- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kicsi007 #27566 üzenetére
Én a Confluence-nél nem tudok "élhetőbb" skin-ről, ezt szoktam meg. Mondjuk max a Nox-ot kipróbálom megint, de nekem 16.1-en és Q10 Pro-n voltak vele gondjaim. Az Estuary-t meg inkább hagyjuk (tipikus Windows 10-es szelektív, minimalista "trendizés" és sokan vélekednek hasonlóképpen más fórumokon is. IMO) Ezekről az "ikonokról" nekem mindig ezek jutnak eszembe: piktogram.
-
Celtis
veterán
válasz
kicsi007 #27522 üzenetére
Én is nyitottam ticketet. Azt állítják, hogy a szállítási idő 7-15 munkanap. Mondjuk én erre nem emlékszem, és sehol sem találom leírva a mostani válaszukon kívül.
Kicsit tovább feszegettem a témát, hogy akkor mi a garancia, hogy a maradék 5 napon belül feladják. Iletve ha nem, akkor ne adják vissza a pénzt, hanem adjanak ezen az áron másik boxot.A fasttech már eljátszotta velem ezt. Több hét után azt mondták, hogy ja bocs, ez nincs, és a webshopban is törölték. Mondom jó, akkor kérem a másikat, ami van a webshop szerint. Ja, az sincs. Hát, a k. nénikéjüket.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kicsi007 #27540 üzenetére
Köszi! Lehet a tároló sérült meg valahogy, pedig 2x is telepítettem, mert a nyelvnél is csak az angol látható. Hol is van ez? Ezen a felületen nem találom.
blakey friss telepítés. Még nem volta rajta 8-as LE. Új microSD kártya.
-
blakey
titán
válasz
kicsi007 #27519 üzenetére
THL-t. Szerintem ez most már nem normális, küldjék vissza a pénzt vagy gyorsan adják postára, amikor rendeltem akkor 3-5 nap volt kézbesítésre, most ugye már nem kapható így követni sem tudom, hogy mi van. Tesztelni vettem volna, de ha nem érkezik meg 1 héten belül akkor inkább vennék egy másikat.
-
blakey
titán
válasz
kicsi007 #19193 üzenetére
Ma volt egy kis időm és megnéztem az LE7 12k-t ami ugye némileg LE8-as is és az LE8 1j-t, az a helyzet, hogy ez a LE7 12k gyakorlatilag hibátlan, semmi olyan apró hibát nem produkál ami LE8-ban esetleg van, pl, nem fagy le a kép az anyag utolsó 1 másodpercében, indítottam egy folyamatos lejátszást és ma találkoztam olyannal LE8 1j esetében, hogy fekete volt a képernyő a következő anyag első néhány másodpercében, aztán megjött a kép, hang az volt, LE7 12k esetében semmi ilyen nem volt. A tajvanos videó LE8 1j esetében azért egy picit meg-meg döccent, LE7 12k esetében hibátlan, nagyon jónak tűnik ez az LE7 12k, gyakorlatilag hibátlan, kár, hogy csak most lett ilyen hibrid verzió. Most már úgyis az LE8-ra koncentrál @kszaq, szóval fgyelem, hogy javul-e valami vagy sem, azt hiszem addig a keveréken leszek.
-
Joshi
titán
válasz
kicsi007 #18571 üzenetére
+blakey
Újra felraktam a 8.0.1g verziót és sokkal jobb lett, de a Panasonic Barcás videónál sokszor akad, viszont a többinél sokkal jobb a helyzet. Hát én már nem tudom, de inkább felrakom az a verziót mert annál egész jó a helyzet. Szerintem zárjuk le a témát azzal, hogy a 8-as LE lesz még sokkal jobb is.
Minden fórumtársnak köszönöm a türelmét és tesztelését. Az én konklúzióm a 7-es és 8.0.1a LE használható gond nélkül.
Ja és köszi a skin tippet.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
kicsi007 #18442 üzenetére
Sokszor elhangzott már, hogy ha túllóg a kép, az esetek 99%-ában a tévé képarány vagy AV bemenet beállításainál kell matatni, és ki kell kapcsolni az overscant (márkafüggő az elnevezése: just scan, levágás nélkül, stb.). Érdemes a Kodi kalibrálás menüpontját elfelejteni, ha jól van beállítva a tévé, akkor pixelpontos lesz a kép.
Janaboynál valszeg a felbontás van rosszul beállítva, ahogy előttem elhangzott. -
zsupyro
csendes tag
-
zsupyro
csendes tag
válasz
kicsi007 #18313 üzenetére
Köszi, már nézegettem a fórumot amit korábban is megosztottál, ha lesz időm kipróbálom, amúgy a freaktab - n is vannak jó leírások flashalés és romok..Az én dobozom új kora OTA azt írja a rendszer naprakész
Ez amúgy 1giga RAM - al rendelkezik, mert első készüléknek nem mertem drágábbat bevállalni, azért is gondoltam hogy le kéne cserélném egy 2 gigásra.. -
Pityu89
senior tag
válasz
kicsi007 #16255 üzenetére
Feltettem az elsőnek ajánlottat. Kezdetnek kiválónak tűnik.
Viszont távirányítóval nem tudom bekapcsolni a dobozt, ha alvóba teszem sem. Hálózatból kihúz, visszadug működik ám mindig csak második probálkozásra kapcsol be.
Végleges telepítés megoldja ezeket a gondokat?Úgy vettem észre, hogy LE-vel nem melegszik a doboz kézmelegnél jobban.
Vagy annak köszönhető hogy a gyári 2A tápja helyett 2.5A adok neki,mert az volt itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest