- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
blakey #34029 üzenetére
Miért vettem meg:
1. Mivel a tv-m HD ready plazma, így alapvetően, max. FHD-s anyagok vannak, az sem sok, így a hardveres részét elégnek gondoltam az összefoglalóban leírtak alapján.
2. Jó áron volt akkor a Gearbest-en
3. Kíváncsi voltam, hogy milyen, mit tud ez a lejátszó, nem túl drágán. Viszont többet nem akartam rá költeni, úgy, hogy ilyent még korábban sohasem használtam, nem ismertem a Kodit.
4. Kalandvágyból(Jelenleg is egymás mellett van üzemeltetve a WD TV live-al, amit a kölkeim szívesebben használnak
)
-
Wendelke
aktív tag
válasz
blakey #34005 üzenetére
Őket használom:
- LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1.img.gz
- S905X/gxl_p212_2g_tx3mini.dtbgxl_p212_2g_tx3mini.dtbÉs nem mkv, hanem dvd videó.
Beni2360
Mint írtam csak a fájlok között volt megtalálható, onnét próbáltam indítani. Most hogy rápróbáltam az előbb, már bekerült a filmek közé is, de nem indult el. Viszont valamiért most nem látta a NAS-t a lejátszó, tehát valami más gond is van, de most át kellett adnom a tv-t a fő felhasználóknak mesenézésre
Még jó hogy ott van a Tanix mellett a WD tv live is.
-
kenand
veterán
válasz
blakey #34023 üzenetére
Igen olvastam de valahogy a reomte.conf-ok lefoglalták az agyamat, meg azt gondoltam ott is azok vannak listázva és csak a külön 905w-sek újak.......
Más 15 napos Mo-i kínlódás után paypal bizonylat nélkül is átengedték a boxomat (amúgy is határ alatt volt)
Múlt héten a még olcsóbbhoz bekérték...
Viszont a lüke kínaiak az EU dugóshoz is mellékelnek travel adaptert..Tanix mini a x96 minihez képest elég maxi (már méretben), persze a 2 éves Mygica ATV1200-asom vagy 5x akkora (igaz az fém ház, 4 USB port külön koaxiális és opitikai hang kimenet van rajta..... Sajna az még 2 magos Amlogic, nincs rá Libreelec, pedig az 1080p-ben szépen elmenne)
-
Wendelke
aktív tag
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #33977 üzenetére
Nekem is bőven elég a 100-as, főleg hogy nem is használok 4K-t, de ha már drága, és jó nevű cucc, akkor miért nem olyan a beltartalom is. A D-s SOC esetleg pár dollárral drágább nagy tételben, jó hírű gyártó megtehette volna, hogy ezzel is kiemelkedik az ócó kínai közül.
-
-
Wendelke
aktív tag
válasz
blakey #33953 üzenetére
Teszek vele majd egy próbát, bár most csak egy ilyen iso film van, de az nem indult el. Ettől eltekintve jól működik minden amit használtam.
Beni2360
A médiatárból indítom a filmeket, de ez az iso kiterjesztésű, valamiért be sem kerül oda, hiába frissítek. A fájlok között találtam csak meg, de onnét, meg mint írtam, el sem indult, sőt többször is a fentiekben írtakat produkálta.
A WD TV live lejátszóm, meg simán látja, és le is játssza.
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #33951 üzenetére
Akkor szedjük ketté:
1. Az eredeti probléma: 5.1 hangsavok jól működik, de 7.1 hangsavok nem. Mivel szerintem is egy 5.1 képes erősítő le tudja kezelni a 7.1 inputokat is lekeveres, ezért szerintem a kerdezonel véletlen bekapcsolva maradhatott a hd pt is.
2. Decoded csatorna szám. Csak akkor kell 2.0-ra állítani, 5.1/7.1 képes erősítő esetén ha transzkodolt hangsav esetén is 5/7.1 hangzást szeretnel, ekkor a Kodi képes DD-be kodolni a hangfalakhoz, ami 2.0 csatornába matrixolt 5/7.1 csatorna.
A decoded csatorna számnak nem lehet köze az atmos vagy DTS:X tovabbitashoz, hiszen az nem kodolhato bele 2 csatornás hangban, sőt semmibe, vagy átküldi pt módban (kizárólag hdmi-n) vagy sehogy.
Amit linkeltel az butaság vagy csak figyelmetlen volt és nem a kérdésre válaszolt. Ha HDMI erősítőd van akkor a decoded csatornaszamot rakd maximumra, azaz 7.1re, így lesz multi channel pcm és pl aac 7.1 hangsav is 7.1-ben fog szólni. -
blakey
titán
válasz
blakey #33946 üzenetére
Amúgy nekem sincs Atmos/DTS-X képes erősítőm, olvastam amikor valaki kérdezte az LE fórumán, majd megkeresem a hsz-t, remélem megtalálom. A többit teszteltem és működik, a tv-m képes DD és DTS hangokra és 2.0 esetén PT esetében a DD, DD átkódolás és a DTS be van jelölve és minden hang megszólal, a 7.1 is, nem hiszem, hogy egy komolyabb erősítő esetén ez nem működne.
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #33932 üzenetére
Örülök, hogy mindent tudsz a hangokrol
A 7.1 és az atmos hogy függ össze? Nincs semmi atmos filmem, de van ami 7.1 csatorna hangot tartalmaz, még is kimegy az erősítőre.
Azt, hogy hogy mehet ki atmos vagy dts-x pcm 2.0ra matrixolva szintén nem értem és nem is hiszem. Ezeknek kell a HDMI nyújtotta sávszélesség, nem mehet ki így, főleg nem hiszem, hogy a Kodi dekodolja az atmost vagy a dts-x-et. -
junkpod
veterán
válasz
blakey #33915 üzenetére
Ez jó elméletileg ha csak az volt a gondja, hogy véletlen a hd hangot is bekapcsolta (én meg 7.1 release-ek csak hd hanggal láttam, sima DD vagy DTS esetén nem jellemző, kíváncsi lennék az emlegetett sorozat média infojara.), de ha az erositoje tényleg nem képes kezelni a 7.1et akkor ez sem fog működni.
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #33909 üzenetére
Nem értek egyet. A pt mód esetén semmit nem befolyásol a dekodolt hangcsatornak száma.
Az én erősítőm hd-7.1-ig kompatibilis, így minden pt mód be van kapcsolva és mind működik is (kivéve ez az utóbbi anomalia ami simán az erősítő miatt lesz), ha aac hangsav van akkor az viszont nem mehet őt módban, a dekoder mód így 7.1re van állítva és működik is a pcm 7.1.
Az atmos/dts-x amit írsz az fura, mert ezek szerint csak dekodolva/transkodolva jön ki neked a boxból? Mivel ilyet nem tud az erősítőm, ezért nem tudom ellenőrizni, hogy sima pt módban kijonnek-e ezek a hangok, bár szerintem ezek visszafelé kompatibilisek és van bennük DD vagy DTS core. -
cdl
senior tag
válasz
blakey #33912 üzenetére
Teszek be majd képeket.
Az erősítő egy régi Pioneer VSX-AX-3.
Optikain megy a jel a boxból, nincs HDMI benne.
5,1-es filmekkel semmi gond.
7,1-es filmeknél ha engedélyezem a hangtovábbítást, nincs hang, ha nem engedélyezem lesz, de nem DTS.
De ilyenkor az 5,1-es filmeknél is eltűnik a DTS, amire automatikusan beállna az erősítő amúgy. -
junkpod
veterán
válasz
blakey #33897 üzenetére
Nem lesz hangja. Ki kell kapcsolni a hangzó a butaságot a nem támogatott típusra, ezután a transzkodolast is be kell kapcsolni (ekkor fontos a 2.0 beállítás), így talán lesz hangja, bár ha a 7 csatorna ennyire kezelhetetlen az erősítőnek akkor úgy sem.
Inkább azt gondolom, hogy hd hang van nála bekapcsolva és azt nem szereti az erősítő. -
kenand
veterán
válasz
blakey #33895 üzenetére
DE Android alatt, 8.2.8.2.3.1-alatt megy a táv, csak 8.90.3 alatt nem...direkt kivettem a remote.confot az android alól de úgy sem megy 8.90.3 alatt
Az az érdekes, hogy X96-ra is feltettem a 8.90.3-at és ott megy a táv
, de x96 mini és Tronsmart S95 pro (905) esetén nem megy....
-
kenand
veterán
válasz
blakey #33881 üzenetére
Szia!
Köszönöm, az X96 nekem is megy 8.90.3-mal
De a minivel (és a Tronsmart S95 Pro-val -905- szívok)Mininek ez van a remote.conf-jában (a factory kód más, egyébként teljesen ugyan úgy néz ki a két táv)
custom_begin
factory_infcode = 0
factory_code = 0xfe010001De egyébként az x96-osét is próbáltam de azzal sem megy.
Olyan mintha az egész IR nem menne. Próbából bedugtam az IR kivezetést de nem változott a dolog...8.2.3x-es LE.vel mennek a távok...
-
ERPY
őstag
válasz
blakey #33841 üzenetére
Értem, elfogadom hogy rosszak a beállításaim. A passthrough-nál nemigen hiszem hogy valamit eltudok rontani. Mint mondtam ugyanez mede8er és plex esetén tökéletes. De hagyjuk, mert ez van, elfogadom. Nem sok ilyen hangformátummal találkoztam. Ha utánaolvasol, nagyon sokan panaszkodnak ugyanerre a problémára. De köszönöm a segítséged, junkpodnak is természetesen.
Mivel passthrough-on keresztül nem megy ki, túl sok variációm úgysincs. -
kenand
veterán
válasz
blakey #33840 üzenetére
8.90.3
Amivel próbálkozom. 8.90.4-ben tovább variálták a távot, azzal nem is mertem ...
Lényeg, hogy szívok a 8.90.3-mmal, ha updatelem.
Hiába teszem a remote.conf-ot a config mappáda és újraindítom a gépet, nem látja a távot. Így jártam egy 905-ös (Trosmart S95 Pro) és egy x96 minivel is (905w)
905x-es X96-os boxomom 0.ról toltam fel (nem upgrade) ott megy a a táv (ugyan az mint a mini-jé) -
Keef_Lee
senior tag
válasz
blakey #33750 üzenetére
Kösz, ez tényleg ezzel működik is. (Azóta mintha 5-7 Megával több ramot használna, de lehet ez más miatt ment éppen fel. Meg elfér
202/1821 11%)
Érdekes, hogy átálltam LAN-ra, aztán vissza wifire és utána azt vettem észre, hogy valamikor megjavult a pontos idő is. (Már nem késik 1 órát). -
mexel
veterán
válasz
blakey #33735 üzenetére
Az is érdekes, hogy ma a 905X-es M8s proplusra feltettem az új firmwaret, és azzal android alatt nincs hiba. Ugyanezen a boxon tegnap megvolt. ( nem néztem melyik firm volt rajta) A lényeg, hogy most ott nem hibázik amcodec-es lejátszóval sem, másik firmmel tegnap viszont igen. LE alatt ugyanúgy rossz. Ezért akármennyire nem akartam de bele kell nézzek abba firmbe, mi lehet az új benne ami ezt megoldotta, persze lehet hogy nem találom meg. A lényeg hogy megoldható.
Majd vágok le belőle de semmi sincs a gépemen amivel most tudok nyesni az elejéből. ( van valami kis portable progi ami megoldja gyorsan a vágást? Akkor összeállítanék több ilyen filmrészletet a hibásokból) -
mexel
veterán
válasz
blakey #33687 üzenetére
Akkor viszont nem lesz változás, mert én semmit nem csináltam a LE-vel, csak a dualos romon ügyködtem
Ha azt megnéznéd azon elszörnyülködnél valószínűleg
valamiért folyamatos akadások vannak a LE alatt amit beépítettek. Éppen ezért álltam neki, mert mit ér a dual rom ha még a LE is rossz benne ( a droidról ne is beszéljünk)
Egyszerűen kicseréltem a LE-t a kszaq 8.2.3.1-re mert az jó, és a droid alatt is megcsináltam az alapokat amik kellenek hogy aránylag jól menjen. Így már használható valamennyire, csak nem tudok telepíthető verziót készíteni sajnos.
Ha viszont van a LE-ben röccenés amit mondasz, az nem fog elmúlni, mert max 2-3 dolog amit érdemes videónál változtatni jelenleg, kb azok amikről olvasni lehet. van sok kísérletezés még más beállítgatásokkal de amikor kipróbálgattam ezeket mindnek volt valami hátulütője is. Ezekből viszont a röccenésen nem fog egyik sem segíteni.Még jó hogy nem mindenki fogja látni, azoknak így is jó lesz
-
mexel
veterán
válasz
blakey #33680 üzenetére
Ez csak a Tanix féle dualsystemes romnál van, vagy akkor is ha normálisan sd-ről használod a LE-t? Sajnos a 24p-t nem tudom megnézni mert a TV-m nem tudja
De így is látni röcögést, de ez más amit látok a dualos rom-on, az szabályosan akadozik. Amint cserélem a LE-t megszűnik az a fajta akadás.
Ismétlem, egyetértek hogy nem érdemes 905W-t venni, már nagyon sokszor leírtam, hogy nem azért csinálom mert akkor veszek egy 905W-t hogy spóroljak 1500 ft-ot, hanem csak és kizárólag azért csinálom mert nagyon érdekel a dolog, és tanulni is akarok belőle (elég jó lehetőség ilyesmire linux szinten is).
Ennek ellenére nagyon sokan használnak ilyen boxot.
Ha viszont sikerül valamit is javítanom rajta - nem saját kitalációból hanem mert találok valami leírást, vagy megoldást amire mások már rájöttek, miután letesztelem és jónak bizonyul, akkor azt megosztanám mert biztosan segítene olyanokon akinek van ilyen boxuk és nyűgösek a hibák miatt. Szerintem egy ilyen fórum éppen arra van hogy segíteni lehessen ha sikerül. Nem lenne muszáj beírnom ide ha valamit mókolgatok mert nem túl nagy dolog, de ha már elszórakozok vele jó lenne ha haszna is volna pár embernélAz is lehet hogy pár nap múlva megunom és abbahagyom, de már nem sok kell hogy aránylag jó legyen legalább egy rom, azt még megpróbálom azért hogy ne a vinyón pihenjen ha elkészül. Sajnos nem szeretem a megoldatlan feladatokat még ha nem is annyira fontosak
De nem szeretném megint elmagyarázni ezt (nem neked), nem ez a célEgyébként nem értem, hogy a sok éves WD TV box, tized ilyen erős hardverrel, minimális memóriával miért tud mindent hibátlanul, akadásmentesen lejátszani? ( most a 4k-tól tekintsünk el)
Nem lenne egyszerűbb átvenni egy olyan lejátszó szoftverét a lejátszáshoz és megoldódna minden? Sz@rrá bonyolítják ezt a sok kodeket és programot, de még mindig nem tudják azt amit egy ilyen öreg és elvileg gyenge lejátszó. Simán le kellene koppintani a lejátszó részét és mellé köríteni azt a tudást amit a LE tud, lehet hogy minden jobban működne, full hd-ig biztosan. Évek óta nem volt rá frissítés de eddig nem találtam olyan videót amit nem vitt volna. -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #33674 üzenetére
Bizonyos szemponból rosszabb, mint az S912-n az LE - Hát én csak olvasgatom a hsz-ket de nem értem, hogy az én MECOOL BB2 PRO 3/12 Gb, S912 boxomban mi van mert ez bizony röccenés nélkül viszi a filmeket. napok óta ezt nyúzom és tegnap tettem fel a legújabb kiadást és ott is minden rendben van.
Tudom nem tudom mit kell néznem mint a zidoo-nál. -
Szoke1982
senior tag
-
m0ski
aktív tag
válasz
blakey #33551 üzenetére
Köszönöm szépen, időközben megtaláltam én is.
Akkor ha jól értem jelen pillanatban három út van:
1. maradok 8.90.3 verziónál
2. végigjátszom a fórumon adott leírást a távirányító beállításához.
3. későbbi verzióig hagyom így, mert az ígéret szerint más remote-ok is bele fognak kerülni.Jól gondolom?
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #33463 üzenetére
Na felraktam egy új kártyára a hozzá való dtb.img fájllal de nem indult. Kicseréltem az előző verziósra ami működött. Azzal sem indult. Na az elelőző kártyán levő dtb fájlt másoltam rá avval elindult a telepítés minden be is jött de a táv meg sem moccant. Egy uni távval usb-n tudtam navigálni. Aztán kivettem a kártyát és felmásoltam a mostani letöltött dtb fájlt és azzal most megy a táv is. De, hogy miért nem indult el a telepítés evvel azt nem tudom.
(Tudom cserélhettem volna a hálózaton keresztül is a fájlt csak közben az olimpiát is nézegettem.)
-
Karel666
tag
-
footy
addikt
-
mimey
tag
válasz
blakey #33253 üzenetére
kmarci25, blakey, Csicsóka, mexel
Köszönöm a válaszokat!
Eddig is észrevettem, hogy nem mindegy, milyen sorrendben kapcsolom be az eszközöket, ha a HDMI-CEC be van kapcsolva a VSX-329 erősítőn. Különben nem vezérel ki hangot az erősítő. (Ha nem sorrendben kapcsolom be, akkor az erősítő semmilyen bemenet jeléről nem vezérli ki a hangot.)
Először TV, majd az erősítő, és ha kiküldi a hangot a tv az erősítőn keresztül az 5.1-re, akkor csak ezek után lehet bekapcsolni a lejátszót.
Ekkor még mindig nem teljesen okés a dolog, mert nem megy az automata frekiváltás.
Ekkor már az erősítő és a tv is a lejátszó kimenetére figyel, így Kodi-ból újra kell indítani a lejátszót, és csak ezek utána lesz automata frekvenciaváltás.
Szóval, FullHD felbontás felett - gyanúm szerint - az erősítő kezd el hülyéskedni, mert az M8S Pro+ helyére visszakötöttem a MiniMXIII-at. Elindul a 4K film, frekit is vált, de ide-oda kapcsolgatja DTS HD-MA és PCM között, majd ki-bekapcsolgatja az erősítő a HDMI-t. Ugyanúgy, ahogy az M8S Pro+-nál csinálta.
Majd még megpróbálom a lejátszót dierktbekötni hdmi kábellel a tv-hez, és jelentkezem.
Ezek alapján egyáltalán nem ajánlom a VSX-329 házimozi erősítőt, mert lejátszó, kábel és tv csere után is ugyanaz a helyzet.
De még az is eszembe jutott, hogy bár hiába van a lejátszó és az erősítő a lejátsző saját, remélhetőleg 2.0-ás hdmi kábelével összekötve, az erősítő és a tv között csak hdmi1.4-es kábel van.
Tudom, nem topik téma, de ti milyen erősítőt használtok 4K anyagokhoz, ami hibamentes és jó áron elérhető? (Használt is szóbajöhet).Előre is köszönöm!
-
t.zolka
aktív tag
válasz
blakey #33228 üzenetére
Ugye, hogy ugye?
Nem értem, hogy a Norbit miért lett jó, miben más a forrás, mint a többi. Vagy tíz filmet próbáltam, de csak az lett csíkmentes. És azt sem értem, hogy ha a CPU kódol, akkor miért lesz szintén hibátlan, zöld csík mentes mindegyik, Amlogic-os lejátszókon is! -
stigma
addikt
válasz
blakey #33213 üzenetére
(#33213) blakey: Ezt passzolom, de SD-m nincs itthon, majd holnap átpakolom ha találok egyet, vagy gondolom pendrive-ra is jó lesz ha kiírom, mert abból van 2-3 db
(#33215) junkpod :Töltöttem fel új képeket, de most utánakeresek forumban mitől lehet ez.
köszönöm mindkettőtöknek a gyors és konstruktív hozzáállást.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #33188 üzenetére
A múltkor amit linkeltem remote.conf-ot minihez az működött? Mert most nincs itt minim, nem tudom kipróbálni, de akkor azt rakom be a LE-hez a rom-ba. Most hétvégén nincs időm ilyenre, de ha érdekel jövő héten küldök egy romot minire, másik LE-vel, ha gondolod próbáld ki hogy látsz-e javulást, hogy ne kelljen külső sd-ről használni, az kompromisszummentes kell legyen. (pontosabban ugyanazt kell adja mint sd-ről legfeljebb kicsit gyorsabban)
-
mexel
veterán
válasz
blakey #33181 üzenetére
Akkor a kszaq féle LE mondható a legstabilabbnak? Én is csak tesztelgetek jelenleg, igaz a leia tetszik, de azt hiszem majd az utolsó kszaq marad használatra.
Tanix Mini - hez ( másoknak is szól ha érdekel valakit): Kb 1 hónapja a dual systemmel foglalkozom ( más kérdés milyen sikerrel) de egy biztos: a Tanix gyári rendszerébe beépített LE valóban szaggat, mikroakadások vannak, sőt android alatt is látni kodi alatt ilyesmit. Mindenképpen érdemes lecserélni az általuk telepített LE-t egy pl kaszaq verzióra vagy leia-ra, abban a pillanatban kisimul minden ( én mindig kikapcsolom az NR-t is)
A Tanixos verzió teljesen átpiszkált, kibontottam és összehasonlítottam a többivel "gyárival", nagyon sok mindent módosítottak és átírtak a tanixosok, nem tudom miért.
A 01.25-ös beta firmjük nem a legjobb, igaz van benne fake wifi ha ez fontos valakinek, de a 01.09-es verzió az amiben megoldott a jó videólejátszás android alatt ( nincs pixelesedés, működik az AFR stb) A kodit ott is érdemes cserélni.
Egyébként van már olyan rom-om készen ami telepíthető zip és minden ami kell be van állítva és ki van cserélve, csak szerettem volna ezt minden ismertebb 905W boxra átírni típusonként, de nem sikerül úgy hogy a Tanix feliratot kiszedjem a launcherből ( így pedig kókány munka) sőt sokszor a leírásban sem írható át pl X96-ra vagy másra mert akkor nem megy a gapps stb, és mivel kernel szinten mindent átírtak-bedrótoztak én már nem tudom ezt megcsinálni, illetve túl sok utánajárás lenne kb 2 bejegyzés miatt.
Ha esetleg úgy is érdekel valakit telepíthető (zip) dualsystem rom más boxokra hogy a launcherben látható a tanix felirat akkor egy blogba kirakom a romok elérhetőségét, felteszem valahová.
A LE cserénél az a lényeg hogy utána nem szabad auto módon frissíteni mert törli az egész rendszert! A Tanix azért használ alfa és béta verziókat mert az nem frissül automatikusan. De a cserével drasztikus javulás érhető el, röccmentes lesz, sokat lehet javítani rajta.
Pl X96, W95, Alfawise boxok teljesen mások lettek egy ilyen rommal, megéri feltenni mert lesz egy gyors Le és egy jól használható droid.
Sajnos 905X-re nem sikerült megoldanom még. Talán jövő héten megcsinálom a blogot a romokhoz, előtte esetleg pár tesztelőt szívesen látnék. -
footy
addikt
válasz
blakey #33171 üzenetére
MysqlWebet installaltam OMV alatt egy banana pi-re. (Ennek van admin felulete.)
SQL alatt letrehoztam a user-t es a jogosultsagokat.
A Kodi klienseken (8.2.3_tempdisabled) letrehoztam az advancedsettings.xml-t .Megprobaltam engedelyezni a wait for network optciot, de nem mukodik
LibreELEC:~ # sudo systemctl enable connman-wait-for-network.service
There is no working 'sudo'.
On debian/ubuntu/all general purpose linux distributions 'sudo'
allows a permitted user to execute a command as the superuser
or another user, as specified by the security policy
With LibreELEC you have root access by default, so you dont need 'sudo'
LibreELEC:~ # systemctl enable connman-wait-for-network.service
Failed to enable unit: File connman-wait-for-network.service: No such file or directoryIgy nez ki az advancedsettings.xml:
LibreELEC:~/.kodi/userdata # more advancedsettings.xml
advancedsettings>
<videodatabase>
<type>mysql</type>
<host>192.168.1.101</host>
<port>3306</port>
<user>kodi</user>
<pass>kodi</pass>
</videodatabase>
<musicdatabase>
<type>mysql</type>
<host>192.168.1.101</host>
<port>3306</port>
<user>kodi</user>
<pass>kodi</pass>
</musicdatabase>
<videolibrary>
<importwatchedstate>true</importwatchedstate>
<importresumepoint>true</importresumepoint>
</videolibrary>
</advancedsettings>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged