- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kérdésed ebben a formában értelmetlen. Nincs Nv-s RT..de ha ezt tolja AMD, akkor sajnos lesz.
Nvidia teljesen szabványos Microsoft Dx 12 és most már teljesen szabványos Vulkan RT-t használ, amit minden kártyát futtathatsz ami RT támogatott és Dx 12 képes. ezért tudták egyáltalán tesztelni az RDNA 2-t RT ben. Nem gondolom hanem tudom.
A megjelent RT címek közül két játék képvisel kivételt, a Quake 2 amire Amd már normál driveres támogatást sem ad érthető okokból és a Wolf. Youngblood ami pedig vulkan alapú RT. A játék megjelenésekor még Vulkan szabványos RT nem létezett, pár hete jelent meg amire ma AMD be is jelentett egy kerülő utat. Tehát jelenleg van szabványos Dx 12 1.1 és szabványos Vukan. Erre AMD mindkettőre saját kerülő megoldást hoz.
Ez azt jelenti hogy Nvidia lehet fogja magát és akkor ő is kiszáll a szabványos dolgok mögül és mindkét gyártónak lesznek játékai amik majd futnak hol az egyik hol a másik kártyán RT vel. Ez rohadtul nem jó senkinek.
Ez pontosan a G-sync -Adaptive sync esete fordítva.
A G-sync jobb, gyorsabb csak éppen korlátozottan volt elérhető jó drágán és rögzítette a használható kártyák monitorok körét. Sokkal jobb most mindenkinek szerintem.
Ugyan ez van az RT vel, csak itt most egyedi megoldást az AMD tol.
megoldás az lenne hogy szabványosítják, de nekik az nem érdekük egyelőre a konzolok és a kisebb Vram mennyiség miatt az Nv kártyákon. -
-
Raggie
őstag
Szerintem sincsen megfelelően nagy teljesítményszintbeli ugrás a mostani NV generációnál.
Ettől függetlenül az ilyen összehasonlítások nagyon sok tényezőtől függenek, és nagyon torzíthatóak, kb amit ki szeretne hozni belőlük a tesztelő az fog kijönni...
És a nagy számok törvénye teljesen más, ne keverd ide. -
arról abszlút nem tehetek hogy 3 hozzászólásban kell neked kifejteni mit írt a kollega és mit írtam én.
"Nagy hype utan itt latszik hogy az Ampere a harmadik legkisebb elorelepes az NV torteneteben "
nem az Ampere mint család, hanem a 3090 mint csúcskártya- A 3080 a 2080 hoz és 69 % -t lépett előre a superhez 58 % ot.
mert 2090 volt ?
-
Nem. Ezt csak akkor lehetne így nézni egymás után ha azonos kürülmények vannak minden diffi mérésnél.
Tehát a 780 veri az 580-at 100%... de milyen körülmények között... ez a 100% diffi ugyanakkora terhelésbeni diffi mint a 2080Ti és 3090 közötti 46%?
Kötve hiszem... előbbi mondjuk 1080p-ben van mérve RT meg minden nélkül... utóbbi meg 4K + RT például...
Ezután merész kijelenteni hogy a harmadik legkisebb előrelépés, és erről ábrát gyártani.
Kérnék egy 580 vs 780 4K + RT eredményt.
Szóval érted hogy mit támadok és miért nem?
Ezek a százalékok így nem összemérhetőek... ennyi.
-
értem de mi a ..nak magyaráztad ezt el nekem most? elolvastad egyáltalán a kommentemet ? azt írtam hogy nem az Ampere családról kellene beszélnie áltaáosíta hanem konkrétan a 3090 ről mert a 3080 ra már nem igazak a fentiek,adott kártyához viszonyítva .1080-2080-3080
ezt írta :
" A nagy hype utan itt latszik hogy az Ampere a harmadik legkisebb elorelepes az NV torteneteben es az egyik legrosszabb perf/watt -ban is."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest