- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
joydrv #78510 üzenetére
Az a ventilátor meg minek?
Nekem is ez van, de hogy ventilátort nem tennék rá, az tuti, hogy hótziher.
Nekem még a BlackFriday előtt rendeltem, még volt német raktáron és onnan 3 munkanap alatt itt volt.
Én a legfrissebb nightly-val használom dualboot-ban. Nekem tökéletes.
Ez alapján csináltam, csak dualboot-osan: #77173 Marcsello31 -
azozo
senior tag
válasz
joydrv #78506 üzenetére
Gratula
Mikor rendelted és honnan?
Én pont most akartam öcsémnek adni az én régi mini m8s-et /nekem meg egy x96 max pusz/
Csak épen a firmware frissítés után nem indul, nincs áram alatt, de usb porton látja az eszközt/...egy zárlatos kábel cseszhette el valamit...
Így valami más lesz neki ajándékba...
Úgyhogy most rendeltem ma németből egyet kíváncsi vagyok mikor ér ide. -
Beni2360
félisten
válasz
joydrv #78175 üzenetére
Nekem kg 4 éve megy a NAS és korlátlan letöltésre van állítva, csak akkor korlátozom 7000-re ha filmezünk mert ilyenkor néha homokozik a box. Egy hónapja váltottam netet 300/25-ről 1000/200-ra na most felmegy néha 18-re a letöltés. csak azért írtam mert itt azt olvastam, hogy ezeken a boxokon 25-s letöltést is el lehet érni.
-
lanszelot
addikt
-
mexel
veterán
-
Marcsello31
őstag
válasz
joydrv #76323 üzenetére
Értem, mindenképp így lesz, ez célszerűbb amit írtál,. ami kellene letöltöm torrentről rá töltöm merevlemezre, mondjuk egy 128gbyte ssdre, amit usbn vagy helyi hálón keresztül érek majd el, lehet kellene készítenem egy régi pcből egy ubuntu szervert, amin futna a torrent, és elérhető lenne a box számára a filmek, belső háló gondolom még mindig gyorsabb meg reklám mentesebb mint ha online néznék filmet,azt már ki próbáltam böngin belül annyi reklám jött hogy idegbajt kaptam
.
-
gyűrű
addikt
válasz
joydrv #76081 üzenetére
Mostantól bekerült végre a GT-King ill. a Beelink 922-esek a "hivatalosan támogatottba" a CE ceemmc telepítésnél is.
-
junkpod
veterán
-
ztsoft
őstag
válasz
joydrv #76100 üzenetére
Az optikain mehet sztereó vagy max 5.1-es hang
Azaz, 6.1 a max.
Az optikai esetében az is a gond, hogy kétszer kell kódolni. Egyszer valami előállítja a digitális jelet, majd a fogadó fél (DAC) visszaalakítja
Nem teljesen így van.
A "kétszer kell kódolni", talán úgy írnám le, hogy kétszer kell átalakítani a jelet (elektromos -> fény majd vissza).
Mivel eleve digitális jel van jelen a média tartalmakban (film, zene, stream, stb.), így nem kell külön előállítani.
-
Digitalis
senior tag
válasz
joydrv #76100 üzenetére
Azért akinek adott egy régebbi jól bejáratott rendszer, ott az optikai sokkal több előnnyel jár, mint a HDMI. Különösen akkor, ha a meglévő remek erősítőnkön, rendszerünkön, vagy akár egy analóg büdzsé szettünk mellé, olcsón beszerezhető dekóderen keresztül akarunk egy tisztességes DD, DTS, DTS-ES_Matrix _Discrete 6.1 hangzást dörrenteni. (sajnos szinkronban még ezek is ritkák, nem hogy az Atmos)
-
blakey
titán
válasz
joydrv #76081 üzenetére
CE alatt gyakorlatilag semmit nem számít és az S905X3/S905D3 pontosabb, jobb képet ad HDR esetén valamint nem hibázik 4K AVC 50/60fps lejátszása közben, tehát összeségében gyengébb az S922X. Android alatt játékoknál lehet, hogy jobb egy S922X, de filmekhez nem. GS King a látszat ellenére nem NAS, egy egyszerű, HDD-k tárolására alkalmas eszköz, semmi több. Zidoo Z9X egy hasonló eszköz, mint a GT-King csak jobb szoftverrel és sokkal jobb gyártói támogatással, de rendszerszinten nem képes fps-váltásra, csak a saját lejátszója képes rá ellenben a Shield TV Pro ami már sokkal jobb választás, de a legjobb ár-érték arányú médialejátszó egy Amlogic S905X3+CE páros.
-
blakey
titán
válasz
joydrv #76075 üzenetére
Korábban második boxnak akartam venni egy S905x3-ast én is, de inkább letettem róla, - hiba volt, nekem van S905X3 és S905D3, S922X/A311D, vololt S912 és az újak sokkal jobbak, S905X3, S905D3 konkrétan sokkal jobban teljesít CE alatt,, a GT-Kinhez képest is jobb, droidot egyiken sem használom, mondjuk GT-Kingen még használható. egyébként miért nem olvastok vissza? Rengeteg írás született, konrét termékre is rá lehet keresni.
-
kenand
veterán
válasz
joydrv #76046 üzenetére
Bizonyos távolságtól már nem szembetűnő. Érdekes a 480p/720p között jobban feltűnik a különbség (legalább is nekem) Letöltött anyagoknál nem is szoktam csak 720p levenni, mert jóval nagyobb a fájl, de nem annyival jobb.
(#76043) gyűrű
VP9-et nem is kapcsoltam be a 912-n, mert időként voltak képhibák, de 720p egészen jó.
Van 4K TV-m is - sőt azon nézem, mint monitoron- de még is inkább a boxon meg a Netflix, mivel sokkal jobban szeretem az 5.1-es hangot, mint a az 1080p/4K képet + 2.0-ás hangot..(HDMI ARC nem akar menni, optikát meg lusta vagyok behúzni a falban, azaz a TV-ről nem tudom visszaküldeni a hangot az erősítőbe) Az erősítőm meg nem is 4K-s, régebbi darab úgy, hogy marad a720p/1080p -
farkas-j
őstag
válasz
joydrv #75792 üzenetére
Néztem, de nekem semmi pluszt nem nyújtana. A hangfeldolgozást a házimozi végzi, így a DTS dekóderrel nem lennék előrébb. Ráadásul a H-nál lespórolták az optikai és az AV kimeneteket. Ezekre ritkán van szükség, de legyen. A H ára is húzósabb így maradt a sima S922X. Egyedül a fémház tetszett volna pluszként, viszont a kék színe meg nem jön be. Remélem jó döntést hoztam, mert az a fránya Zidoo Z10 Pro nagyon piszkálta a fantáziámat.
-
-
-
csibe1
addikt
válasz
joydrv #74508 üzenetére
"teljesen rendben van és annyira bejön, hogy még így android alatt is mindent lejátszik, hogy rendelek még egyet."
Pontosan, enni nem kér, és az úgymond ilyen alap dolgokra (youtube nem okos tévékre, filmnézés, netezés) tökéletesen megfelelő.
A távirányítója is megfelel, bár rendeltem egy billentyűzetes világító gamepadszerű légegeret, de egérrel és billentyűzettel is el lehet navigálni rajta, igaz nem sokat használom.Ha lesz humorom majd valamikor megint nekifutok az api kulcsnak, hogy CE alatt is legyen youtube.
Amúgy mostanában be se kapcsoltam a CE-t, tökéletesen megy android alól is ami nekem kell.
Arra figyelj, hogy ha CE-t teszel fel kártyára akkor a 9.2.0-nál ne legyen újabb, mert azokkal lehet gondok lesznek.(#74507) kenand
Megfelel a wifi is, a youtube gond nélkül megy 1080p-ben. -
cof
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Stellar Blade
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest