- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
trol75 #105859 üzenetére
Helyesbítek. Úgy látom a 20250225 nightly NO -nál a HDR szétesik.
kipróbálom a 16-it arra azt írták jó volt minden.
Keresem az okot mi a gond a hdr-el, lehet nem a CE, most teljesen új konfigon tesztelekSzerk: A 20250216-iai New Order nightly-n jó a HDR is, az AV1 is megy. Szóval azt kell egyelőre próbálni vagy használni
-
mexel
veterán
válasz
trol75 #105857 üzenetére
Jó kérdés. én nem találtam még tökéletes CE-t X4-re. ( az X3-om amin kiforrott, szinte hibátlan, nincsenek bugok nagyon)
Én csak a belkső tárhelyre telepíthető rendszerekről tudok nyilatkozni, a többit nem teszteltem, akátmilyen sd-t is használok nekem lassúnak tűnik a belső tárhelyhez képest.
Az X4 vontarra a Nexus NE (64bit)az amin elvileg van hang erősítővel, mennek a deinterlace videók és működik és fel lehet tenni belső tárhelyre.. Az AV1-et nem tudjaAz Omega NE az jó lehetne de a deinterlae videók nem mennek, AV1 nem megy hiába tették bele ( YT-on hibázik) és sokszor nincs első bekapcsoláskor hang az erősítőm.
A CE New Order ami ígéretes, éppen most tesztelem, a mai nightly (20250225) , ezen már megy az AV1, van hang is, gyors is, de Vontar X4-en a legutóbb még nem volt wifi.
Emeleltt lehet még pár bug, napontra változik a minőség, csak egy jó verziót érdemes feltenni és tiltani a frissítéseket autostart.sh-val.SD-ről lehet hogy a sima 32 bites omega jó lehet ( ezt is lehet belsőre) de ott sem megy a deinterlace videó, a hangot nem tudom.
Ha a wifi nem kell szerintem a NewOrderrel kísérletezz ha nem félsz a nightlytól.
-
KovA
tag
válasz
trol75 #50532 üzenetére
Szia ...
Amig nem lesz kész az a metódus addig sem nehéz feladat ..
sshval belépsz a boxra, az alábbi paranccsal lemented a rendszered :tar cpf /ahova/akarod/menteni/könyvtár/$(date +%Y%m%d%H%M%S).tar /storage
mentheted pl /storage/download -ba, hogy el tudd vinni a Download samba megosztason keresztül akkor igy nez ki a parancs :
tar cpf /storage/download/$(date +%Y%m%d%H%M%S).tar /storage
igy kapsz egy dátumorapercmasodperc.tar file-t ez a teljes mentése a rendszerednek.
feltelepited a szűz coreelec-et, visszamásolod ezt a file-t az új rendszer "Download" megosztásába, belépsz az új rendszerre ssh-val és kiadod az alábbi parancsokat :
cd /
tar xpf /storage/download/dátumorapercmasodperc.tarpersze file nevét ird át a valódira
aztán reboot ...
-
válasz
trol75 #49290 üzenetére
Ott a baj a config fájl csak 1,15 KB méretű nem jól mentetted le!
vorke-z6-vfd.conf ezt mentsd el(az oldalon jobb klikk mentés, vagy mentés másként opcióval) és ezt másold be vfd.conf névvel és jó lesz!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest