- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkakas
tag
válasz
cicoka68 #18412 üzenetére
Nem ismerem a céget, de ha a termék oldalán népszerűsítik a dual boot-os megoldást, sőt, belinkelik a lefordított leírást, valamint nem említik meg, hogy mindenki csak saját felelősségére próbálja ki - akkor bizony szerintem a garancia erre is kiterjed (lehet naiv vagyok).
-
Technoman
őstag
válasz
cicoka68 #18399 üzenetére
Gratula, a NAND-ot sikerült átírnod, ezzel letörölve a Droidot (mint ahogy én csináltam anno)
Sajna azóta sem sikerült a Droidot visszavarázsolnom a V10-re.
Annyit csinálhatsz max. hogy felhívod a Cédrust. Egy Droid rendszer visszaállítást csináljanak neked. (hogy ezt mennyire tudják neked megcsinálni ill. garanciába, arról nem tudok nyilatkozni) -
cof
veterán
válasz
cicoka68 #18382 üzenetére
A beállításokban van a gyári beállítások visszaállítása, természetesen ilyenkor minden visszaáll az alapokra, tehát ha van rajta valami fontos előtte mentsd le. Vagy a recovery-ben is vissza tudod állítani.
Amúgy nálam is ha kikapcsolom az androidot világít pirosan a LED, bekapcsolva kék, ha az LE-t kapcsolom ki akkor nem világít.
-
kuthim
tag
válasz
cicoka68 #18375 üzenetére
Az is lehet, hogy Android alatt nem kapcsolja ki teljesen a boxot a taviranyito, csak alvo allapotba rakja es igy csak felebreszti az Androidot, ha ujra megnyomod a bekapcsolo gombot.
Probald meg hosszan nyomni a taviranyito kikapcsolo gombjat es akkor valaszd a "Power off"-ot, nekem az elozo boxomnal igy kellett kikapcsolni, utana mar a kartyarol fog bootolni a kovetkezo bekapcsolaskor. -
Technoman
őstag
válasz
cicoka68 #18373 üzenetére
Ez jellemzően akkor van, ha nem jól alkalmazod a bootolási lépéseket. Mind addig az SD -ről bootol, amíg azt el nem távolítod (nálam hosszú hetekig így működött a kisebbik Venz)
Tehát:
1. táp kábel a boxból kihúz
2. SD -amin fent van a 7.xxxx il. 8.xxx változat + a megfelelő és elérhető dtb- betesz az SD slotba
3. Reset lukban lévő mikrókapcsolót, egy gémkapoccsal benyomva tartva, a táp kábel visszadugni
4. addig benyomva tartani a resetet, amíg be nem jön az LE logó,Így csinálod?
-
Technoman
őstag
válasz
cicoka68 #18367 üzenetére
Az összefoglaló 62. pontjától olvasd el és lépésről-lépésre csináld meg (én is így kezdtem a telepítést)
Menni fog (a harmadik telepítésnél már röhögni fogsz a kezdeti "bénázásodon" és max 3 perc alatt megleszel vele. Nekem az eddig a csúcsom 2 perc 28 mp 12 sz.mp volt -
-
Technoman
őstag
válasz
cicoka68 #18363 üzenetére
Szerintem -mint "sima"V10-es volt tulaj- vmit rosszul csinálsz.
-SD-re telepítetted az LE-t, vagy PenDrive-ra?
-rendesen megcsináltad az összefoglalóban taglalt első bootolást (azaz a megfelelő verzióhoz, a megfelelő dtb-t tetted)?
Nálam, SD-re feltelepít a megfelelő módon, majd táp kihuz, SD betesz, majd a Reset gombot, s mint a hülye nyomva tartva, táp visszadug és addig nyomni a resetet, amíg be nem jön az LE logó)
Ennyi.
Pennel is bohóckodtam, de ott meg -ha jól emlékszem- nem mindegy melyik Slotba dugod + "leminuszolsz" állandóra, egy USB slotot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Windows 11
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged