audioquest Forest HDMI
Ezen kívül van még a rendszerben egy Pana BDT310 és BDT500, valamint egy Sony BDP-S6500 lejátszó is, minden tökéletesen működik már hónapok/évek óta, a MiniMXIII is így volt egészen a 8-as LE-ig, de az is jól működik, ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást. Ezek szerintem egyérteműen szoftveres hibára utalnak, nem hardveresre, de a 7végén teszek egy próbát és kipróbálom a MiniMX-et egy másik TV-n.
mert ha ez ennyire általános lenne, mármint a laggolás akkor bizony sokan tudnánk róla.: Szerintem nem lehetünk túl sokan, akik MiniMXII-at használnak 8-as LE-vel és Pana GT60-as szériás plazmával, de ki tudja.
-
-
Technoman
őstag
válasz
blakey #17807 üzenetére
Ha ma hazamegyek megsasolom ezt az új LE "D"-s kiadást a MINIX-en.
Jelenleg a 7.0.3.012J-t nyúzom, mert a 8.0.1B-n nálam sokszor akadozott, mind az SD, mind a HD filmek esetében.
Az szinte tökéletes napok óta, de nem vagyok semmi jónak (ebben az esetben újdonságnak) az elrontója -
Pelican
őstag
válasz
blakey #17801 üzenetére
"S905X 192kHz-es támogatottságról annyit, hogy maga a chip nem tudja, de egy "hamis" parancssal ezt elvileg megoldotta. "
Ez nem teljesen így van.
Az S905X HDMI pt-n eddig is ki tudott küldeni 192 kHz--es DTS HD jelet minden probléma nélkül (már a kezdetektől), amivel gond volt az a 192 kHz-es flac file-ok lejátszása, ott volt, hogy csak 96 kHz jel ment ki az erősítőre.
Az idézett szöveg arról szól hogy a kodek az analóg kimeneten nem támogatja a 192 kHz-et, de mivel kszaq felvette a támogatott frekvenciák közé, ezért most már a 192 kHz használható lett HDMI-n is. -
blakey
titán
válasz
blakey #17801 üzenetére
Na, a kép minőségét illetően más is tapasztalta a javulást, még nézzétek ti is ha lehet. Köszi djnice.
-
cof
veterán
válasz
blakey #17792 üzenetére
Ilyet nem találtam 16.1 kodi-n (quiet noise generation), végigzongoráztam érdekesség képpen a beállításokat, amúgy nem zavar hiszen csak a LE logó alatt hallható. Csak hasonló volt a javítás mint a hiba nálam, pedig újabb LE verzió, de aztán ahogy írtad van különbség. Nálam AV kimenet, ott csak audió kimenet a funkció. Köszi az infókat.
-
cof
veterán
válasz
blakey #17780 üzenetére
A pontos típus T95N Mini MX+. Ezen nincs külön mikrofon bemenet. Egy régebbi TV-re van rákötve Samsung LE19R71B, ezen nincs még HDMI port csak DVI-D, úgy oldottam meg, hogy HDMI kábel box-ba, másik végére HDMI-DVI-D átalakító, analóg hang meg jack-jack kábel box-ból TV-be. Másik verziót még nem próbáltam, hogy ott is van-e. Nem is írtam volna ha nem említed, mert nem zavar csak érdekességképpen jegyeztem meg.
Szerk.: Nincsenek zavaró hangok, amíg bootol a libreelec logó felirat csak ott hallható amolyan digitális zaj szerű sistergés mint ahogy te is írtad.
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #17715 üzenetére
A frontend beállításai nem hatnak a szerver részre. Ez nem okoz hibát, bármit állít ott. Az Open web frontend, elindítja az aria2-webui-t, ezt is hozza magával az apk. Lehet vele irányítani a "server" részt.
De akár ki is lehet belőle lopni, mert a download/Aria2Download/.aria2-webui könyvtárban van.
El lehet innen vinni akár a PC-re-is, csak a configurations.js-ben kell a box ip-jét beleírni, a host kezdetű sorba.fill it in case the webui is hosted in public IP as it can be compromised
host: '192.168.0.11',
path: '/jsonrpc',
port: 6800,
encrypt: false,Így már böngészőből is elérhető mindenféle dózeres távirányító nélkül. (az index.html-re kell klikkelni és már nyílik is a böngészőben.)
-
rebelinside
tag
válasz
blakey #17583 üzenetére
Már megrendeltem,úgyhogy mindegy☺️ őszintén szólva az ismert boltokat néztem, és nem láttam,eszembe se jutott emiatt árukeresőt használni. Így lesz egy jobb táv hozzá valamivel olcsóbban, csak később jön meg, azt meg túlélem, addig remélem lesz idő a routerre operwrt-t rakni
☺️ -
rebelinside
tag
válasz
blakey #17568 üzenetére
Köszi a válaszokat 😁
Nekem a Neo u1 már olyan lélektani ár felett van, amitől elvárom hogy, out of the box jól működjön, mókolás nélkül, androiddal. Android alatt sincs gond a lejátszással, LE nélkül is jó? Tudom hogy van rá LE is, de ha nem muszáj nem szórakoznék vele ☺️ Olvastam hogy az Android jelent olyan korlátot, ami miatt az alól nem jók általában a lejátszók.
-
rebelinside
tag
válasz
blakey #17566 üzenetére
Tervezek valamikor egy operwrt-t rakni a routeremre,csak még nem volt rá időm.
Én olyan mini mx ver 1-et néztem,ami 2/16-os, nem 1/8-as, így a ram elvileg nem gond ott sem. MXIII-t mar nem találtam az ajánlott oldalakon, csak az s905x változatot. Most találtam beelink m18-at, az picit drágább de ha jól értem fém házas, és jobb távja is van, és az is ajánlott az összefoglaló szerint. Arra van minix fw? Ha már veszek ilyet, akkor szeretném ha az Android is használható lenne rajta, de persze első a lejátszási akadásmentesség és a stabilitás.
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #17537 üzenetére
Ez volt a gond, gyönyörűen működik, kösz még egyszer!
A hd adásokkal is problémamentes, mindenféle erőlködés nélkül. A multitasking mellett talán ez a 2. fontos, többeket is érintő dolog, amiben a Beelink Mini MXIII egyértelműen jobb a minixes fw-rel, mint a gyárival.
Csak a droid hülyesége ne lenne, miszerint lapváltásnál elhallgat, amit az inaktív lapon futtatsz.
-
Martin Eden
tag
válasz
blakey #17503 üzenetére
Való igaz, a 8.0.1a-ról olvastam korábban, gondoltam mivel van frissebb azóta, hát azt próbálom meg. Mivel verziószámban (betűben) minimális lépés volt, gondoltam a különbségek is minimálisak lehetnek, de most megnézve a changelogot ez a "import video decoder and display changes from Amlogic Nougat kernel" nem tűnik kis változásnak, talán ez okozza a gondot... Esetleg szerencsésebb lett volna rögtön 8.0.2-nek elnevezni vagy nem is tudom. A downgrade folyamata ugyanaz, mint az upgrade-é (b->a esetén) vagy ez nem járható út?
Ami szintén nem tetszik, hogy korábban bekapcsolás után rögtön megjelent a libreelec logo, majd a kodié, jelenleg amíg a kodi el nem indul, a "nincs jel" felirat táncol a tévén... -
bostone
addikt
válasz
blakey #17467 üzenetére
Elég fű vagyok az informatika minden részlegében. A kódolásokat sem ismerem, azt sem tudom, hogyan ismerhetem fel. Valahol létezik erről leírás?
Valaki még a század elején, mintha linkelt volna mintákat ebben a topikban, ha azt megtalálnám és tudnám, hol, milyen értéket kell figyelni a teszt folyamán, talán a közösség számára is hasznos lehet, hogyan alakul a 912-es helyzete a fejlesztés alatt.
Magam részéről csak annyit fűzhetek hozzá, hogy laikus szemmel rendkívül elégedett vagyok, ahogy változik, amilyen ütemben változik a dobozom tudása az eddigiekhez képest.
Szerethetőbb, mint a magyar válogatott. -
Technoman
őstag
válasz
blakey #17299 üzenetére
Köszi blakey.
Ma megpróbálom frissíteni az LE-t (eddig mindig szűz telepítést csináltam, de már nagyon unom, hogy mindent elölről kezdjek, főleg annak tükrében, hogy hetente/3 naponta jön ki egy új, jobb LE verz Thx kszaq)
Jól tudom, hogy SD-s LE üzemelésnél az img.gz-t kell leszednem és kitömörítés ill. dtb fájl nélkül, a Kodi (libreelec) .update mappába bemásolni? Majd nyomok egy reebootot, a többit a Neo elintézi.
Gondolom ez addig csinálhatom, míg azonos a fő verzió száma (a 9.xxxx-nél majd újra szűz telepítenem kell )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Stellar Blade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged