- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
válasz
farkas-j #77868 üzenetére
Igen ezt tudtam viszont akkor mashova pozíciónalja a feliratot neha az egész képet beteriti nyilván számítógépre tervezik ezeket a feliratokat. Volt hogy az a progi ajanlott fel javítási és $%#/ jeleket tett be a szoveg helyére
. 2 eve elek vele így csak gaz ha epp bedob egy ilyet akkor hdd atvinni a géphez konvertálni stb pepecseles .
-
joydrv
aktív tag
válasz
farkas-j #75799 üzenetére
Optikai gondolom azért nincs rajta, mert az 5.1-hez van kitalálva. A Dolby True HD vagy DTS HD MA 7.1-es felbontású hanghoz már eleve HDMI csatolás kell, hogy rendesen megszólaljon. Ami nekem még számít, az a Hi-Res, DSD zenék lejátszása. A "H" erre is utal.
Mindenkinek van itt valami becsípődése amúgyBiztos vagyok benne, hogy megveszed majd te is azt a Zidoot idővel. Én meg az atmos hangzással vagyok így, ezért fogom lecserélni az erősítőmet, meg a hangfalakat is... hacsak közben nem ébredek egy szép napon a garázsban a kutyákkal, amire már a nejem tett célzásokat...
-
joydrv
aktív tag
válasz
farkas-j #75791 üzenetére
Ha már a Beelink mellett döntöttél, azért érdemes ránézni a "H" végű típusokra.
Beelink GT-King Pro Amlogic S922X-H [link] , ezek szerintem a legjobbak. Én azt tervezem, hogy most veszek egy X96 Air-t, és ha jól megy majd a lejátszás a Tanix TX9s-ből kialakított OMV-ről, akkor elsődleges lejátszónak egy ilyen Beelinket veszek melléjük. -
kenand
veterán
válasz
farkas-j #75759 üzenetére
Amire szeretnéd arra nem lesz jobb BOX Androiddal. Mi Box Android TV-je jobb, de lokál hálós lejátszásra nem az igazi. Netflix-re, HBO Go-ra jobb lesz (Tarr Tv megy bármelyik androidon, de nem túl nagy felbontást ad)
Zodoo-nak hivatalos Netflix támogatása így nem lesz rajta 4K Netflix (legalább is kicsit rákeresve ezt olvastam, előfordulhat, hogy változott, de nem Android TV megy rajta, így kicsi az esély)
Van ZOdoo toipik ott gyűlnek a tulajok, kérdezz rá ott.4K TV-d nem tudja a Netflixet?
-
Beni2360
félisten
válasz
farkas-j #75759 üzenetére
A ZIDOO nem streamelésre készült. Most a Netflixet már betették.
Áttekintés.
A "ficsőrökre" inkább amlogic box ajánlott. -
blakey
titán
válasz
farkas-j #24174 üzenetére
Nagyon sokféle létezik, nekem megvan véve a Nova Prime így bármelyik Androidos eszközömre fel tudom tenni, tehát pl. egy próbát megér a Nova, de tényleg bármit használhastz. XBMC Launchert használok, mert médialejátszónak használom a boxot, tehát ennek megfelelően van beállítva.
-
vlevi
nagyúr
válasz
farkas-j #24174 üzenetére
Nova Launcher.
De még mielőtt feltelepítenéd, nézz szét a gépen, mert ugyan az eszközt nem ismerem, de szerintem nem a droiddal van baj, hanem a ketyerének van valami saját indítója, és az van ennyire lebutítva, tévézéshez. Nézz szét valaminek a beállításaiban, hogy van-e lehetőség másik indítót használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest