Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Ez nem a kártyák sara..

Elvileg, tehát _elvileg_ ha a kettőt (driver & AB) együtt dózerolod majd utána csak a drivert teszed fel akkor hibátlan lesz a Wattman, a probléma általában az AB meglétével indul mert lemaradásban van a ReLiveal megújult Powertune profilok terén.
A magam részéről cirka egy hete végigboxoltam a srácokkal 12 menetet, mocskosul csúnyán kikaptam.

Ha be is vette AB-val a feszt mindenfajta csiki-csuki után, keményrefagyott.., alulfeszre echte ugyan ez.Tudomásul vettem a vereséget és ment vissza a 16.11.5, nyitott vagyok azon lehetőség asszimilálására hogy én rontottam el valamit, csak relatíve kicsi az esélye.
Btw igen.., az Idle feszről látszott h sikerült megetetned vele, ámbár fogalmam sincs hogyan csináltad.

ReLive PT változás ügyileg differenciát sejtek Hawaii/Grenada között, ha nem itt van a kutya elásva akkor nem tudom hol.Valleyban nálam 1240 volt a max amit néztem anno, ha jól emlékszem +130-135mV-ot kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő