- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helianthus
csendes tag
válasz
junkpod #65149 üzenetére
Sokszáz hozzászólással ezelőtt írták nagyon sokan, hogy melyik kínai boxot kell megvenni , úgyhogy én is azt rendeltem. Ha a Tisztelt hozzászólók átvertek azzal, hogy egy ultragagyi, hulladék, szemétrevaló eszközt ajánlottak, akkor sajnos így jártam. Majd felteszem a polcra szobadísznek.
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #65052 üzenetére
Oké, azt elnéztem, hogy filmet tényleg nem lehet interlaced-ben felvenni. (Amúgy pont rossz példa is volt, mert mindenféle felbontásban és fps-el rögzítették a Planet Earth-öt, csak az eredeti transzport lett végül 25fps interlaced). De természetesen attól még lehet filmmel rögzíteni 25fps progresszívban is, amit szerintem amit az EU-s Doku filmek esetén gyakran csinálnak (mert eredetileg TV számára készítik), és így szintén gyakran hozzák ki 50i-ben a BD kiadást is. És TV-s kamerával persze lehet is lehet 50i-ben (azaz eleve interlaced-ben) is rögzíteni és itt is írják hogy sokszor a régi sorozatokban is keverték a filmet a TV kamerás felvételekkel. Szóval nem olyan egyszerű, de a lényeg, hogy végső transzport ez esetekben 50i volt.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #65038 üzenetére
az interlaced filmek a 24p mozifilmbol vannak átalakítva crt tvre vagy sugárzott tv adásra optimalizálva, nem lehetnek jobbak mint az eredeti...-> No nem csak USA mozifilmek vannak a világon. Az összes EU-s TV sorozat (de szerintem akár egy csomó film is) készült leve 25fps interlaced felvétellel, amiből így gyak. 50fps lesz. Ég és föld még a 25fps progresszívhez képest is, amire ezek le szokták "butítani".
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #65009 üzenetére
Hát azért túlzás, hogy nem látszik, meg hogy "vaj sima" (ahogy én látom). Vagy megszokja az ember (ha addig látta), vagy alapból nem is veszi észre (csak majd amikor felhívják rá a figyelmet
). A filmnézés "hevében" én sem "látom", csak a lassú pásztázásoknál tűnik fel néha, főleg ha erre figyelek. De ahogy írták 24 képkocka/mp tényleg nem sok. Ahogy a 25 se, ezért keresem Európai TV-s, DVD-s anyagból az érintetlen interlaced verziókak, mert összehasonlíthatatlanul jobb a mozgásfelbontás, folyamatosság.
-
mexel
veterán
válasz
junkpod #64942 üzenetére
Most írtam hogy pendrive-ról az érintetlen CE is csinálja. Ráadásul érintetlen, még új boxon is.
Egyébként meg ha a dual tökéletesen működik, mert elindul, települ, minden megy, akoor fura hogy egy ssh nem megy, annak nem sok köze van olyasmihez ami a dualt érinti.
ha olyan gondjaim lennének ami a telepítéssel kapcsolatos, akkor nem csodálkoznék, hiszen azt mókolom.
( pl azon nem csodálkozom már ha a 9.0.2 ami tökéletesen megy minden boxon dualban) frissítésre kerül 9.2.1-re akkor nem lehet repóból telepíteni semmit de zipből lehet, lehet hogy itt van valami gondja dualos fissítéssel - igaz nem kellene mert eddig minden jó volt, de a 9.2.1 sokat változott )
A 9.2.0 viszont telepíthetetlen így mert csak bootloop lesz a vége.
Tehát 3 kb egymás melletti verzió 3 fél képpen működik. csak az a baj hogy random szerűen.De már írtam hogy nem lesz semmiylen dual, csak maganak csinálom, de ettől függetlenül fenntartom hogy van bug bőven az új verzióban.
Blakey: szerintem én is azért futok bele sok ilyen apróságba mertmost napok óta bőven 100 feletti telepítésnél tarthatok a tesztek miatt. Akinek csak 1x rossz és újrarakja és megjavul, az talán nem is foglalkozik a kérdéssel.
-
mikrofon
veterán
válasz
junkpod #64894 üzenetére
Mert egy átlag felhasználót bele értve engem is nem érdekel a pyton 3.0.0 de az igen hogy ami december elején működött és még fel lehetett rakni, azt december végén már nem! Az elmúlt hónapokban elég sokszor sokféle képpen telepítettem CE-t, kodi-t és addon-okat. Mindig minden működött rendesen. Majd december közepétől nem.
Nem az a baj hogy az újra nem fejlesztik le. Hanem a "régi" a 18.5-tel is vannak bajok. Tehát a stabil se maradt stabil. Pedig az újnak a 19-nek, főleg ilyen szintű átállásnál függetlennek kellene lenni a regitől. Ezt egy rendes fejlesztő és programozó csapatnak tudnia kellene....
Elég szomorú lenne ha minden szoftver leállna mert a régiről a fejlesztő csapat átáll az újra. A régi már nem működik rendesen, az új meg még nem elérhető rendesen.... -
vargalex
Topikgazda
-
mikrofon
veterán
válasz
junkpod #64841 üzenetére
Ez viszont elég gáz!!! Sőt szakmailag hibás!
Hogy lehet úgy fejleszteni valamit, hogy közben a stabil verzió használhatatlanná kezd válni?!
Sejtettem, hogy ezért van
Van olyan addon, ami ki is írja, hogy pyton 3.0.0 hiánya van....
Pont emiatt kezdtem el utána nézni az androidos működésnek mert ez elég gáz lépés volt, így átállni.... -
edk-
őstag
válasz
junkpod #64852 üzenetére
http://www.projektor.hu/belepo+1080p+lcd+projektor.html
,,Blu-ray forrásból hajtva nem volt semmi gond, a 24p ütem szépen működött''
Honnan kell letölteni a motion bar teszt videókat?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #64724 üzenetére
Ez a TubeCast lenne az? CE és Android alatt is működik?
-
fer
őstag
válasz
junkpod #64722 üzenetére
Ha olvastad volna, utána meg lett a megoldás. Nagyon felületesen olvasol.
Amúgy ismerem a problémát, a tv távon a jobbra nyíl, kikapcsolja a [Genius-on] a hangot.
-
Speederer
senior tag
válasz
junkpod #64562 üzenetére
Valami olyasmi scenariora tudnám ráhúzni ezt, amikor a Kodi nem tud valami miatt elindulni CE-n és a Kodi kezeli a wifi kapcsolatokat ( nem tudom így van-e
), akkor tényleg előállhat olyan, hogy csak kábelen éred el, mert az nem kérdezi meg, hogy hova csatlakozzon, milyen jelszóval (legalábbis az otthoni hálózatok 99%-ban nem igényel konfigot).
De az eredeti kérdezőnél nem ez a helyzet... Persze attól még lehet róla társalogni. -
darvinya
titán
válasz
junkpod #64549 üzenetére
Semmilyen WiFi gondom nincs.
De már is megválaszoltad, amit többször írtam:
Az én boxom ugyan kábellel csatlakozik…Próbáld már ki, hogy csak WiFi-t használsz, aztán mond, hogy Kodi WiFi csatlakozásig van-e SSH-d.
pkenand
Próbáld ki azt app-ot, mert szerintem belegondolva a felezős rendszer is először SD kártyáról indul, amit indítania kell az app-nak.
-
charlyl
csendes tag
válasz
junkpod #64461 üzenetére
Hát nem.
A PCM tömörítetlen, veszteség mentes formátum, lásd CD lemez.
A DD 5.1 pedig öt különálló csatorna+LFE, amelyet tömörítve tárolnak.
Létezik Dolby True-HDés DTS HD Master Audio, ahol az audio jelek formátuma veszteségmentes PCM, de ott sem 2.0-ban vannak tárolva, hanem csatornánként és az AVR dekodere értelmezi..
A 2.0 -es hang megszólalhat 5.1-ben is akár ha alkalmazunk egy upmixert, amely ezt elvégzi, lásd Pro Logic, IIx/z, Dolby Surround, Neo6, Neural:X, Logic7.
Más kérdés lehet, hogy ezekből egy TV box mit tud kiadni, de ha passthrough-ra van állítva akkor minden1, hisz a audio feldolgozás már az AVR feladata lesz.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #64429 üzenetére
De egy jobb fajta, régi AVR-nek, aminek csak SPDIF bemenete van és/vagy nem tudja a DD+-t már lehet nem annyira mind1. Mert erről is szó volt.
Amúgy akkor ez a DD átkeverés CE-n csak 2.0-át eredményez? Írtátok többször is, hogy csak 2.0 hangszóró beállítással működik ez a funkció... ? (Nekem jelenleg nincs szettem hozzá, hogy próbálgassam).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #64418 üzenetére
Csak nem tudom (nem biztos), hogy a kettő ugyan az/ugyanúgy működik és így ugyan olyan eredménnyel. Legalábbis gondolnám, hogy akkor a DD transzkód a CE-ben full átkódolja az eredeti DD+-t, mint ahogy azt bármelyik másik formátummal tenné. Míg annál amit én olvastam és írtam előbb, valami olyasmi jött le, hogy ez egy spéci dekóder (vagy converter) tulajdonság, ami talán nem full átkódolást jelent, hanem valahogy "kinyeri" belőle a sima DD részét.
-----
Más: Az engem is érdekelne, hogy milyen más OP rendszer alternatívák vannak még jelenleg S905X2 / X3 és 922X Box-okra. Már amiket lehet SD kártyáról is futtatni. Nyilván valami Linux féleség lenne a legjobb, hogy akkor gyak. egy mini PC-ként is funkcionálhatna. De bármi "érdekesebb" is érdekel.
-
válasz
junkpod #64374 üzenetére
Hát bizony hogy nem, lehet nevetni! De ez az igazság, 6.dolcsival kerül többe a 4/32 P2es X96Air, így tényleg nincs létjogosultsága az agyon butított vacaknak!
Ha 15-20.al kerülne többe az Air akkor érthető lenne, de $6.nál gondolkodni se kéne rajta hogy melyiket vegye az ember! -
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #64355 üzenetére
Sejtettem, hogy ilyesmi lesz, csak eddig úgy hittem (valamiért), hogy a True-HD-nak nincs igazán core-ja és a DD az mindig egy teljesen külön álló sáv mellette (ami részben igaz is, de ez elég bonyolult ahogy most olvasom).
Szerk.: (#64350) mexel: Elárulnád akkor végre légyszi, hogy milyen Miracast-ot és hogyan teszed fel?
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #64264 üzenetére
Kipróbáltam, az S905X2-ön kikapcsoltam a HDRtoSDR mappingot és ugyanazt a kontraszt szegény, piros helyett barna képet kaptam mint az S905-ön... Már nem sötét de máshogy rossz...
Ami még fura, hogy a player info ezt írja ki:
pixel format: 10bit, YUV444
EOTF Gamut: SDR BT.2020ncszerk...
Blakey: köszi. várható a CE alatti HDR2SDR konverzió javítása vagy hamarabb lesz HDR tv-m mint, hogy ezt megjavítsák? -
válasz
junkpod #64164 üzenetére
Sz.ted nem tudom hogy PCM.be küldi ki? hiszen ki írja az AVR
De a kolléga ezen lovagolt, hogy nála akadozik a hang ezért néztem meg hogy nálam mit produkál, de írtam azt is hogy én S905X3 as BOX.on néztem lehet itt nincs is probléma!
De a leg egyszerűbb az lenne ha leírnál vagy belinkelnél egy konkrét teszt fájlt aminél hiba van hogy megnézem nálam milyen!
-
kenand
veterán
válasz
junkpod #64142 üzenetére
Tudom hogy az mp4 is egy konténer, mint az mkv, de az apple keztdte el használni az aac hangot a lejátszóiban és azokat a zenéket is mp4-nek nevezték, kiterjesztése m4a, avgy mp4 volt a csak hangnak is.
Lehet a box-al volt valmi gond, és egy újraindítás megoldotta most visszatettem ALSA HDMI-re és most nem szaggat...
(#64149) CoF
CoreELEC-re az 1GB is elég, napi hasztnálatba van egy 905 és egy 905x-es box is 1GB RAM-mal, egyáltalán nem érzem úgy, hogy kevés lenne.
4GB-s box csak akkor hozna lázba, ha menne rajta ARMbian és desktop Linuxot tolnék rá.
-
kenand
veterán
válasz
junkpod #64137 üzenetére
Szegeteg rajzfilm szinkron készítettem évvekkkel ezelőtt képben vagyok, tény pongyolán fogalmaztam
, mkv 2.0-ban általában nem AC3-at hanam AAC-t vagy mp3-at használnak, (én kább ott is AC3-at használtam) (AAC az mp4 hangformátuma, abban terjedt el ) ezek szaggatnak mkv konténeres letöltött filmnél ha ALSA HDMI-re van állítva."Illetve ha a dekodolt hang drivert PCM-re állítod HDMI helyett akkor menni fog az aac vagy FLAC sok.1 hangsáv is."
Pont ez a gond, korábban nem kellett állítgatni, hogy a film AAC hangsávja jól szóljon. Mindig pasthrough-használtam, mivel -1 szoba kivételével, ahol a feleségem használja, őt nem érdekli-mindenhol van erőstő, HDMI-n vagy optikán megy a hang. De a korábbi boxaimon nem kellett mókolni a hang driverrel, még is ment minden.
De nem gond, 905x2 végső helyén nem lesz erősítő (nem lesz rá hely a kis lakásban), maradhat 2.0 PCM-ben a hang . -
válasz
junkpod #64109 üzenetére
Nálam leveszi az S912 a S905X2 és S905X3 is az órajelet pedig én kizárólag HDMI Pass Through.ban használom!
Szóval nálad nem oké valami!
Aktív vizualizácio meg gondolom tudod hogy GPU-t és CPU-t használ (akár csak a PC nél egy képernyővédő is 3D-t használ) tehát nem fogja levenni az órajelét ha eleve terheled az SOC-t
-
cof
veterán
válasz
junkpod #63603 üzenetére
Nálam is már 3 éve teljesít szolgálatot, LE majd CE alatt. Én is meg vagyok elégedve a teljesítménnyel, bár nálam max. a 1080p ritkán, hang meg TV-n szól. De ez a NAS masina is egyben. Most már nem vennék ilyen magas áron, pláne nem 100-as LAN al, eléggé elkérik az árukat, sajnos 1000 LAN-ost nem sikerült megfognom sosem olcsón, raktársöprésnél
-
kenand
veterán
válasz
junkpod #63603 üzenetére
Ha többnyire nem 4K-t nézel, akkor teljesen rendben van a 905, nekem is van egy üzemben CoreEleccel, ráadásul gigás LAN-ja van. Nem is akarom lecserélni, mivel teljesen jól működik. HBO Go nincs rá telepítve, mivel már az 5 hely foglalt más eszközökön...de szerintem menne.
USB 3.0 bár jól hangzik - hacsak nem NAS-nak vagy file szervernek használod és a letöltött 4k-s filmket mozgatod róla - nem igazán van rá szükség. -
-
ztsoft
őstag
válasz
junkpod #62589 üzenetére
Nem a gyári rendszerre gondoltam. Olyan HW-t fogok venni (nem kell, hogy direkt media player legyen, lehet SBC is, talán még egy kis DIY is befigyel), amire több rendszer is elérhető. Így azt használom, ami a legjobban megfelel az igényeimnek.
Eddig az Rpi 4 a befutó, de még várok vele, míg kiforrja magát. Pont ezért szeretem a PC-n a Linux-ot, van választási lehetőség.
-
Beni2360
félisten
válasz
junkpod #62586 üzenetére
Hát igen valószínű, hogy én voltam a hibás mivel állandóan vissza lépkedtem a beállításokba ellenőrizni a CPU hőmérsékletét.
Na majd folyamatos nézés után lecsekkolom, habár én nem szoktam észre venni nézés közben. De ha véletlenül néha észlelek valamit azt be szoktam tulajdonítani a virágüzlet végett. -
gyűrű
addikt
válasz
junkpod #61028 üzenetére
Nem szükséges minden gombnyomasonkent hsz-t írnod :)
UI: valami régi kodival játszol vagy szándékosan allitottad erre a ronda Confluence skinre?
Lehet hogy neki ez tetszik..
Azt legalább mindenki tudja hogy hülyevej kamerával fotózva..viccet félre.. (#61026) dave0825 junkpodnak igaza van csinálj egy mintamappát és azon kísérletezz. be lehet állítani a magyar tartalomra is.
-
dave0825
őstag
válasz
junkpod #60997 üzenetére
1. Már melóban vagyok, este tudok képet küldeni, vagy ha hazaér barátnőm, küldetek vele.
Igen, amúgy biztos, hogy 2 van, egy 3.1.x verzió, és egy 5.x.x, de egyik sem tiltható, törölhető, csak a Beállítások, a Frissítés, és még egy valami gomb kattintható, a többi szürke, inaktív.
2. Köszi neked is, már írták, mivel lehet, megnézem este azt. -
ztsoft
őstag
válasz
junkpod #60794 üzenetére
Mikor én vettem az S912-est (2017 november vége), akkor már használható volt az LE. Ha jól emlékszem, 2018 április elején jött ki az utolsó, hivatalos LE (8.2.2.3). Amiből később Csicsóka készített Ext4-es változatot (valamikor azon a nyáron).
Egy ideig csak kártyáról tesztelgettem a CE-t, nagyon sok hiba volt még benne, arra viszont már nem emlékszem, hogy mikor váltottam CE-re (gondolom, itt a topikban megvan, de most nem keresgélek, nem soká kezdődik az F1
).
(#60798) Directors
Talán ha a videóból mutatnál mintát, akkor kiderülne, hogy kódolási hibáról, vagy egy hiányosságról van szó. Mint az mka hang fájloknál.
-
Valkűr
addikt
válasz
junkpod #60668 üzenetére
Nekem a 9.0.3 fel se akar menni, felakarom frissiteni rá Gt kinget es mikor kesz feldobja, h frissites elérhető majd a 9.2 megy fel ujra. A frissites nanualon van. Most tudtommal a 9.0.3 a legujabb nem, miert akarja akkor a 9.2 feltenni? Vagy azert mert az a stabil verzio? Csak hagyjam figyelmen kivul a frissitest amit feldob?
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60550 üzenetére
Az új NG vasakhoz jelzi a fájlnév.
Ebben már minden eddigi hiba javítva.
CE_ng_emmc_19.10.22.zip
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60460 üzenetére
Z6+-on, és Megogo-n teszteltem, simán megfelezte a tárhelyüket, és egyiknek sem tűnt el semmi a droid alól. igaz nem sok minden volt rajta, a gyáriakon kívül. Akkor lehet baj, ha több minden van rajta mint a tárhely fele. Annyi cuccom meg sosem volt hogy ezt kitudnám próbálni.
Jut eszembe, a megogo 1/8-as, másolok holnap rá valamit, annak csak kevesebb a fele mint a 32-es Z6, és kipróbálom mit csinál. Elvileg, le sem fog futni az átméretezés. -
-
divan
őstag
-
gyűrű
addikt
válasz
junkpod #60372 üzenetére
@junkpod : Köszönöm. Majd akkor törlöm az advancedsettingset, hisz semmire sem jó, vagy mindegy is mit írunk bele... ne is próbálja senki
Pont amit írt, ott lehet hullámzó a sávszélesség... hiszen nem állandóan pufferel neki
Ha pedig így sem megy akkor esetleg valóban el kell indítani a filmet, és várni megállítva, pár percet hogy akkor végigmegy-e.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60221 üzenetére
Másik érv még az SD-s indítás mellett, hogy meglehet úgy is csinálni a rendszert, mint a mit kovakövi kolléga javasolt. A droid partíciót kisebbre méretezni, 32-es vason olyan 15 gigára, (az is bőven elég a droidnak) A többi helyet meg oda adni az ex4 rootfs-nek. Így soha nem kavarodnak össze, a droid és a CE is tökéletesen el lesz az eMMC-n. Van akinek a droid megléte nagyon fontos. Akkor meg miért ne...?
-
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #60031 üzenetére
SIkerült a TR99 is ext4-emmc-data partícióról futtatni, ki-be kapcsol rendesen.
boot idők
előtte:
Startup finished in 20.150s (kernel) + 3.366s (userspace) = 23.517s
kodi.target reached after 3.366s in userspaceutána:
Startup finished in 5.887s (kernel) + 3.236s (userspace) = 9.124s
kodi.target reached after 3.235s in userspaceA bekapcsolással volt egy kis kavarás még, így nem tudom, hogy feltétlenül kell-e a config.ini másolása, de mindenestre nem árt neki
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60024 üzenetére
Az ext4 csak arra a pár másodpercre használja az SD-t, ameddig a kernel elindul, és kiolvassa az offset értéket a gyökérben lévő offset fájlból. Utána leválasztja a kártyát. Ezért csak a /storage/.config-ban lehet a remote.conf. Keresni sem kell, mert hálózaton elérhető a Configfiles megosztás, csak bele kell dobni, és megy.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60021 üzenetére
Azt nem tudom, miért nem kapcsol be így az ext4, mikor az SD-ről meg igen, de ránézek majd. Én a /storage/.config-ba tettem a remote.conf-t még a sima SD-s változaton, de a gyökérben is lehet. Ott újra indításkor megtalálta, módosította a dtb.t, majd rebootolt, a táv ment, és be is kapcsol mind a sima, mind az ext4 verzió.
-
válasz
junkpod #60017 üzenetére
Köszönöm, este végül sikerült. Amremote működött. A 2.1-es verzióddal, az volt az összefoglalóba.
Érdemesebb az újabbat felrakni? Még nem laktam be a rendszert, nem tart semeddig újrahúzni.Viszont a win 10 megosztott mappákat nem látja, nem jövök rá mi lehet a gond.
Ebben esetleg tudna valaki segíteni?
Serviio-t látja. -
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #60018 üzenetére
Fény derült az igazságra.
Az a különbség nálam az SD, és az USB rendszerek közt, hogy az USB-n egy belakott rendszer van, régi remote.conf-al. Ugye ilyenkor, ha észreveszi hogy van ilyen fájl, a dtb-t "mefúrja" hogy amremote módot támogasson, és újra indít, már ebben a módban. Ez pedig ezek szerint bekapcsolható.
Az SD-n pedig csupasz rendszer van, a dtb meson ir módban van, ahogy eredetileg is. BL Injectionnal nem is szórakoztam, ezért nem kapcsol be. A remote.conf megoldást jobban szeretem, és mivel van az x96max-hoz, ezt használom inkább. -
-
stigma
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest