Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
GFerr56
üzenetére
1szálas tesztet is nyomjál majd. Nekem ezt hozta a proci mikor kijött az agesa frissítés. Legújabb biost még nem néztem, 50Mhz-ekkel nem szórakozom. Ezek szerint 3an vagyunk 1700X-esek, és csak nekem megy 3200mhz-en a ram

Nekem sima pure rock hűtő van, 6-7 percig bírja ilyen feszültség mellett 100%-on és 85fokot kap az OCCT tesztje (ez már korrigált érték elvileg). Tekintve h csak játszom, ilyen terhelés még évekig nem jelenik meg nálam, úgyhogy marad a hűtő, mert egyébként jó halk amíg nem kerül 100%-os terhelésre.
SMT-t lekapcsoltam, 8mag8szálon vagyok, lejjebb mentem 3.8ghz 1.33V-ra, így gyorsult az 1szálas teljesítmény is, ill. játékokban sok helyen extra 10% fps, és akkor még a 3200mhz-es memória is ad extra 10-15%-ot játékokban 2133mhz-esekhez képest, ill. a proci gyári 3.5ghz-es autotuningja így majdnem 10%-kal van emelve, tehát összességében 30-35%-kal van több fps-em kevés szálat használó játékokban, ami rengeteg! (azt kétlem, hogy pl. wow alatt végig 3.9ghz-es xfr-rel ment volna a játék, de majd most a héten ránézek erre is) Most így 8mag8szálon BF1 multiban is csak 65%-ig ment fel a terhelés (8mag16szálon 25% rémlik), szóval teljesen jó minden, egyelőre nincs az, hogy játékonként bios újraindítás, és smt állítgatás.

-
-
Omli85
őstag
válasz
arnoldito
üzenetére
Már ha megy 3.9-et 1.35v-n mert az sem egy átlagos eset.
(#6493) GFerr56 : 1.425v az AMD által javasolt maximum hosszú távon szóval nem biztos, hogy annyira jó opció 1.45v 0-24/7 üzemre. Persze kérdés, hogy mennyire "veszélyes" az 1.425v feletti feszültség hosszú távon vagy ténylegesen csak azért közölte ezt az AMD mert ez kb a "bolondbiztos" érték.
Illetve azt is rá kell kalkulálni, hogy adott esetben alaplapja válogatja, hogy a kiírt érték menyire tükrözi a valóságot. Ugyanis van eltérés a "vrm kimeneti" és a "cpu bemeneti" érték között. Lehet, hogy a HW info 1.4v-t ír gyakorlatban meg ha rámérnél a socketnél akkor meg csak 1.35-1.37v lenne.
-
arnoldito
senior tag
-
GFerr56
aktív tag
válasz
arnoldito
üzenetére
Hali! Most milyen hűtésed van, és milyen hőfokok? Én őszintén akkor állítom be erre a profilra RM-t (3875 Mhz, a többi alap), ha kicsit meg akarom izzasztani a gépet. Egy léghűtésem van (igaz, elég jó-MSI CORE FRZR L- ), ezzel max 55 fok. Az is igaz, hogy a házam elég jól szellőzik (EVGA DG-87).
-
arnoldito
senior tag
válasz
GFerr56
üzenetére
HWinfó, HWmonitor. Azért lényeges számomra, mert minnél pontosabb a fesz, tehát nem ugra bugrál annál jobban tudod kideríteni mekkora az a pontos érték ami kell neki egy adott órajelhez. Törekszem arra, hogy legyen alacsony fesz magas órajel mellett, és, hogy miért? Azért mert hőfokokat nyersz adott Mhz-ken. Pl nem mindegy, hogy 3.9ghz 1.42V járatod vagy fixen 1.35V-tal...
-
GFerr56
aktív tag
válasz
arnoldito
üzenetére
Milyen programmal nézted? Egyébként miért fontos annyira ez? Ha jól tudom 1.35-1.45 V az AMD szerint teljesen jó. Egyébként kipróbáltam 3.95MHz-en, ott szintén Masterrel már állítottam valami 1.38...V-ra, de CineBench-ben alig volt különbség. Éppen ezért vettem x-est, hogy ne kelljen szutykolni vele, most az az 1-2% nem jelent semmit, többet javítasz egy jó memóriával, na és egy jó videó kártyával (ha játszol).
üdv -
GFerr56
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Csak a memória kérdéssel kapcsolatosan írok, hogy bizony fontos a sebesség (meg az időzítés), no meg persze ezen kívül a RYZEN szinte kívánja a magasabb órajelet. Csináltam pár tesztet 1700x-el, és 2x8 GB FlareX 3200/14 RAM-al (amely változatlanul "csak" 2933-on megy). A CPU-t ezzel a kungfupandával, vagy izé, valami ZenMesterrel :-) "húztam" (csak órajelet növeltem, feszültséget nem), a videókártyán szintén a GPU órajelet emeltem tulajdonképpen a névlegesre (DT kártyám van, ami alacsonyabb órajelű alapból), valamint minimálisan a memóriája órajelét is, feszültséget szintén nem változtattam. Az AIDA eredmények érdekesek, és még nem is 3200-on születtek (névlegesen ugyanilyen időzítésekre is képes a memória 3200-on). Kár, hogy nincs olyan oszlop, hogy USD... :-) Szóval, még mindig van tartalék a RYZEN-ben, hajrá, mindenkinek sok sikert!ui..aprón eladó lesz 2x8 GB Corsair LPX 3200 / 16 RAM (nálam stabilan ment 2666 / 14- en)

-
용 Bob
senior tag
válasz
joysefke
üzenetére
1600x, SMT kikapcsolva, RAM 2667-en (egyéb mókolás nélkül), BF1 alatt ennyi a hőmérséklet.
Szerintem a hűtő pozíciója miatt rosszabb egy kicsit az érték. Nem hátrafelé megy a légáram, hanem a ház teteje felé + 2 cm-re van a VGA-tól a hűtő ventije.Reddit-en olvasgattam a hőfokokról, van akinek 80-85 fokig is elmegy (BIOS-BAN már 50 fok) és van akinél 60-65 fok felé nem megy húzva sem...szóval elég vegyesek a tapasztalatok.
AIDA cpu test-el lekapcsolt, mert 90 fok fölé ment a hőmérséklet (+20 fokot érzékel ugye). IBT-vel nem ment 75 felé
-
Márk
senior tag
Nálam pont fordítva volt.

2001 decemberétől mindig Asus lapjaim és videokártyáim voltak, egyikkel sem volt soha semmi gond, mindig indultak összerakás után elsőre mint az óramű, a most lecserélt M3N-HT Deluxe/HDMI AM2+ lapom is kiszolgált 2009 februárjától 2017 áprilisáig 8 évet hiba nélkül.
Egyszer engedtem a csábításnak, amikor a számítógépbolt javaslatára egy Gigabyte GA-EP45-DS5 lapot vettem Asus helyett, de sajnos egy hónap használat után BIOS hibával kimúlt, ráfizetéssel cseréltettem egy Asus Maximus II Formula lapra, az már hibátlan volt.
Bár mostanában szerintem a Gigabyte szebb lapokat gyárt mint az Asus, lehet hogy a későbbiekben adok még egy esélyt nekik.
-
HavocS
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem is volt Asus termékem, a 2008-as EeePC-m a mai napig hibátlan, de pl. az összes Asus videokártyám és alaplapom megdöglött, és VGA-ból csak az Asus, lapból meg az meg a nonamek (ECS, Tomato LOL). A telefonjaikról jókat hallottam meg a gamer (500k+) laptopjaikról is, lehet hogy az utóbbi időben jobb a minőség de egyelőre a Gigabyte az egyetlen márka amiben sose csalódtam, úgyhogy inkább nem rulettezek.

Szerk: ja nem bocsi, az Asus P5B-m túlélt mindent, pedig 1.86 GHz-ről 3.2-re volt húzva benne az E6300-as
az jó kis deszka volt... -
HavocS
senior tag
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
Többeknél láttam hogy a Giga Gaming 3-mal megy a Hynix alapú (asszem) Corsair Vengeance LPX 3000 is 2933-on (3000-en nem fog menni semmi BCLK emelés nélkül B350-en, ha XMP profillal akarod megoldani akkor 2666-2933-3200 a lépcsők), az enyém remélhetőleg jövő héten érkezik, beszámolok majd róla mit bírt végül.
-
Savanya
addikt
válasz
bandika0626
üzenetére
Igen , ez már rendesen állna . Párhuzamosan a ramokkal .
(#6462) inf3rno : Igen ,eladóm a régit
-
Gunz4Hire
csendes tag
Koszonom akkor lehet hagyom a dolgot es mas lapot veszek.
Tudnatok otletet adni hogy mi lenne a legjobb valasztas 30-40 ezer kozott b350-re? 3000-es ramot tennek bele es azt szeretném ennyin jaratni van olyan akinek megy ennyin? Milyen lapokat hasznaltok? Kene egy ket tipp hogy mi lenne a legjobb választás.
Olvasgattam a topikot az utobbi másfél hétben ezert is dontottem ugy hogy amd-re valtok engem meggyoztek az uj szeriajukkal es tudom ha most valtok akkor egy darabig 100%-osan kiszolgal majd.
Elore is koszonom a tippeket es ha kerhetem leirnatok milyen memoria van a lapban? Koszonom elore is 
-
Televan74
nagyúr
Nálam 1,25v 3,8Ghz -n , 1.35v -on lazán vitte a 4Ghz -t.De felesleges,annyival nem lesz tőle gyorsabb a rendszer.1.25v -on legalább kevesebbet fogyaszt.
-
HSM
félisten
válasz
pipo112
üzenetére
Ez a gyakoribb opció, amikor fixálod a feszt, de azért az órajelet visszaveszi. Ez működőképes, ősöreg alap tuning megoldás.

Ideális esetben a kiegyensúlyozott energiatakarékossági sémában nagyon pici terheléseknél nem megy max órajelen/feszen a proci, a nem használt magok pedig kikapcsolva pihennek.
-
GFerr56
aktív tag
-
Márk
senior tag
Akkor ezekszerint lapja válogatja, hogy visszaveszi üresjáratban vagy sem.
Nálam (Asus Prime X370-Pro) sem veszi vissza üresjáratban a frekit csak a feszültséget.
De azt is csak akkor, hogyha Auto-n van, hogyha fixen adok neki egy értéket, akkor ott tartja üresjáratban is.
-
válasz
headhunter
üzenetére
2400-as a ram. 120k volt +áfa.
-
-Solt-
veterán
Urak,
980Ti-t vagy ennél erősebb GPU-t hajt valaki Ryzen-l ETS/ATS alatt?
Tegnap nézegettem egy kicsit 1080p-s felbontáson, ultra + 200%-s renderelés mellett a 4770K 4.4GHz-n egy GTX980Ti-t olyan 73-75 százalékban hajtott csak ki úgy, hogy a CPU közben 20-22%-n ketyegett, igaz a szokásos egy száll 80-90%-n az megvolt, de a DX9 már csak ilyen. Mivel egy szálat nagyon terhelt a többit pedig alig, ezért kíváncsi voltam kikapcsolt HT esetén mi a helyzet, de meglepően tapasztaltam, hogy 7-8%-l csökkent az FPS, tehát annak ellenére, hogy főleg egy szálat terhel, mégis segít rajta a HT.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a fent említett körülmények mellett (Ryzen + 980Ti vagy erősebb GPU) másnál mi a helyzet!? Nem konkrét FPS szám érdekel, hanem az, hogy kikapcsolt VSync mellett kihajtja-e az adott Ryzen a VGA-t?
Kicsit tartok tőle, hogy a magas egy szálas terhelés miatt esetleg a Ryzen kevésbé hajtaná ki a 980Ti-t (főleg, hogy váltani akarok 1080Ti-re vagy Vega-ra) mint most a 4770K 4.4GHz-n.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Gunz4Hire
üzenetére
Tuning téren nem sok siker eddig, RAM támogatás gyenge (3200mgz ram, csak 2667-en indul pocsék időzítéssel). OC beállítások terén ASUS lapoknál jóval több lehetőség van.
+extra, hogy a fülesem mind az előlapi, mind az alaplapi kimeneten kontaktos. Ha félig van bedugva, csak úgy szól mindkét hangszóró
(noti, telefobhoz csatlakoztatva pedig tökéletes). gyönyörű doboz hangja van.Mióta összeraktam ezt a gépet, csak szívok az alaplap miatt...
Őszintén mondom, hogy sokat aludtam rá és bánom, hogy nem atx-et építettem. -
Szinyák
őstag
Sziasztok ,
Mi a kül x370 vs b370 deszkák között ? X.-es lapoknál fejlettebb táp kör , jobb oc potencial , jobb ddr támogatás ?
Bocsi a láma kérdésért nem vagyok otthon am4 fronton
-
pipo112
őstag
válasz
arnoldito
üzenetére
a soc voltage nem teljesen tisztázott az msi-nél egyenlőre nb-nek van írva a biosba de nálam auton van és így kap 1,054-et
Savanya :msi nek van a legnagyobb kínálata utána asus ,giga meg asrock
msi lapokon többnyire van vrm hűtés pl az asrock-on is akad meg a giga lapokon is van ,ebből a 3as fogatból nézelődnék asus az mtx es lapjairól lespórolta a hűtést -
Savanya
addikt
Urak !
Tudnátok ajánlani MATX lapot Ryzen 5 1600-hoz ?
-
pipo112
őstag
-
BeZol
őstag
válasz
pipo112
üzenetére
Látod, én is ezért lőttem be 3.8GHz-re inkább, de ha ennyi kakaó nem kell, akkor pl. én néztem, hogy 3.5GHz-hez 1.1V elég neki (1.05V-nál újraindult a gép 1,5 óra játék után, és siettem vissza, ezért felküldtem 1.1V-ra és azzal semmi probléma nem volt, de lehet kevesebb is elég). A gyári automata feszültségérték all core-os tesztelésnél 3.5GHz-es XFR mellett 1.2V-ot ad a gépnek (1szálas 3.9ghz-es XFR-nél pedig 1.38-1.42V-ot ad), szóval lehet ezen faragni, de igazából az új biosokat várom én is, hogy OC prociórajel menjen, de ha épp nincs rá szükség, akkor menjen le idle-ba a feszültség.
-
BeZol
őstag
válasz
arnoldito
üzenetére
Nekem korábbi bios-szal 1.3625V is elég volt, de a legújabbal már 1.375V kell neki, viszont ha X370-es lapod van, akkor ott sokaknak 1.35V körül elég a 3.9ghz-hez, nem ment kevesebb feszültséggel? Én a 4ghz-et a legújabb bios-szal még nem próbáltam, de az előzővel még 1.5V-on sem vitte
Érzésre a B350-es lapom olyan 1.4-1.42V-ig szeretheti a dolgokat, mert addig egyre tovább bírta a tesztet 4ghz-en, de efeletti feszültségnél már hamarabb eldobta magát. Most 1.33V-on vagyok 3.8ghz-nél, az 1.32xx feszültségnél játékban kékhalált kaptam, az 1.33V-nál minden király. -
pipo112
őstag
válasz
arnoldito
üzenetére
én occt-vel tesztelem nekem most boisban 1382Vcore van be állítva llc2-n így teszt alatt 1.408at kap a vcore 3,8ghz-en .
auto Vcore-al be se bootol a rendszer 1.37-el meg kifagy a rendszer teszt alatt.
Hwinfót meg már ott tartok hogy inkább nem használom mert olyan anomálikat mutat hogy az képtelen , tegnap néztem az alaplap hőre ír nekem alapból 42C-t terhelés alatt elmegy egészen 65C-ig terhelés után egyből újraindítottam a rendszert bios-ba be szóval hűlni nem volt ideje ,ott meg system hő vagyis az alaplapi hő 35C
szvsz hwinfóval is van még baj nem kevés ,csak így rohadt nehéz monitorozni szvsz nem is lehetSzerk: majd még rápróbálok 3,9ghz-re csak oda meg már elfog kérni 1.4 felett amit meg nem szívesen adnék neki már ezt az 1.4 es feszt is sokallom ne hogy itt elkezdjen nekem degradálódni a proci mert azért egy egészségesebb 136/1,37-es vcore-nak jobban örülnék
-
GRaul
őstag
Ezzel lovom

Giga AX370 Gaming5
Ramok pedig corsair 3000es 2*8gbMindig ennyin megy. nem tudom melyik opcio az, hogy visszavegye

arnoldito: Prime95ot raeresztettem, most is ugy irok, hogy kozben fut a hatterben. Nem halalozik

-
arnoldito
senior tag
válasz
pipo112
üzenetére
Nyugi Pipo
nekem is megy 1.2xx, de ráeresztem az IBT úgy el dobja, hogy öröm nézni. Sajnos a Játék alatt azért nem dobja el mert nem használja mind a 8/16 magot 100%-on, viszont egy ibt vagy prime igen, és azt sokkal nehezebb túlélni. Én most ott tartok, hogy Win CineBench alá a 3.9 még a 1.3 is elég, de IBT alatt, ha fix manuál feszel dolgozom 1.4V kell, most offset feszt állítottam és így 1.37V kell IBT alatt. Azért ez is érdekes.... 
-
pipo112
őstag
vazzeg ezt már nem hiszem el mindenk lövi itt hogy 1.2xx -en megy a ryzene 3,7/3,8ghz-en nekem 1,38xx kell hogy menjen 3,8ghz-en ,sírok vagy az msi lapokban kell ekkora Vcore-t adni vagy ennyire sz@rul jártam a szilícium lottón

-
Márk
senior tag
1,25V teljesen jó.
Ha nagyon maximalista vagy, eressz rá még prime95-t és IBT-t, hogyha azokat is kibírja akkor tényleg mindent bírni fog, bár én a helyedbe hagynám a francba, hogyha az általad használt programokban stabil.
Milyen lappal nyomod?
Üresjáratban visszaveszi a frekit és feszültséget, vagy mindig annyin megy, amit belőttél neki?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Azt írják fórumokban, hogy az X370-ek (Asus, Giga, Asrock) általában támogatják az ECC-t, a B350-ek meg nem. Ez persze gyártó függő is lehet, de még nem találtam B350-es lapot, ami támogatta volna, az X370-es lapok meg 50k-nál kezdődnek, annyit meg nem akarok rászánni. Olyat is írnak, hogy 72 bites memória busz szélesség kell neki, hogy elvigye az ellenőrző biteket a processzornak, úgyhogy ha eleve nem ezzel szerelték, akkor később firmware update sem hozhatja be ezt a feature-t az adott lapon. Sajna nem nagyon írják alaplap specifikációban ezt az adatot sem. :S Egyelőre kivárok a vásárlással, talán 1-2 hónap múlva letisztul, hogy most akkor mi van, meg esetleg kijön a Naple is. Bár gondolom annál a legkisebb model is elérhetetlen áron lesz.
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
A heten vasarolt 1700ast belottem 3800mhzre.
1.25ot adtam neki manual illetve a memok mennek 29xxet.
A kerdesem az lenne, hogy jatekkal illetve cinebench+3dmarkkal tesztelgettem. Nem fagyott semmi. Erdemes meg valamit nezegetni? Illetve az 1.25 jo ertek vagy menjek meg lejebb? -
Márk
senior tag
válasz
Televan74
üzenetére
Ügyes.
Nálam fixen beállított szorzóval és feszültséggel mindig a beállítotton megy (terhelés és üresjáratban is), ha a feszültséget visszarakom Auto-ra, akkor üresjáratban leveszi akár 0,525V-ra is, de a frekvencia az marad mindig a BIOS-ban beállított szorzós (üresjáratban is).
-
용 Bob
senior tag
Probálom megérteni az órajel használatot és a Turbo frekvenciát, de nem teljesen tiszta, hogy mikor és hogyan használja az 1600x. Amikor komolyabban dolgozik a proci akkor felveszi 3700-ra, viszont monitorozás közben, egy-egy plusz feladat alatt felugrik a 4000-re, de csak egy kis időre. Elvileg ez lenne az XFR?
-
arnoldito
senior tag
Halló!
Neki ugrottam ma este a rendszernek, első neki futásra úgy néz ki, hogy 1.4V@3900Mhz megy a 1700X. Sikerült a feszt is úgy beállítani, hogy ne droppoljon. A hőfokok vízzel hűtve 78fok IBT alatt, persze abból -20fok. Azért a 4000Mhz is rámegyek lássuk mennyivel menne...

-
Televan74
nagyúr
R5 1600 4Ghz [link] 1,35v + LLC 1 mode
Azért hozzá tenném hogy se firestrike,se cpu-z bench,se chinebench alatt nem hozott annyival többet a 4Ghz, úgyhogy meg is vissza 3,8 -ra esetleg próbálok 3,7 1.2v -on.
-
Márk
senior tag
válasz
Walter_White
üzenetére
Elnézést.

BeZol kolegától akartam kérdezni.
Ő küzd olyannal, hogy egy idő után a Windows elkezd belassulni nála, majd eldobja az SSD-t.
Windows belassulás az nálam is volt, de egy kis registry tweakeléssel sikerült úrrá lennem a problémán.
Megadtam neki a linket, ami nekem segített, és csak érdeklődni akartam nála, hogy bevált-e neki.
-
Márk
senior tag
válasz
Walter_White
üzenetére
Szia!
Sikerült kigyógyítani a Windowst az akadozásból a linken adott leírással?
-
Márk
senior tag
válasz
oravecz56
üzenetére
Szia!
Nekem is sima 1600 van, és nálam is Auto fesz mellett (1,375-1,406V) 3,9 a vége, és igen, nálam is 68-70 fokos videokódolás alatt.

Az 1600X nem biztos hogy többet tud tuningban, de lehet.

Bár szerintem az esetleges +100-200 MHz nem éri meg a felárat, ráadásul úgy, hogy ahhoz még hűtő sincs.
A Ryzen 5 sorozat közül szerintem a sima 1600 a sweet spot.

-
HavocS
senior tag
Ryzen Master profilokkal nem lenne egyszerűbb amíg a mostani BIOS-okkal nem áll vissza az órajel és a feszültség terheletlenül? 1-es profilra elmenteni az alapot, 2-esre meg egy húzottat, aztán ha kevés a kraft bekapcsolni a profilt két kattintással.
-
Televan74
nagyúr
válasz
üzenetére
Nálam a QVL -ben benne van 3200 -on,aztán mégis csak 2933 -on megy.Az nem jelent semmit.

De ott van
(#5622) sutyi^ hozzászólásában a link. érdemes végig hallgatni.Én már le is mentettem.Kézzel kell memóriát állítani, vagy lehet venni FlareX memóriákat.Azok AM4 kompatibilisek.Amit eddig eladtak memóriákat azt mind Intelhez gyártották.Annál garantált a működésük.Csak a Samsung B-die megy eddig 3200Mhz -n,a Hynix úgy látszik 2933Mhz -nél megáll. -
martonx
veterán
Még egy kérdés, ár/érték arányban 1600-as vagy 1600X éri meg jobban (munkára kell, nem játékra)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Hibás i9-14900K
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olvasgattam a topikot az utobbi másfél hétben ezert is dontottem ugy hogy amd-re valtok engem meggyoztek az uj szeriajukkal es tudom ha most valtok akkor egy darabig 100%-osan kiszolgal majd.

(noti, telefobhoz csatlakoztatva pedig tökéletes). gyönyörű doboz hangja van.
Egész jó lap , ára a mostaninál kedvezőbb. .
, kicsit elwowoztam az időt