- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Összefoglalóból:
"másold a kártya device_trees könyvtárából a kártya gyökerébe a lejátszódnak megfelelő device tree fájlt (dtb.img néven),"
Tippre nem jó a dtb fájlnév.
-
LouiS22
veterán
Szerintem az Altered ripjének (gondolom nem NF-ről nézed) kell egy 5.1 hangsávot tartalmaznia.
És valami azt súgja, hogy valami zavar is... Ha az erősítőd csak 5.1-re képes, akkor miért küzdesz 7.1 filmekkel? Miért nem keresel olyan verziót, ami 5.1 AC3 és/vagy DTS?
Három: mivel vagy összekötve? HDMI? Optikai kábel?
-
a8l
aktív tag
Letöltöd a gépedre a megfelelő file-t a device tree mappából. Miután megvan átnevezed dbt.img-re, és rámásolod az sd-re a gépedről. Mivel ott már van egy ilyen ezért felülíródik az újjal amit rámásoltál.
Nem bonyolult, először nekem is eltartott vagy 10precig mire mindent kihámoztam és felment az LE de most már pár perc mindenestül.
Bár a Tvheadend-et lenne ilyen könnyű beállítani. -
Zebra23
csendes tag
1. Settings/Beállítások -> about vagy Device info/ eszköz információ
Hasonlóan mint egy androidos telefonnál/tabletnél. ( nincs előttem a dox így nem tudok pontos menüket írni.)2. Igen innen az összefoglalóban szereplő linkről. Gyors link, majd töltsd le ezt: LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.007.img.gz 7-Zippel ki tudod csaomagolni.
Win32 Disk imagerrel kiírod, majd a dtb-t Innen a tipusnak megfelelő .dtb3. a letöltött .dtb fájt (Pl: gxbb_p201.dtb) nevezd át dtb.img-re majd írd felül az SD lévővel.
részletesebb leírás az 1. HSZ linkjében angolul.
-
Zebra23
csendes tag
Épp tegnap jött meg anyukámnak rendelt T95M 2/8GB.
Én letöltöttem a 007-es LE-t és a hozzá tartozó p201-es dtb-t
A zip-ből kitömörítettem a img-t, majd Win32diskimager-rel kiírtam az SD-re.
dtb fájl átneveztem és áfelül írtam az SD-n lévőt
Táp kihúz, majd vékony fogpiszkálóval AV-csatlakozón a Reset kattanásig, majd táp bedug.
Bejött a T95M 4k felirat, majd az LE, ekkor Reset-et elengedtem 4-5 sor storage install a bal felső sarokban,
majd restart után már az LE indult.A reset gomb "resteli-e" a gépet android alatt jó kérdés... Lehet hogy több másodpercig kellene nyomva tartani kb 2-10.
Mielőtt telepítenéd az LE-t ellenőzid a doboz tipusát, a cpu-ból nem tudtam kiszedni CPU-Z-vel és AIDA64-gyel sem hogy S905 vagy S905X.
Ciccuka említette, hogy a Gearbest csendben lecserélte S905X-re
Nekem szerencsére S905-ös van benne, de a rendelési linken már a S905X van feltüntetve.
Ha tied típusa p212-es akkor az a p212_2G-s dtb-t töltsd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SzoftverPremium.hu
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged