- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
-
Skillet
addikt
válasz
junkpod #31107 üzenetére
A tv tökéletesen be van állítva, hosszú évek óta így üzemel, jelenleg is rá van kötve egy htpc (másik hdmi-n), és ott rendben vannak a színek, fényerő, minden.
Csak itt van gond. És emiatt csak akkor állítanám el, ha a különböző bemenetekhez, különböző beállításokat lehet adni. Különben mindenhol máshol lenne rossz!
Amúgy fura, hogy ez a hiba csak nálam van, más még nem futott bele?
Most meglestem,
Kodiban lehet állítani a fényerőt, így ez elvileg megoldódik. Be kell majd lőni pontosan.
Ettől függetlenül is egyszerűbb lenne a színtér funkció(#31102) Pelican
Azért, mert neked nincs rá igényed és nem is érted, attól még igény van rá, és eleve rendesen kellene működjön a funkció, úgy lenne normális.(#31112) tobias40
Pontosan. Eddig is használtam a funkciót, gondoltam itt is alap. Nagyjából 2000 óta használok kodit (akkor még xbmc volt), akkor még pc-n híre sem volt, xbox classic-on toltam. Azóta használom kisebb nagyobb megszakításokkal.
Lehet, hogy meg fog oldódni itt X96 alatt sok dolog, ha lesz rá egy napom (ami nincsen), de egyelőre azért vannak bajok. SD anyagot írtátok korábban, hogy gyengus, ami tény. És elég sok SD filmet, sorozatot nézünk, így máris kissé kapufa.
Ezt is alapnak venném.Kérdés, hogyan tudok LE alól átlépni andoridba, majd onnan vissza? Gondoltam kicsit meglesem, hogyan működik a droidos kodi.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #31114 üzenetére
Igen, simán lefut. Csak be kell lépni a nas megosztásba és úgy indítani.
Az elv pontosan az amit Alex leírt.Itt a megogo mérés, NFS-en. A boxom eth chipje egyoldalas a TX irány nem gigabites, csak 60 mega körüli.
LibreELEC-megogo:/var/media/Nas # flash-bench
Creating test file flash-bench.tmp of size 512MB.
Benchmark: Sequential read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 11.01s (46.49MB/s), CPU: user 0.00%, sys 2.35%
Benchmark: Sequential write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 38.30s (13.37MB/s), CPU: user 0.02%, sys 0.64%
Benchmark: Random read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
273.9MB processed in 60.07s (4.56MB/s), CPU: user 0.03%, sys 0.51%
Benchmark: Random write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 41.52s (12.33MB/s), CPU: user 0.03%, sys 0.77%Ugyan ez a szerveren lefuttatva, Sequential read kb. 130MB/s, ezt tudja a HDD.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
junkpod #31114 üzenetére
Ha jól sejtem, mivel a flash-bench mount-olt meghajtón mér (legalábbis, ahogy mi használjuk), így mindegy a filerendszer, illetve az, hogy ez local, vagy remote storage. Egyszerűen létrehoz egy file-t és bizonyos blokk mérettel olvassa/írja azt (azaz nem magát a Drive-ot). Így a mi felhasználáaunkkal tulajdonképpen nem közvetlenül a meghajtó sebességét méri, hanem filesystem-ét. Persze lehet, hogy tévedek, majd Csicsóka kijavít.
-
Skillet
addikt
válasz
junkpod #31087 üzenetére
De ez a kártya miért lassú?
mi lenne neki eléggé gyors?
Win alatt tudom tesztelni a kártyákat, vagy máshogy kell?
Ilyen a tekerés?pedig reméltem, hogy nálam nem stimmel valami. Ez így eléggé gáz.
Stirage, emmc? Erre majd rákeresek, mert nem sokat mond.(#31088) apszi
Nincs ilyen beállítás? Az rideg.(#31089) junkpod
Utánajárok, akkor majd kodi alatt tolok rá fényt, már ha lehet. Vagy azt sem lehet?
Mondjuk értem, hogy fixen ilyen, de nem jó, mert sötét. Tehát nem fixen jó, hanem fixen rossz(#31090) mexel
-
tozso76
aktív tag
válasz
junkpod #30962 üzenetére
Biztos Canikon zoom-os obikkal fotózhatsz. Egy Samsung FHD projektorral vetítek. Egészen éles az optikája. Régebben maszkoltam a szélesvásznu filmeket, de ez kényelmesebb megoldás lenne. Nem értem miért vették ki ezt a ficsört...
GugliztamValaki rákérdezett kszaq-tol erre a dologra. Ez volt a válasz: This would have to be implemented in Kodi for Amlogic hardware decoder. I am not a Kodi dev, don't ask me.
-
hunaqua
addikt
válasz
junkpod #30903 üzenetére
Én nem hegyezném ezt ki csak a Tanix-ra.Mind ezt csinálja,csak most éppen a Tanix jött ki a ''napfényre''.
Amelyik meg nem,az sem a tisztességből,hanem a teljes belesz@rásból nem foglalkozik semmivel.mexel
Ezt máshogy látjuk.Amennyiben Neked,vagy nekem segít itt valaki,azt önzetlenül segíti, ''barátságból''
A kínainál nincs semmi segítség,pénzt akarnak keresni.Ennyi..
A duma megy náluk,de ez szigorúan csak üzlet. -
mexel
veterán
válasz
junkpod #30883 üzenetére
Én pl segítőkészen írtam a fórumukba a nyíltba is és máshová is, ahogy már mondtam is és ott érdekes módon örültek is pl a pixelesedés megoldásnak mert ott is sokan kérdezték, valaki írta is itt hogy már benne van a romban ( nem innen linkeltem először hanem leírtam ide, de egy ottani fórumon lévő magyar srácnak linkeltem ezt a fórumot mert azt mondta nem olvasta, plusz a leírásomat is linkeltem nekik, kérdés mennyit értettek meg belőle. Abban nincs benne Csicsóka addonja, azt nyilván nem fogom én megosztani, az nem az én dolgom). Az AFR-t is ott javasolta egy orosz srác nekik, én pl onnan szedtem egy részét és kicsit módosítva alakalmaztam , de ők beletették a romba amit az orosz srác javasolt, persze máshogy, ők a rendszerbe beépítették, profibban ahogy a minixnél is megoldották. ( Rá pár nappal már benne volt az Amlogic Toolbox ban is, ők is figyelnek nyilván minden fórumot, plusz az NR kikapcsolása is amire itt az volt a vélemény hogy hülyeség)
Ez miért baj? Talán jobb lenne ha senki sem használná ezeket? Feltételezem Csicsóka is azért csinálta a kiegészítőt hogy segítsen azoknak akik szeretnének jobb LE-t használni én azt gondolom inkább örül mint zavarja hogy belekerül egy rom-ba a munkája. Eddig az volt a sirám itt hogy a droid használhatatlan, senki sem csinál normális romot stb, most végre valaki megpróbálja ( több-kevesebb sikerrel valószínűleg), örülni kellene neki nem rögtön elutasítani a dolgot ismét.
Azt hittem a segítőkészség alap kell legyen az ilyen fórumokon... Legalábbis régen az volt az elfogadott...
Ha az összes gyártó próbálkozna ilyesmivel már több használható box lenne szerintem. -
Pelican
őstag
válasz
junkpod #30811 üzenetére
A 45$ átverés, Alin 79.67-ért találtam legolcsóbban, ami S905D és gigabit
Az a baj, el vagyunk kényeztetve az olcsó boxokkal, pedig 3 éve a duplájáért is olcsó lett volna egy ilyen tudású box... -
jézusom
addikt
válasz
junkpod #30808 üzenetére
Nagyon köszi!
Ez nagyon jó, viszont így még lett kérdésem
> Video > Playback > Adjust display refresh rate to match video: On start / stop Ez most az, hogy a megjelenítőt állítja a videohoz? De hogyan állítja a kodi a tévémet?
> System > Video output > Vertikal blank sync: Let driver choose / disabled Ez gondolom megint az, hogy a videot szinkronizálná a tévéhez, ami nem jó.
-
Celtis
veterán
válasz
junkpod #30794 üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy túl sok a hozzászólás, és nehéz követni. Illetve ha felteszek egy kérdést, az úgy elsüllyed, hogy csak na.
Ha nem olvasom vissza egy egy hsz előzményét nem is derül ki, hogy milyen operációs rendszerről van szó. Így nehéz másnak segíteni.
Továbbá feltételezem, hogy az androidosokat nem igazán érdeklik az LE-es problémák és fordítva.Miből áll egy új topikot nyitni? Mi a hátránya, ha az egyik téma átköltözik?
-
adi1234
tag
válasz
junkpod #30760 üzenetére
A beállításoknál le "OK" -éztad ? Én egyszer véletlenül visszát nyomtam az ok helyett és csak a tartalommegadást okéztam le akkor az alap angol keresést dobta .
Minden könyvtárnál külön be kell állítani !
De simán hagyhatod a gyári The movie database-n is . / Kevesebb beállítás kell neki/
-
Kury
csendes újonc
válasz
junkpod #30725 üzenetére
Ez a hobbim, mindig mókoltam a cuccaimat a 486dx2 óta! A legszebb, hogy alig marad időm így filmezni 😂 LE jó lenne, de lelkesen torrentezek és nem tudom az hol tart a projektben. Youtube nem érdekes, tudja a tv és néha böngészek is meg spotifyt hallgatok. Váltsak szemléletet? Van megoldás mindenre LE-ben? Olvassak utána... Na mingyá 😎
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #30665 üzenetére
Meg kell nézni egyszerre. Én úgy emlékszem, hogy a WestEnd Sony szalonban, ugyanaz a felvétel, azonos képméretnél, szebb, élesebb volt 4k-n.
OLED-el még várnék, LCD-ben nincsen még megfelelő 4k-s TV? Nekem teljesen megfelel a Panasonic G10, G20 LCD TV-m. Amikor vettem, akkor jöttek be az Edge LED TV-k. Akkor azt írták, hogy vannak ezzel a technikával problémák, de talán csak javították azóta.
-
Upo
addikt
válasz
junkpod #30615 üzenetére
Asztali player...
Soksok éve amikor még használtam az xtreamer mk1-et, elkapott hogy csinálok modot, beteszem valamio asztali lejátszó házába. Túrtam vaterán egy cyberhome asztali dvd-t ami már gyengén olvasta a lemezeket (postával volt egy ezres), amit azért választottam, mert szabvány ide dvd méretű meghajtó van benne, rögzítő kerettel, szabvány ide dvd táp dugóval, 5+12 voltot adó táppal, ideális a modhoz. Kezdték fejleszteni xtreamerhez a külső usb dvd-ről lejátszást, gondoltam usb-ide átalakítóval dobok be egy dvd meghajtót, illetve 5+12V-ról 3.5" hdd is megy vele. Nem lett belőle semmi, itt porosodik a melóhelyen a polc tetején.
De most beindítottad a bogarat, a tx3 miniből lehetne egy asztalit csinálni.A táp jó, és még a cyberhome nyomógombjait is meg lehetne csinálni, arduino promicro-val lehet usb billentyűt emulálni, simán lehetne programozni bármilyen funkcióra őket. Még lehet hogy a kijelzőre is össze lehetne kalapálni valamit.Álmodik a nyomor, sose lesz rá időm...
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #30617 üzenetére
Nálam ez gond nélkül lement NAS-ról (még a routerem is csak 100-as):
CODEC.............: HEVC Main 10@L5.0@Main/MK / HDR
FRAMERATE.....: 25 fps
Overall BiTRATE.: 32,7 Mb/s
RESOLUTION....: 3840x2160Ma ezt fogom teszt alá vetni:
ViDEO.CODEC...: HEVC / Main 10@L5.1@High / HDR
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE............: 44 100 kbps
RESOLUTiON....: 3840x2160 -
a2d2
addikt
válasz
junkpod #30462 üzenetére
Na asszem tényleg lemondok a dologról mert már firmware szinten óriási különbség van box és box között.
Tegnap este az orosz rom helyett feltettem innen kábellel a 4-es verziót majd updateltem a 7A-ra a H96 pro + boxot és azóta szárnyal a masina.
+ Nem kell amlogic tool, rendszer szinten be van állítva a frekiváltás
+ FTMC alatt működik mindhárom hardveres gyorsítás, az amlogic-os is
+ FTMC alatt tökéletes, szaggatásmentes, kadenciahelyes lejátszás (kb 15 GB-os 1080p-t néztem csak tesztelésképp)- Telepített youtube appnak nincs képe, erre elvileg megoldásképp fel kell tenni egy régebbit.
Rendeltem tegnap ebayről forrasztható 90 fokos usb portot és beforrasztom a két hiányzó portot is, így tudom majd táplálni USB-ről a dobozt, a másik gyári portot elfoglalja az airmouse vevő de így lesz még plusz két portom pendrive-nak vagy akár aktív hub-nak.
Tegnap este kipróbáltam a T95Z Plus-on is az FTMC-t. Az volt a gondja hogy ott is be volt kapcsolva az amlogic hardveres gyorsítás, ez fagyasztotta ki. Ezt lekapcsolva működik az is szépen, de azért nézek arra is olyan romot ahol meg van oldva frekiváltás is és amlogic codec is rom szinten.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
junkpod #30497 üzenetére
Én több mint fél éve vettem (05.2017) az én S912-met - MECOOL BB2 PRO - és én használom nap mint nap LE-el és nem nagyon van hiba benne. 4k és +HDR-t is szépen viszi , átvált arra amire kell. Hang áteresztéssel sincsenek gondok.
Nem tudom a többiek milyen hibák és milyen boxról vannak. De ha jönnek a tesztelni való filmek szívesen leellenőrzöm. -
hunaqua
addikt
válasz
junkpod #30497 üzenetére
Én azt mondom,hogy a gyakorlatban a meglévő hibáival is már együtt lehet élni az S912-vel.Nem vitatom,hogy a 4K UHD megjelenéséig a legjobb alternatíva volt az S905X .Igen,lehet továbbra is 'életben' tartani Gigabites usb adapterrel,de szinte minden nap beír ide is valaki,hogy hiába az ajánlott chip verzió,mégsem megy 'akadozás' nélkül az uhd tartalom vele.Ez az S912-nél kizárt.
Megpróbálok tárgyilagos maradni,és vannak előnyök is és hátrányok is mind a két gépnél.Én viszont a W-t sem húznám le a klotyón,jelenlegi átlag tartalmakra az is tökéletes lehet (..természetesen sajnos ahhoz is kell az adapter),és mondjuk egy Tanix mini 2/16 26usd.- árért is jó vétel átlag felhasználásra.Jelen pillanatban egy Gigabites S905D lenne a legjobb választás,csak minek bele a tuner. (legalábbis nekem)
-
a2d2
addikt
válasz
junkpod #30443 üzenetére
A frekiváltásban biztos vagyok, a jó frekiben már nem.
Amlogic tool-nál be van kapcsolva a frekiváltás, meg android alatt a HDMI self-adaption is.
Az az érdekesség hogy a beépített lejátszók és az MX player pontosan 23,978-ra váltotta a projektort, egyedül az SPMC váltja kereken 24Hz-re.
Nem tudom mitől lehet ez.
De kísérletezek majd még ezzel az FTMC-vel is, csak tegnap feltettem és annyit tudtam kipróbálni hogy 2x kifagyott film indításkor úgyhogy gyorsan inkább az SPMC-vel néztük meg az esti sorozatot. -
sugarforce
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #30220 üzenetére
Mondjuk fura, mert 4K a videó ami ugye biztos, hogy nem interlaced és csak akkor lenne szükség 50Hz-re váltania. Ok, az biztos, hogy a lejátszó mindig átvált 25fps esetén 50Hz-re. Csak ez akkor nem éppen egy "szabványos" anyag. A FHD BD változata viszont eredetileg is interlaced és valóban 25fps. Akkor itt meg biztos 25fps-en történt a capture, mert az "eredeti" 4K verzió meg 23.976...?
Végül is nem fontos, csak fura.
-
tobias40
veterán
válasz
junkpod #30190 üzenetére
Én adtam,milyen hátrányok származhatnak belőle?
Csak arra a mappára adom természetesen ahol a filmek vannak,a fontos adatokra,családi fotókra stb nem!sugarforce:én a pléjerről indítom a filmeket nem a Nas-ról és így egyszerűbb "menedzselni" őket mintha külön fellépek a Nas-ra még a laptopról..
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #30078 üzenetére
Jó minőségű skálázást be sem kapcsoltam, láttam, hogy erőforrás igényes. LAN valóban gond lehet, mert 100Mbps-s TP-Link 741ND-m van. Kíváncsi lennék, hogy Gigabites kapcsolatnál, milyen a nagyobb képfájlok lejátszása. Mondjuk a box is 100Mbps-s, akkor meg kell USB adapter.
-
tobias40
veterán
válasz
junkpod #30070 üzenetére
"Ahol mindent is lehet egyben választani." ezt nem találom..
Olyat hogy "mindent" keressek?
Ezt a "penge" menüt sem..
Nekem elég bonyolult ez a Kodi attól függetlenül hogy nagyon tetszik de elveszek a rengeteg beállítási lehetőségben!Ez hosszú idő lesz mire átlátom és fejből tudom hogy hol mi van és hol keressek.
Tehát magyar nyelvű nincs hozzá..
Megnéztem egy 1080p full hd filmet és tetszett nagyon.Ha beletekerek picit pufferol,ezen lehet állítani hogy ne akadjon beletekerésnél egyáltalán?Nem gond ha így marad de tetszene ha a Nasról ide-oda tekergethetek akadás nélkül!
-
tobias40
veterán
válasz
junkpod #30059 üzenetére
Kiderült hohy minden filmem megvan csak figyeltem hogy a Kodi ezeket szétszedi akció,sci-fi,kaland stb..tömbökbe!
Tehát ez rendben van!Illetve meglehet azt csinálni hogy eltüntetem ezeket a kategóriákat és minden film egyben látszik??
Most jöhet a többi kérdésemre a válasz!
-
blakey
titán
válasz
junkpod #29919 üzenetére
Nem írtam, hogy baj lenne.
Valamit figyelmen kívül hagytok és folyamatosan ugyanazt kérdezitek tobias40-től, már leírta, hogy mi mindent csinált és neki ezt írja ki amikor megjelenik a LibreELEC logó:
Found new image file
Could not find a valid system partition in image file
Cleaning up.....done
azaz kb erről van szó
"Új image fájl észlelve
Nem találni érvényes rendszerparticíót az image fájlban
Tisztítás…rendben"
Erre nem tudok mást írni, mint az img-vel valami nincs rendben. -
blakey
titán
válasz
junkpod #29830 üzenetére
Nem a netet hanem a kábelt, 30 évvel ezelőtt nem volt net.
Nincs kompromissum, ott van egy szekrényen.
#29833) junkpod
A falban van a vezeték. Nincs kompromisszum, amúgyis oda húznám ahol most van, meg mindegyik szobában van vezeték, bárhova tudnám tenni, de a fővezeték a nappaliba van. Nappaliba nem alszunk.és nálam nem látszódnak a vezetékek.
Pálya ha szépek az eszközök és csendben teszik a dolgukat, azért nem egy zajos Zyxelem van és nem albérlet, 100nm-en elfér, jó ott ahol van. Nem értem miért kell ilyen "hangnemben" megszólalni. Én is írhatnám, hogy nem értem mi keresnivalója van egy WC-ben a NAS-nak, vagy minek vasz felnőtt ember Zyxelt, stb, de nem teszem. -
StLui
veterán
válasz
junkpod #29836 üzenetére
nagyon egysíkúan tudod elképzelni a dolgokat, de nem küldök képet mert nem szeretnék, de ha meg tudnád oldani nálam akkor 1-200 eFt-ot kifizetnék érte, egyébként nálam most sem látszódnak, csak msik helyre nem tudnám átvinni pedig csak 5 méter a kiállástól a közvetlen mellette lévő, és ideális másik helység ami használható lenne.
Amikor építkeztünk akkor a kaputól a koax a nappaliba mentés onnan még két helyre lett elosztva, azóta ezt cserélte le a szolgáltató optikaira, amit láthatatlanul a koax helyére tudtak behúzni, nincs más opció.
Arról ne is beszéljünk, hogy a routernek a nappaliban van az ideális helye lefedés miatt, és több eszköz van a nappaliban is rákötve ami szintén a nappaliban van -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #29823 üzenetére
Az NSA326 ventivezérlése szar, nincs mit szépíteni rajta. Nekem egy Netgear van, konstans 780-as rpm-en forog a ventije, éjszaka lehetett csak épphogy hallani, amíg az előző lakásban a nappaliban volt, nyitott polcokon, és ott aludtunk mellette. Most a wc-ben van a switch mellett, 31-34 fokosak benne a lemezek.
-
dugesz77
őstag
válasz
junkpod #29823 üzenetére
Én meg szétkaptam a nas-om(zyxel 310s) Előlap/hátlap ventilátorral együtt leszedtem és függőlegesen áll a levegő szépen átmozog rajta alulról így teljesen ventilátor mentes. Eddig maximum 52 fokos volt nyári melegben de amikor ventilátorral üzemelt 5 fokkal volt csak hűvösebb . Egy méterre alszom tőle 2TB-s WD RED-el nagyon ritkán hallom csak a seek-et. Két éve így üzemel probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest