-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Cinkeleken kívül tudtok valakit aki javít vga-t?
Haver 290 ese szart be ... én gépembe azt csinálja ahogy betölt a desktop kifagy feketére vállt a képernyő és rohadtul melegszik..
-
Ha engedélyezve van a freesync az mindent felül ír játékokba... pl tolom az új wolfit v-sync off ... akkor megy azért a freesync?
-
válasz
Steven #40783 üzenetére
Jah azt nem írtam DDU val csináltam jah, no tuning...
legújabb driverrel amúgy sem megy az oc ...
Ami fura hogy 10-15 percig minden ok aztán egyszercsak elkezdi... valami ki váltja ,de rá nem jövök ... task managerbe mindent ki löttem ami nem fontos és még mindig csiálja elég mokás...
Nincs kedvem újra rakni a wint...
Mondok még furábbat ... gpu usage ....az összes progi ki írja hogy valami használja a vga-t , 63 fokos így, szvl valami terheli ... de a process explorer nem ír semmit azt írja 0 án jár ....
-
valaki adjon tippet...
Habugi amit be linkelt process explorer sem látom mi öli a vga-mat simán asztalon összes task kilőve és ugrál a gpu load 99-0 között
process explorer ezt nem mutatja ki.
Nem jövök rá mi lehet ... 3 driverrel probáltam mindegyikkel ezt csinálta...
Lehet hogy valami elbújt virus?
mondjuk 20 éve nem találkoztam virussal
-
válasz
Gtaati #40402 üzenetére
Barátommal toljuk egy hete a divisont és kész bughalmaz én win 10/290x őő meg win 7/290
dx11 be van ,hogy magától kilép be crasshel a játék random... nála is nálam is .. dx 12 be nálam ha alt tabozok azonnal kilép a játékból stb... szvl eléggé instabil a cucc...
Mondjuk olyat nem csinál mint nálad... rakd újra meg használd a legfrissebb drivereket ... jobbat nemtudok.
Mondjuk azt még megnézhetnéd, hogy monitorozod a gpu használatot ha nagyon ingadozik lehet a tuning vagy valami nem stabil nálad...
.
-
MSI vel instant fagy ... wattman annyira részletes , hogy nincs is szükség rá... ki próbáltam az online közvetitést némi baszakodás után az is tök jól működik....
egyedül amire nem tudok rá jönni hol kell bekapcsolni hogy mutassa az fps-t , hőmérségletet, gpu usage-t stb...
-
-
-
érdekes állat ez a power limit megnéztem 0-án 1100 en feszt nem adtam neki ... aztán néztem 10%-20-% stb
3dmark full ua azt a pontot tolta akármire állítottam a power limitet , viszont van ami változott, méghozzá a hőmérséklet ... 10%nál már 10 fokot számított...gpu mhz végig stabil 1100 maradt... szvl érdekes ...
néztem vissza fele is 50%on leveszi gpu-t 600-700mhz re
-20% nál kb 950-1000 között ugrál
-
válasz
Gtaati #40117 üzenetére
Crysis is indokolatlanul szarul fut.... 2016 remek pl arra ,hogy mennyire számít az , hogy írnak meg egy
játékot.. lsd doom vulkán esete vagy maffia 3 esete ... indokolatlanul szarul vagy jól fut...És így utólag vissza nézve ... crysis nem akkora nagy szám , hogy doom hoz képest ilyen szarul fusson...
-
válasz
Hunork #40105 üzenetére
Nem tudom mi volt rajta , azt viszont tudom , hogy alig bírtam le vakarni . Most mx4 van rajta 40-50 % a venti és 78-80 fok a gpu vrm cod alatt 80 c ... amit feljebb írtam: úgy van megírva a gyári bios ,hogy nem engedi 80 fok felett a hőmérsékletet .
Ránéztem a tuningra is simán viszi az 1100 at csak az a bajom vele hogy 430-450w eszik a gép
alapon meg 330 és jelenleg felesleges tuningolni ... 4k ba nem játszom...
-
-
nézz utána itt
nálam azóta 100+ -
Mennyi szerintetek a 290x optimális hőmérséklete ...(1 hete vettem egyet) mert itt a fórumot olvasgatva 80 foktól már ki vannak a népek.... nálam gyárilag 79-80 fokon tartja (ugye így nincs hangja) . Ha tuningolom akkor 77-80( ahogy írtam az előbb 80 foknál kezd el bekapcsolni a hűtés) .
Szvl félni kell a 80 foktól? vagy nem ?
véleményem első körben gondolom nem lenne így beállítva a fan profil ,ha nem ez lenne az üzemi hőmérséklete, mármint remélem , hogy a gyártó tudja mit csinál...
sejtem mit fogtok írni a hűvösebb jobb...
de a lényeg , ha 80 fokon nem lesz baja nem nyúlok hozzá így a gép kussol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged