- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
rebelinside #18473 üzenetére
Ha a RR3 megy vele, akkor a box felismeri a kontrollert. Ha a box felismeri, akkor pedig - evileg - a Tincore Keymappernek is látnia kell.
Ha elindítod a Keymappert és a képernyő tetején lévő lehúzható sávon, ahol az értesítések is megjelennek, ott kiválasztod, majd a "New"-ra klikkelsz és utána nyomkodod valamelyik gombot a kontrolleren, akkor nem történik semmi, nem jelenik meg a listában a gomb? Van, hogy sokszor le kell nyomni, mire észleli.
-
blakey
titán
válasz
rebelinside #18473 üzenetére
Már egy éve letettem, hogy android alatt bármit is játszak, látom azóta sem túl jó a helyzet. Többek között ezért tartottam meg az ATV4-et.
-
adi1234
tag
válasz
rebelinside #17824 üzenetére
Torrent betöltésénél te adod meg , hogy hova mentse a torrentet . Erre azért ne legyünk lusták !
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
rebelinside #17824 üzenetére
A filmek és sorozatok külön mappában legyenek, csak így fog rendesen működni a scraper.
-
Technoman
őstag
válasz
rebelinside #17819 üzenetére
Javaslom Zsigus blogjának átolvasását, nagyon sok hasznos infó van benne.
Én is ezzel kezdtem, ma meg már komplett epizódrészeket tudok magyarítani. -
mayday00
őstag
válasz
rebelinside #17582 üzenetére
Én innen vettem [link]
Van hozzá gari, számla minden. Bontatlan készülék volt. Helyedben innen rendelném
-
blakey
titán
válasz
rebelinside #17582 üzenetére
Miért nem itthonról? Feltéve, hogy Mo-n laksz.
-
mayday00
őstag
válasz
rebelinside #17577 üzenetére
Honnan rendeled?
-
Pelican
őstag
válasz
rebelinside #17565 üzenetére
Amire szeretnéd arra tökéletes lesz a kinezett Mini MX v1...
-
mayday00
őstag
válasz
rebelinside #17569 üzenetére
Neo u1 van nekem is
Android alatt tökéletes a lejátszás.
Kadencia helyes lejátszás, automata frekiváltás stb..Nem raktam rá fel a LE-t mert felesleges.
De ezeket blakey is meg fogja erősíteni.
-
blakey
titán
válasz
rebelinside #17567 üzenetére
A Mini MX 2/16 nem v1 illetve arra szerintem nem jó a Minixes firmware, az 1/8-as Mini MX-re és a Mini MXIII-ra biztos van, a másikról nem tudok, utána kéne nézni.
Nem tudom milyen más eszközre van Minixes firmware, én Neo U1-et használok.
LE-kel többnyire az összes S905/905X működik és újabban kisérleti jelleggel az S912-n is tesztelik.
Ha használható androidot szeretnél akkor hiába a Minixes firmware egy másik eszközön és lehet, hogy jobb is mint a gyári (lásd MXIII) de a gyárin azért jobb, tapasztalatból írom. -
blakey
titán
válasz
rebelinside #17565 üzenetére
Ha valamiért eldobja a hálózatot akkor próbálj meg a routerem egy másik firmware-t, HGG, Merlin, Tomato, stb.
Mini MX v1-et akkor érdemes venni ha LibreELEC-et telepítesz rá, a Minixes firmware-rel nem lesz teljes mivel az 1GB RAM kevés Android alá, LE alatt hibátlanul müködne. Mini MXIII már jobb Minix firmware-rel de ha nem kell az android akkor ott is az LE a jobb. Minix Neo U1 meg jól működik saját firmwarerével és aLE-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged