- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Visszamegyek MSI RX 480 GamingX-re
. Távcsöves fórumtársnak köszönhetően, meg a gyorsaságomnak rácsaptam. Nekem túl sokat kajál vszeg ez a 390. Jó kis kártya, pörög szépen, de aki belekóstolt már egy 480-ba egy 280X után, az máshogy néz erre a kártyára
.
-
R3laX
addikt
válasz
Omli85 #41347 üzenetére
Igen, játékban legfőképp akkor csinálja, mikor az FPS-ből is veszítek. Túlzottan nem esik le az FPS, viszont már akkor is csinálja , ha 130-ról mondjuk 100-90-re beesik, meg persze ha tölt egyet a gép. pl Quake Championsnál, itt hamarabb előfordul meccs elején 1-1 akadás, ilyenkor akár 600-ra is droppol, de ez a béta miatt is van. Furcsa nekem, mert az RX 480 mindig stabilan tartotta a frekit.
-
R3laX
addikt
Ha vkinek van 390 Nitro Legacy és UEFI eredeti biosa írjon már rám privátba, és küldje át plz a mailemre.
-
R3laX
addikt
Most vagyok úgy, hogy már nincs tippem. Kinyomtam a P-State-et, alaplap biost is kipróbáltam alapon is. MSI AB nélkül is próbáltam, Ryzen balanced móddal, sima kiegyensúlyozott(ajánlott) energiagazdálkodással. Mindenhol visszaesik a frekvencia. Már GPU-Z Renderer Test-nél is csinálja PL 1125-ről 1123-1119-re. Mi a franc ez?
-
R3laX
addikt
válasz
Omli85 #41326 üzenetére
Megvettem a 6 to 8-pinre átalakítót.(van egy 6+2, meg egy 6 pin a tápon amúgy) Ugyanaz a helyzet, Ryzen Balanced be van kapcsolva, vissza is veszi a procit szépen 1500MHz-re, meg 0.4-0.5V-ra. Most kipróbálom úgy hogy fix feszt kap, P-State beállítások nélkül a biosban, lehet ez is közrejátszik?
-
R3laX
addikt
válasz
Habugi #41312 üzenetére
Néztem 1440-ben úgy is visszaesik 1100-ról 1098-ra, pedig már kapott +50Mv-ot +50% tdp-vel. Néztem alapon is +50tdp-vel, úgy is visszaesik. Az nem lehetséges, hogy a molex to 8pin pcie átalakító szar? Gyorsan kellett gép cserénél, és csak ilyet tudtam beszerezni.
szerk.: Esetleg az lehet, h vmi energiagazdálkodási opció be van kapcsolva a lap biosában?
-
R3laX
addikt
Á, még mindig visszadobálja az órajelet. Szerkesszem meg a biost? Hawaii-ra mi ajánlott?
-
R3laX
addikt
válasz
chopin42 #41260 üzenetére
Én márciusban vettem a 8GB MSI GamingX 480-at 78-ért. Ekkor volt használtan egy R9 390 65 körül. Ha normalizálódnak az RX-ek árai, akkor valószínűleg megint nem lesz nagy különbség a kettő között.
TeeBee73, te hol látsz most 60-ért 390-et?
Én nemrég 80-ért vettem és ez egy jó árnak mondható még.
Mondjuk az RX 480-at akkor 115-ért adtam el. Segített is az a +35k, hogy lecseréljem az I7 3770K masinát, egy adatlapomon szereplőre. Nem bántam meg, túl nagy különbség nincs a kettő között, na meg a minimum FPS-eim igencsak emelkedtek.
-
R3laX
addikt
Előbbire: Most megjavult. Felraktam az új MSI AB-t, ez megoldotta. Úgy látszik csak be volt akadva, vagy mi a franc. Adatlapon lévő proci vszeg kipörgeti.
-
R3laX
addikt
Heló!
Szerintetek miért esik le 1150-ről a GPU frekvencia, mikor ki van tolva a power limit +50-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest