- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga68
őstag
válasz
lemmy9 #104399 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: [LibreELEC-AMLGX.arm-11.0.3-box.img.gz]
-
válasz
lemmy9 #104399 üzenetére
Esetleg a 12-es LE-t megpróbálhatod (kell hogy legyen egy működő Android a box-on hozzá)
Neked kell uEnv.ini-be beírni a megfelelő DTB file nevét a @@DTB_NAME@@ helyére (passz hogy melyik lesz pontosan, a dtb folderben nézd meg van-e hasonló)
-
blakey
titán
válasz
lemmy9 #52747 üzenetére
Melyik dtb-vel használod? gxm_q200_1g.dtb vagy gxm_q201_1g.dtb? Ezek közül valamelyikkel működnie kéne a LAN-nak. Esetleg ha nem cserélsz dtb-t akkor mi a szitu?
Nyelvet csak akkor fog letölteni ha van net vagy előfodul olyan is Kodi esetében, hogy előtte manuálisan odamész a Kiegészítőkhöz és belépsz a Kodi repoba majd kilépsz és utána megpróbálod a nyelvet letölteni. -
-
mexel
veterán
válasz
lemmy9 #52738 üzenetére
Nem szabad az elején nyelvet választani, angolon kell hagyni. Írtam már, de azt mondták javítva van, nálam azóta sem jó. Ezzel sokan szívnak, nekem sokan írtak. Ha ez az alap beállító eltűnik utána kell magyarra állítani.
Ez csak a 4-es kernellel megy normálisan olegnél. ( wifivel ott sem néztem)
Főleg wifivel akad meg, mert ha nincs kábel bedugva vár a hálózatra a nyelv miatt, ami persze nincs, így érdekesen alakul a dolog. Nem is értem miért tették ezt bele. ( hacsak nincs benne minden nyelv a fw-ben amit nem hiszek. Az a baj azonnal le akarja tölteni. Úgy kellene beállítani hogy választáskor ne csináljon semmit csak jegyezze, és ha lefut a hálózati beállítás utána aktiválja csak a nyelvváltozást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest