- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az nem.
De a 900FPS-nél le lehet venni a GPU órajelét mondjuk 500Mhz-re, szerencsés esetben a feszét is pl. Afterburnerben és máris fele fogyasztás 450FPS-el.
Nekem is volt egy ilyen beállításom a 7970-hez és régebbi játékokhoz, és Diablo3-hoz.(#29368) MM: Sajnos ez igaz sok esetben. Akkor viszont marad az órajel visszavétel, ha a spórolás a cél.
-
MM
őstag
Valószínűleg igazad van, FC4 alatt működött a frame limiter, de hogy...
60 FPS beállítva, az eredmény: micro-lag hegyek (érzetre, ilyet sosem mértem), 58-60 FPS között ugrál. Ugyanez AB-vel stabil 60 FPS, de olyan helyeken, ahol a teljesítmény miatt inog meg kicsit 55-60FPS között, ott sem annyira rossz, mint a gyári ahol stabilnak kéne lennie... Első próbálkozásnak elmegy, de AB-hez képest elég égőnek érzem!
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon a FreeSync is ennyire gáz?
#29364 HSM:
VSync használhatatlan input lagot okoz a legtöbb esetben, legalábbis aki kicsit is érzékeny rá, de főleg multiban.
VSync nélküli FPS limit esetén is a fix 60/120/180 FPS is csökkenő input lagot, és egyre folytonosabb képet mutat egy 60Hz-es monitor mellett. Régen persze nem volt AB, de konzolból "cl_maxfps" vagy "fps_max" hibátlan volt...Aki a tearinget megszokja, vsyncet többet ki nem állhatja!!!
#29370 Bici:
AB nélkül használtam először, akkor is sz@r volt, csak utána lőttem vissza AB-t monitorozni, akkor szembesültem az 58-60 FPS-el, nem tartom valószínűnek az összeakadást. -
Speed®
titán
Ha vizezve lennének, refet kell venni, arra a legegyszerűbb vizet is tenni ugye.
A VRM részleg nem alulméretezett feltétlenül, csak a hűtés problémás léggel.
Babrálhatók lassan a BIOSok is, vízzel nincsenek hőfok problémák (bár 4 kártyához emberes hűtőfelület fog kelleni). DualBIOS minden van.
Refből ~tökmindegy melyik márka, hisz a matrica és a gari lehet a max. eltérés, esetleg utóbbi miatt érdemes azt nézni, kinél van csavarmatrica.
390/Xet csak akkor vegyen, ha szükség van a 4+GBra, minden másban ugyanaz a 290/X javarészt, eltekintve a magasabbra belőtt gyári órajelektől. Vízzel ugyanott lesznek kis szerencsével.
Cicergés nem kifejezetten jellemző, de nyilván ki lehet fogni..normális beszállítóval kell rendezni teszthez kötötten (gyári állapotban is kiderül ugye).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged