-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #103907 üzenetére
ennek az utódját keresem éspedig tx9s amit legtöbbet pendriverol használom de már bosszantóan akadozik vagy teljesen kifagy
nem raktam rá kodit vagy hogy nevezik se semmit
csak vlc appot és azzal használom
vagyis olyat keresek ami gyárilag lehet használni és max google app store-ból telepíttet appokat kell feltegyek -
joydrv
aktív tag
válasz
spileraaa #76072 üzenetére
Ha CE/Kodi párost akarod használni, akkor szerintem legjobb a telóra letölteni a Kore appot. Én mióta felraktam a távot nem is használom.
De rendeltem egy ilyen tapiegérpad valamicsodát is: [link]
Ha be kell írni valamit ezzel sokkal gyorsabb.Ezekkel mindent lehet, kivéve ki-be kapcsolni. De arra nem is igen van szükség. Nekem folyamatosan bekapcsolva megy mióta megvan.
-
cof
veterán
válasz
spileraaa #74559 üzenetére
Én ilyet nem írtam "S912 helyett inkább S905X2 vagy X3".
Ne bonyolítsd túl, ha csak Pendrive-ról akarsz filmezni akkor jó lesz ez a Tanix is olcsó pénzért. Ha többet is áldoznál rá, úgy 40$ akkor nézz egy S905X3-at. Bár EU-n belülről drágább lesz 40-nél. Xiaomi BOX meg nagyon korlátolt, csak Androidot tudod rajta használni, CoreELEC-et nem, ha később esetleg kipróbálnád.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
spileraaa #74552 üzenetére
Hát a geek gyorsabb és biztosabb. 26.99+2.73 $ Németből.
Főleg neked mert EU-ból jön.
keresgéljél. -
nfsu17
veterán
válasz
spileraaa #67915 üzenetére
Boxokat hasonlítgatunk, vagy valamilyen célból keresünk boxot?
Ha hasonlítgatunk, akkor mit is? A távirányító kinézetét? Chromecast tudását? Android tv rendszerét?
Akkor igen, hasonló a kettő gép.Proci? Memória? Ram? Usb3? Lan képesség gyárilag? Netflix 4k?
Nem, akkor nem ugyan az a kettő.Aztán majd később kijavítanak a nagyobb tudásúak...
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #67792 üzenetére
remélem nem haragszik meg de név nélkül bemásolom a pm-et amit kaptam
"szia
lattam az android box topikban feltettel egy oylan kerdest ami engem si nagyon erdekelne)
esetleg nem kaptal valaszt a kerdesedre???
mennyire vagy benne ebbe a dolgokba??
en most ezzel szemeztem:
https://tesztarena.hu/mecool-km1-atv-medialejatszo-tv-box-bemutato-android-tv-eroteljes-hardver/
valami oylasminek tünik, mint a mi box s csak meglehetösen naprakeszebb hardverral, gondolom hosszabb tavon is eletkepesebbnek kellene lennie...
szoval jol latom, hogy ez kb ugyanaz, mint a mi box???
elöre si köszi a valaszodat, de en eleg lama vagyok ebben a temaban"a válaszom pedig
nem kaptam konkrét választ és én sem értek hozzá -
FerNandor
őstag
válasz
spileraaa #67883 üzenetére
#Aliexpress US $26.99 40%OFF | Original X96 MAX Plus Smart TV BOX Android 9.0 Amlogic S905X3 Quad Core 4GB 64GB 32GB 8K Wifi 4K X96Max Media Player 2GB 16GB
https://a.aliexpress.com/_d8wyTlR [link]#Aliexpress US $1.67 16%OFF | 5Pcs 30x30x3MM Flat Ceramic Heat Sink Anti-static Cooler Radiator CPU Cooling IC LED High Conductive Dissipador
https://a.aliexpress.com/_dUV2PLx
[link] -
nfsu17
veterán
válasz
spileraaa #67790 üzenetére
Működik így is, max nem hd. Amúgy elenyésző azok száma, akik ilyen kicikínai boxon nézik...néznék hd-ban. Az meg nem érdekli a netflixet.
Tv, laptop, mobil, tablet...ezek kb lefednek minden eszközt és ezeken trükközés nélkül megy általában a max felbontás...amíg az app engedi. Nekem anno YT képes volt a tv-m, ma már xarnak rá, hogy menjen.
Régebbi stat: [link]
[link] -
xtend
senior tag
válasz
spileraaa #67607 üzenetére
&ViktorHUN79
Ezt már párszor kiveséztük. A koronavírus miatt nincs import-export, legalább is jelentős része áll/tiltva van most Kínában. Sok cég munkatársa kényszerszabira lett küldve,stb. Ezért tolják mindig a szállítási időt, mint pl az én esetemben január volt a szállítás, utána február lett, most március közepe. 2 lehetőség maradt, várakozás vagy több levél váltás után lemondani a megrendelést és visszakérni a pénzt. -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
spileraaa #67607 üzenetére
Nemtudom mivan a gearbest-nél 3hétig nemtudták még postára sem adni a boxot amit rendeltem, alig tudtam visszaimátkozni a pénzem, mindíg vmi hülyeséget írogatrak, hogy 3nap és postázzák meg hasonló azt 3 hét alatt nem sikerült a holland raktárból feladni. Aztán meguntam azt a paypal-t rájuk uszítottam akkor viszadták. Más oldalakon pl. wish, bangood, ha nem postáztak időre szó nélkül visszadták a pénzt első szóra! Le is töröltem a gearbestet, van annnyi ilyen oldal, nincs kedvem a pénzemért xarakodni még 1x.
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
válasz
spileraaa #46653 üzenetére
2 éve használja a feleségem, CoreEleccel SD kártyáról indítva egészen jó hálózati média lejátszó (X96 905x-es jobb volt de az nem kapható, vagy nem ennyiért) . Android alatt mivel 7.1-es SPMC kell és Amlogic tool appal állítani kell rajta (deinterlace disabled) különben néhány videó akadozik. Nincs SPDIF ha még nem HDMI-s erősítőd van felejtős.
Meglepően mini -
kokopo
aktív tag
válasz
spileraaa #29803 üzenetére
az m4 csatorna nem fogható így majd ezzel megoldható lesz hogy valahogy fogni tudjam?
Nem, mert kulfoldre tiltva vannnak eggyes musorok az M4-nel
Csak ugy lehetne megoldani, ha trukkozol az IP-vel, szoval atkene verni az M4 szerveret, hogy ugylassa hogy magyar IP-rol csatlakozol -
kenand
veterán
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
spileraaa #29803 üzenetére
Inkább az S905X változatot vedd az X96-ból. Olasz raktárban viszont nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Keresünk dokkolókat
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest